Official Panasonic TC-PxxST60 Series thread - Page 112 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #3331 of 12981 Old 05-01-2013, 10:27 AM
AVS Special Member
 
chunon's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Wilmington Ohio
Posts: 5,162
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 225 Post(s)
Liked: 509
Quote:
Originally Posted by Timokreon View Post

Enough with the speakers talk. If you want to discuss it, go to the appropriate thread please!


5 days into my ownership. Loving it so far smile.gif I did get a bit of IR while watching the nba playoffs on tnt... ended up using the wow disney disc to clear. I've tried the 3d on 3cnet (or whatever that channel is called) I thought it actually looked pretty good. I only watched for 20 minutes or so, and no headaches etc. so I'm hopeful. I'm one of those who gets headaches etc.. when watching 3d in the new 48fps (the hobbit). I'm fine if I watch 3d at Imax or something like that.

I'm waiting for Chad to get back into my area and let him calibrate her... smile.gif

He does a fantastic job can't recommend him enough !

65VT60(Calibrated by Chad B)
55ST60(Calibrated by Chunon)
Sony BDV-F7 3dbluray/soundbar
Calman Enthusiast/I1Pro/I1D3
Dish Network with Hopper/Super Joey
chunon is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #3332 of 12981 Old 05-01-2013, 10:43 AM
AVS Addicted Member
 
Cleveland Plasma's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Cleveland, Ohio
Posts: 12,285
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 471 Post(s)
Liked: 646
Quote:
Originally Posted by hank0 View Post

Here's my problem. 60ST60 at bestbuy canada is $2000. warranties are $450 (2yrs), $480 (3yrs), $530 (4yrs), so of coarse 4 yrs is the best "deal", for the lack of a better term. $2530 with 15% taxes is $2909.50. The people here that own the tv, would you say is worth it for 2910?
Import, import from the US.
Cleveland Plasma is online now  
post #3333 of 12981 Old 05-01-2013, 10:44 AM
Senior Member
 
Stump909's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 212
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 30
Quote:
Originally Posted by GregLee View Post

You state that as though it were a fact, but it's just your opinion. The most obvious cases where expanding two channel sound to 5.1 will sound better are the many movies with Dolby encoded surround in their two channels.

That's a whole nother beast entirely, but in regards to music...what I said is objective. As you said yourself, the pro logic effects are encoded in audio. All is really does is send dialogue to the center and some phase shifts to the rears...

No more speaker talk in a TV thread.
Stump909 is offline  
post #3334 of 12981 Old 05-01-2013, 10:57 AM
Advanced Member
 
RodK's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Winnipeg, Manitoba, Canada
Posts: 663
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 19
Quote:
Originally Posted by Cleveland Plasma View Post

Import, import from the US.

But then there is NO warranty. The price would have to be pretty low for us Canadians to consider that.

RodK is offline  
post #3335 of 12981 Old 05-01-2013, 11:03 AM
AVS Special Member
 
Blu_One's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: LiVe from the Nation's Capital | Canada
Posts: 1,148
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 62
Exactly, no warranty, not good. Try looking around a bit more, look at some of the Canadian online dealers..
Quote:
Originally Posted by RodK View Post

But then there is NO warranty. The price would have to be pretty low for us Canadians to consider that.

65" PanasonicST60 | Onkyo809 | Oppo103 + 4TB WD HDD
PS4 pre-order | PS3 80GB / 4x USB | 1TB 9865HD | Apple TV3 | Darbee Darblet | AirPort Extreme
5.2 system - 5x Arx A2 + 2x SVS SB12-NSD | Harmony One | Samsung DA-E670
MonsterPower HTS1700 / 2x PRT510 / PRT410 | Monster / Blue Jeans / Emotiva cables
Blu_One is offline  
post #3336 of 12981 Old 05-01-2013, 11:06 AM
Advanced Member
 
RodK's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Winnipeg, Manitoba, Canada
Posts: 663
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 19
BLU, where did you get yours from? I have not seen many deals at all.

RodK is offline  
post #3337 of 12981 Old 05-01-2013, 11:07 AM
AVS Special Member
 
Blu_One's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: LiVe from the Nation's Capital | Canada
Posts: 1,148
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 62
Quote:
Originally Posted by GregLee View Post

You state that as though it were a fact, but it's just your opinion. The most obvious cases where expanding two channel sound to 5.1 will sound better are the many movies with Dolby encoded surround in their two channels.

