HELP! LG 50PQ20 Dead - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 02-01-2013, 09:44 AM - Thread Starter
Newbie
 
stilliams34's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hey guys, A newbie here so forgive my ignorance.

I opened up my Plasma set since I do Electronics for a living. I find what looks to be the Primary side of the Power Supply and the Secondary side. I have 115VAC throughout the Primary side but I have no voltage on the secondary side. I checked for voltage on the connectors since they were tagged for 5v, 12v etc but nothing. I checked the regulators attached on the heat sinks (secondary side)and none were shorted.

Any ideas?

Thanks in advance!
stilliams34 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 02-07-2013, 12:15 PM - Thread Starter
Newbie
 
stilliams34's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anybody?? Hello? Echo, echo, echo
stilliams34 is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

Tags
Lg 50 Inch Plasma 50pv450c
Gear in this thread

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off