Mystery blank stripe on TC-P55GT50 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 01-15-2013, 09:22 AM - Thread Starter
Newbie
 
mvsstx's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

I just purchased a Panasonic plasma TC-P55GT50 and have it connected to a DirecTv Genie receiver.

I did not notice at first, but after getting used to the new gear, I find on the local ABC channel and on that channel only, I have a dead area on the picture. It extends about 1" from the right side about 6" up from the bottom. It is about 3/16" high. It is always there on this channel. It does not occur on any other signal or input. DVD is ok. Internet is ok. Only on the DirecTV channel for the local ABC.

Panasonic CSR says it can't be the TV since it only appears on one channel.

I switched out receiver boxes and I still have the same problem.

I have 2 other tvs in the house, one LED and one LCD. Neither have this problem.

What combination of the Panasonic Plasma and DirecTv could be causing this?
mvsstx is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

Tags
Panasonic Viera Tc P55gt50 55 Inch Plasma Tv
Gear in this thread

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off