Movies v. Music.. Totally different, of course Dolby PLII does a great job at what it does.. K like Stump909 said, that's it for me for sound talk in this thread

65" PanasonicST60 | Onkyo809 | Oppo103 + 4TB WD HDD
PS4 pre-order | PS3 80GB / 4x USB | 1TB 9865HD | Apple TV3 | Darbee Darblet | AirPort Extreme
5.2 system - 5x Arx A2 + 2x SVS SB12-NSD | Harmony One | Samsung DA-E670
MonsterPower HTS1700 / 2x PRT510 / PRT410 | Monster / Blue Jeans / Emotiva cables
Blu_One is offline  
post #3338 of 12981 Old 05-01-2013, 11:09 AM
AVS Special Member
 
Blu_One's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: LiVe from the Nation's Capital | Canada
Posts: 1,148
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 62
Quote:
Originally Posted by RodK View Post

BLU, where did you get yours from? I have not seen many deals at all.

Ottawa - Stereo Plus and Design, great place ! cool.gif

My local Costco said they would get the 65ST60 and sell for 200 less than msrp. Considering the warranty and service you get there, that's probably your best bet IMO.

65" PanasonicST60 | Onkyo809 | Oppo103 + 4TB WD HDD
PS4 pre-order | PS3 80GB / 4x USB | 1TB 9865HD | Apple TV3 | Darbee Darblet | AirPort Extreme
5.2 system - 5x Arx A2 + 2x SVS SB12-NSD | Harmony One | Samsung DA-E670
MonsterPower HTS1700 / 2x PRT510 / PRT410 | Monster / Blue Jeans / Emotiva cables
Blu_One is offline  
post #3339 of 12981 Old 05-01-2013, 11:10 AM
Member
 
DonTBarnes's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by Esteban Medaglia View Post

Apologies for asking again, but has anybody ordered a large TV from Amazon? If so, would you care to share your experiences (delivery, unpacking, returns, etc)? I want to purchase the 65ST60 at Best Buy but they still do not even list it on their website...

After my debacle with Sears, I immediately place an order with Amazon (last Thursday. It was delivered yesterday morning, exactly when I was told to expect it - 3 hour window vs Sears' 12. They brought in, up the stairs, unpacked it and verified it powered up, and waited while I inspected the display. I highly recommend Amazon. They are great to work with.
DonTBarnes is offline  
post #3340 of 12981 Old 05-01-2013, 11:12 AM
Advanced Member
 
RodK's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Winnipeg, Manitoba, Canada
Posts: 663
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 19
Quote:
Originally Posted by Blu_One View Post

Ottawa - Stereo Plus and Design, great place ! cool.gif

My local Costco said they would get the 65ST60 and sell for 200 less than msrp. Considering the warranty and service you get there, that's probably your best bet IMO.

I am in the market for a 55". I wonder if they are going to get those in as well?

RodK is offline  
post #3341 of 12981 Old 05-01-2013, 11:14 AM
Member
 
DonTBarnes's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by seanfoh View Post

Got my 60" ST60 in today.

My mind is just completely blown. I don't even know to put into words how amazing this set is. Going from my crummy old 42 inch low end Phillips LCD to this is just more awesome than I ever could have imagined.

I just received my 60ST60 yesterday from Amazon, and I feel exactly the same! I decided I couldn't wait days for slides to run, so I slapped in Avatar (2D) and was blown away with the picture straight out of the box. This set is awesome. Now, if I can figure out why my newly installed cable run for satellite isn't getting the HD feed. Oh the trials up upgrading. biggrin.gif
DonTBarnes is offline  
post #3342 of 12981 Old 05-01-2013, 11:23 AM
AVS Special Member
 
Blu_One's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: LiVe from the Nation's Capital | Canada
Posts: 1,148
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 62
Quote:
Originally Posted by RodK View Post

I am in the market for a 55". I wonder if they are going to get those in as well?

Yeah I'm not sure. She only mentioned the 65ST60 - and gave me that model number without me asking, I was asking about the S64, so obviusly looks like they'll definitely get those ST60's since they're no way she could have come out with that number without actually seeing it in their system.

I would check all my local Costcos if I were you (just call them save lots of time..)

65" PanasonicST60 | Onkyo809 | Oppo103 + 4TB WD HDD
PS4 pre-order | PS3 80GB / 4x USB | 1TB 9865HD | Apple TV3 | Darbee Darblet | AirPort Extreme
5.2 system - 5x Arx A2 + 2x SVS SB12-NSD | Harmony One | Samsung DA-E670
MonsterPower HTS1700 / 2x PRT510 / PRT410 | Monster / Blue Jeans / Emotiva cables
Blu_One is offline  
post #3343 of 12981 Old 05-01-2013, 11:36 AM
Member
 
supermandlb's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Dulles, VA
Posts: 71
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 22
Quote:
Originally Posted by emorphien View Post

Your 5 year old LCD is going to get demolished.

