PN60E8000 is power off and on every couple of minutes - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 12-08-2012, 07:44 PM - Thread Starter
Member
 
morpheus200's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 18
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
I just got a PN60E8000 about a month ago and have not had to many issues but I noticed on a few occasions it would shut off and then power back on by itself. Well, tonight it started doing it every 2 minutes or so. The remote quits working about 15 seconds before it powers off. Does anyone know what the cause is or have a fix. Resetting to factory defaults did not seem to help.
morpheus200 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-09-2012, 11:13 AM
"Don't PM Me Bro"
 
RandyWalters's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: El Segundo, Calif
Posts: 17,433
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 61 Post(s)
Liked: 448
There's really nothing you can do yourself other than call for warranty repair, unless you can return the TV to the seller and get a replacement.

Randy
TC-P55ST60, TC-P50GT50, TC-P46G10, TH-42PZ700U, TH-42PX50U, HP LC2600N, TiVo Series3, TWC Cisco 8742HDC DVR, Onkyo TX-SR605, URC R40 Remote.
Pic of My A/V setup - http://cdn.avsforum.com/f/f1/900x900..._Img_4867.jpeg
Gallery - http://www.avsforum.com/g/a/2082686/randywalter...
RandyWalters is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off