Quote:
Originally Posted by seanmcd72 View Post

I'm up to page 18 or so on this thread but have to stop and ask some questions that I hope SOMEONE can give an answer/opinion on. I watch Bluray and HD cable, and do not game on the TV. I have a Samsung LN46A650 LCD tv. This thick, hot, beast of a TV still looks pretty dang good. I want to buy a 50" ST60 -

Is it going to be a huge upgrade for me (from the 650 series Samsung LCD to the new 50" ST60 Pana)?? I just watched a few HD shows after reading and I must say, my old 4+ year old LCD beast still looks pretty good.

Will I be blown away, and will I ever miss any aspects of my 650 series LCD if I go with the ST60?

Will the ST60 put off as much heat as the LN46A650?

Thanks for ANY input!


The ST60 has replaced my Samsung LN46B750 (a year newer and one series higher then your A650) and yes... IT BLOWS THE PICTURE AWAY.

I have moved the LN46B750 into the bedroom (so it is pretty much my wife's TV now, but anyway...). When ever I am in the bedroom watching my old Samsung LN46B750 after using the ST60 there is a BIG difference in picture quality.

I still enjoy my old LCD, but it is just not the same as before. The contrast, black levels and color are just not as good. I always thought the black levels were pretty good on that TV, but now I know what I was missing.
seanmcd72 likes this.

There is no TV too BIG, only rooms too small
supermandlb is offline  
post #3344 of 12981 Old 05-01-2013, 11:49 AM
AVS Club Gold
 
htwaits's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Palo Alto, CA
Posts: 24,821
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 104 Post(s)
Liked: 472
Quote:
Originally Posted by Blu_One View Post

Quote:
Originally Posted by htwaits View Post

That depends on what you're connecting to. Check your manual. Oppo players read FAT, FAT32, and NTSF. The Oppo 93 was restricted to 2TB drives. The current models can handle at least 3TB and probably more. You also need to be careful that you'll be able to play the file types that you have in mind.

Kind of off topic here, but do you think that a 4TB hard drive would work with the Oppo 103 ?
According to the people in the OPPO 103 owner's thread the answer is yes.
htwaits is offline  
post #3345 of 12981 Old 05-01-2013, 11:50 AM
Member
 
fanbanlo's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 65
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by ThrowingChicken View Post

Anyone know what file system is required for the USB? I would imagine it needs to be FAT32. I have a 3TB external drive in NTSF format; if I partition a section of that to FAT32 should that partition be readable?

NTFS works fine. I think the biggest MBR partition that this TV supports is 2TB. Since you have a 3TB, maybe you can let us know if it works with a single NTFS partition. Thanks!
fanbanlo is offline  
post #3346 of 12981 Old 05-01-2013, 11:53 AM
AVS Special Member
 
Blu_One's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: LiVe from the Nation's Capital | Canada
Posts: 1,148
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 62
Thank you Sir ! smile.gif
Quote:
Originally Posted by htwaits View Post

According to the people in the OPPO 103 owner's thread the answer is yes.

65" PanasonicST60 | Onkyo809 | Oppo103 + 4TB WD HDD
PS4 pre-order | PS3 80GB / 4x USB | 1TB 9865HD | Apple TV3 | Darbee Darblet | AirPort Extreme
5.2 system - 5x Arx A2 + 2x SVS SB12-NSD | Harmony One | Samsung DA-E670
MonsterPower HTS1700 / 2x PRT510 / PRT410 | Monster / Blue Jeans / Emotiva cables
Blu_One is offline  
post #3347 of 12981 Old 05-01-2013, 12:00 PM
AVS Club Gold
 
htwaits's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Palo Alto, CA
Posts: 24,821
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 104 Post(s)
Liked: 472
Quote:
Originally Posted by ThrowingChicken View Post

Quote:
Originally Posted by htwaits View Post

That depends on what you're connecting to. Check your manual. Oppo players read FAT, FAT32, and NTSF. The Oppo 93 was restricted to 2TB drives. The current models can handle at least 3TB and probably more. You also need to be careful that you'll be able to play the file types that you have in mind.

I'm connecting to the USB on the ST60 using one of those external drives that require their own power source (not sure if that could be an issue).
The fact that the external drive is powered isn't a problem. If you were trying to use an external HDD that used USB power that might be a problem.

Quote:
Instructions for the ST60 are rather thin; not finding much in regards to supported file systems.
You should be able to get that information from Panasonic. I would start there, or hope that someone has already done what you are trying and will replay here at AVS.

Quote:
Right now the drive is formatted for NTSF and the TV isn't reading it; tomorrow I'll see about breaking off a partition in FAT32 to see if that gets picked up.
Unfortunately it's not a given that your TV can handle a partitioned drive. Is there a more detailed manual available on line for your display? Can you email Panasonic support for more details about using a HDD with the TV?
htwaits is offline  
post #3348 of 12981 Old 05-01-2013, 12:05 PM
AVS Club Gold
 
htwaits's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Palo Alto, CA
Posts: 24,821
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 104 Post(s)
Liked: 472
Quote:
Originally Posted by fanbanlo View Post

Quote:
Originally Posted by ThrowingChicken View Post

Anyone know what file system is required for the USB? I would imagine it needs to be FAT32. I have a 3TB external drive in NTSF format; if I partition a section of that to FAT32 should that partition be readable?

NTFS works fine. I think the biggest MBR partition that this TV supports is 2TB. Since you have a 3TB, maybe you can let us know if it works with a single NTFS partition. Thanks!
It makes sense that there could be a 2TB size limitation. Whether a drive with more than one partition will work is another question. Like you suggest, I would stay with NTFS partitions.

The initial OPPO 93 HDD limits were a HDD with a single partition of no more than 2TB.
htwaits is offline  
post #3349 of 12981 Old 05-01-2013, 12:10 PM
Senior Member
 
biggweeziehd's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Buchanan Michigan
Posts: 353
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 35
Quote:
Originally Posted by Bond 007 View Post

http://www.amazon.com/gp/product/B00390GFJS/ref=oh_details_o02_s00_i00?ie=UTF8&psc=1
I got this one and really like it. It is the recommended 6500K which is kinda hard to find.

Got my led 6500k kit up and running THANKS BOND!
biggweeziehd is offline  
post #3350 of 12981 Old 05-01-2013, 12:34 PM
Member
 
BruceOrlando's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 161
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by biggweeziehd View Post

Got my led 6500k kit up and running THANKS BOND!
Hi biggweeziehd, I see you've got a table mount.

How did you mount your strip? Is that one strip Horizontal along the center of the TV?

I purchased the same Inspire TV strip from Cyberguys (www.cyberguys.com/product-details/?productid=71259) but it's for the larger screen size. I'm wondering if one strip along the back of a 65" is going to be bright enough.
BruceOrlando is offline  
post #3351 of 12981 Old 05-01-2013, 12:41 PM
Senior Member
 
Omni009's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 454
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 26 Post(s)
Liked: 46
Quote:
Originally Posted by biggweeziehd View Post

Got my led 6500k kit up and running THANKS BOND!

Is that a screen protector on there? Looks like something is covering the screen.

Omni009 is offline  
post #3352 of 12981 Old 05-01-2013, 01:18 PM
Senior Member
 
biggweeziehd's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Buchanan Michigan
Posts: 353
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 35
Quote:
Originally Posted by BruceOrlando View Post

Hi biggweeziehd, I see you've got a table mount.

How did you mount your strip? Is that one strip Horizontal along the center of the TV?

I purchased the same Inspire TV strip from Cyberguys (www.cyberguys.com/product-details/?productid=71259) but it's for the larger screen size. I'm wondering if one strip along the back of a 65" is going to be bright enough.

Yep one strip bottom third of the 60" horizontal
biggweeziehd is offline  
post #3353 of 12981 Old 05-01-2013, 01:18 PM
Senior Member
 
biggweeziehd's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Buchanan Michigan
Posts: 353
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 35
Quote:
Originally Posted by Omni009 View Post

Is that a screen protector on there? Looks like something is covering the screen.

Nope.
biggweeziehd is offline  
post #3354 of 12981 Old 05-01-2013, 01:19 PM
AVS Addicted Member
 
Cleveland Plasma's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Cleveland, Ohio
Posts: 12,285
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 471 Post(s)
Liked: 646
Quote:
Originally Posted by Blu_One View Post

Exactly, no warranty, not good. Try looking around a bit more, look at some of the Canadian online dealers..
Extended warranty are international and half the prices he was quoted. Not to mention you can drive the unit across border if you wanted to get service in the first year wink.gif
Cleveland Plasma is online now  
post #3355 of 12981 Old 05-01-2013, 01:21 PM
Senior Member
 
Omni009's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 454
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 26 Post(s)
Liked: 46
Quote:
Originally Posted by biggweeziehd View Post

Nope.

So what are those lines on the upper right side of the screen? They go all the way over to the bezel.

Omni009 is offline  
post #3356 of 12981 Old 05-01-2013, 01:23 PM
AVS Club Gold
 
htwaits's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Palo Alto, CA
Posts: 24,821
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 104 Post(s)
Liked: 472
Quote:
Originally Posted by fanbanlo View Post

Quote:
Originally Posted by ThrowingChicken View Post

Anyone know what file system is required for the USB? I would imagine it needs to be FAT32. I have a 3TB external drive in NTSF format; if I partition a section of that to FAT32 should that partition be readable?

NTFS works fine. I think the biggest MBR partition that this TV supports is 2TB. Since you have a 3TB, maybe you can let us know if it works with a single NTFS partition. Thanks!
For what it's worth here is what I got in a chat with Panasonic support.

Les: What file types are supported?

Kheanj: the file formats supported via USB are AVCHD 3D/Progressive, SD-VIDEO,MKV/MP4/M4v/FLV/3GPP/VRO/VOB/TS/PS,MP3/AAC/FLAC/WAV, JPEG/MPO

Les: Would NTFS be the only HDD format supported?

Kheanj: FAT12, FAT16, FAT32 are supported

Les: Including NTFS? What about the drive sizes?

Kheanj: The largest size that will operate with this unit is 2TB

Les: Would that be a partition size limit or a drive size limit?

Kheanj: The drive size limit

Les: Thanks. Can you confirm NTFS?

Kheanj: I am not able to confirm that this unit supports NTFS at this time

But it seems that fanbanlo can confirm NTFS on a 2TB HDD. It doesn't look like the ST60 series can handle a HDD larger than 2TB, and that formating a larger drive into smaller partitions will probably not work.
htwaits is offline  
post #3357 of 12981 Old 05-01-2013, 01:39 PM
AVS Addicted Member
 
Bond 007's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Cincinnati, OH
Posts: 12,289
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 341 Post(s)
Liked: 858
Quote:
Originally Posted by biggweeziehd View Post

Got my led 6500k kit up and running THANKS BOND!
Good deal! Really glad it worked out for you. smile.gif

No, Mr. Bond. I expect you to die!
Bond 007 is offline  
post #3358 of 12981 Old 05-01-2013, 01:44 PM
AVS Special Member
 
wattheF's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1,165
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 52 Post(s)
Liked: 129
Quote:
Originally Posted by biggweeziehd View Post

Got my led 6500k kit up and running THANKS BOND!

Are we sure that the temp is 6500k on these? If so I am gonna pick one up.
wattheF is offline  
post #3359 of 12981 Old 05-01-2013, 01:54 PM
AVS Special Member
 
wattheF's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1,165
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 52 Post(s)
Liked: 129
Quote:
Originally Posted by fierce_gt View Post

that's definitely the conventional thinking.

the thing i've always wondered, should the goal really be to hear what is heard in the mixing studio? or should it be to hear what the artists hears in their head? cause i think the surround sound might be the only way to get the latter.


of course, none of this helps me decide whether or not to buy the ST60 rolleyes.gif

As a musician I can tell you that being inside the head of a musician is a scarry place to be!

While recording music the sound achieved in studio is the true reference regardless of anything else (there are a lot of variables at play) and in my experience the sound is always the best there in studio. That's because I don't have a reference quality stereo at home to listen to it on.

Sorry, I couldn't help myself...

Ok we are officially done with audio talk! If anyone wants to continue the convo feel free to pm me
wattheF is offline  
post #3360 of 12981 Old 05-01-2013, 01:56 PM
Advanced Member
 
samijubal's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 789
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Liked: 82
Quote:
Originally Posted by hank0 View Post

Here's my problem. 60ST60 at bestbuy canada is $2000. warranties are $450 (2yrs), $480 (3yrs), $530 (4yrs), so of coarse 4 yrs is the best "deal", for the lack of a better term. $2530 with 15% taxes is $2909.50. The people here that own the tv, would you say is worth it for 2910?

Why do all you people buy warranties on TVs with around 3% breakdowns in three years? Most of those are probably in the first year warranty period which is doubled with most credit cards. A waste of money.
ryansebiz likes this.
samijubal is online now  
Reply Plasma Flat Panel Displays

Tags
Panasonic Tc P55st60 55 Inch 1080p 600hz 3d Smart Plasma Hdtv , Panasonic Tc P60st60 60 Inch 3d Smart Plasma Hdtv , Panasonic Tc P65st60 65 Inch 3d Smart Plasma Hdtv , Panasonic Viera Tc P55vt50 , Sony Bravia Xbr52hx909 52 Lcd Tv Direct Led
Gear in this thread - P55st60 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off