2013 Panasonic Settings/Issues Thread - Page 7 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #181 of 3453 Old 04-21-2013, 08:12 PM
AVS Addicted Member
 
Bond 007's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Cincinnati, OH
Posts: 12,058
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 238 Post(s)
Liked: 838
Quote:
Originally Posted by el aye View Post


D-nice should definitely put that in the first post then! I started the slides yesterday afternoon but only now just switched pixel orbiter to auto.
Agreed. The same thing happened last year. I dont know why. Only DNice can answer that.

No, Mr. Bond. I expect you to die!
Bond 007 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #182 of 3453 Old 04-21-2013, 08:17 PM
Advanced Member
 
moshock's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 819
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 27
What harm would leaving the pixel orbiter on cause? Has there been a concrete answer as to why to turn it off while running the slides?
moshock is offline  
post #183 of 3453 Old 04-21-2013, 08:22 PM
AVS Addicted Member
 
Bond 007's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Cincinnati, OH
Posts: 12,058
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 238 Post(s)
Liked: 838
To begin, here is a spelled out guide for setup if you want to know exactly which buttons to press when doing the initial setup.

1) Put the batteries in your remote and hit the red 'Power' button.
This will take you through a couple of initial setup steps. Skip everything you can, as you can revisit this in the menu after you have done the prep.
2) Turn the pixel orbiter off: Menu-->Picture-->Screen Settings-->Pixel Orbiter-->Auto
3) Plug your USB stick (or SD card) with the photos on it into the side of the TV.
4) Press 'VIERA TOOLS' -> Media-Player -> Photos
This will show thumbnails of all the pictures on your USB stick.
5) Now press 'MENU' on your remote.
Choose 'Picture' -> 'Custom' default settings.
This will apply the settings to the photos in your slideshow.
When done press the 'RETURN' button on your remote.
6) Now press the red rectangular button under the 'R' on your remote.
7) Set the 'Slideshow Settings' from post #1 of this thread.
8) Choose the top menu item here and press it to 'Start Slideshow'
9) Wait 100 hours. smile.gif

No, Mr. Bond. I expect you to die!
Bond 007 is online now  
post #184 of 3453 Old 04-21-2013, 08:54 PM
AVS Special Member
 
openwheelracing's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,095
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 32
I have done the slides properly and using d nice settings for few days now. I have to say the overall tone is too red and the gamma at 2.6 clips shadow detail too much. Something is off. BTW I have 55ST60

Before anyone replies with the disclaimer. I just want to let others know my result. Others have reported the same in the other thread.
openwheelracing is offline  
post #185 of 3453 Old 04-21-2013, 08:56 PM
AVS Addicted Member
 
Bond 007's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Cincinnati, OH
Posts: 12,058
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 238 Post(s)
Liked: 838
Quote:
Originally Posted by openwheelracing View Post

I have done the slides properly and using d nice settings for few days now. I have to say the overall tone is too red and the gamma at 2.6 clips shadow detail too much. Something is off. BTW I have 55ST60

Before anyone replies with the disclaimer. I just want to let others know my result. Others have reported the same in the other thread.
Try gamma at 2.4 for the shadow detail and Warm1 for the overall tone.

No, Mr. Bond. I expect you to die!
Bond 007 is online now  
post #186 of 3453 Old 04-21-2013, 09:19 PM
Member
 
Todd Fredericks's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by moshock View Post

What harm would leaving the pixel orbiter on cause? Has there been a concrete answer as to why to turn it off while running the slides?

I hope nada. I followed the directions and left everything default in Custom. Now as I approach the 100 hour mark I read to turn Orbiter off. Sigh.......
Todd Fredericks is offline  
post #187 of 3453 Old 04-21-2013, 10:28 PM
AVS Special Member
 
Blu_One's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: LiVe from the Nation's Capital | Canada
Posts: 1,148
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 62
Quote:
Originally Posted by Todd Fredericks View Post

I hope nada. I followed the directions and left everything default in Custom. Now as I approach the 100 hour mark I read to turn Orbiter off. Sigh.......

In the end, I don't believe having it on or off would actually change anything. If the benefits of running prep slides for 100+ hours is debatable, this pixel orbiter on/off thing is trivial..
Inputlag likes this.

65" PanasonicST60 | Onkyo809 | Oppo103 + 4TB WD HDD
PS4 pre-order | PS3 80GB / 4x USB | 1TB 9865HD | Apple TV3 | Darbee Darblet | AirPort Extreme
5.2 system - 5x Arx A2 + 2x SVS SB12-NSD | Harmony One | Samsung DA-E670
MonsterPower HTS1700 / 2x PRT510 / PRT410 | Monster / Blue Jeans / Emotiva cables
Blu_One is offline  
post #188 of 3453 Old 04-21-2013, 10:45 PM
Member
 
Dabois09's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 153
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Liked: 24
Quote:
Originally Posted by Bond 007 View Post

Quote:
Originally Posted by openwheelracing View Post

I have done the slides properly and using d nice settings for few days now. I have to say the overall tone is too red and the gamma at 2.6 clips shadow detail too much. Something is off. BTW I have 55ST60

Before anyone replies with the disclaimer. I just want to let others know my result. Others have reported the same in the other thread.
It wont help the tone but try gamma at 2.4 for the shadow detail.

That was my experience. Default settings are far too green. D-nice's favor red immensely. CNET's are solid however there's a lack of pop/also slightly too green.

Ultimately I've just decided to get used to default modes with a few basic tweaks. I realized that regardless if D-Nice's work out I'd need a professional calibration anyways. So I'm in touch with David Evans out of Portland (21st century Calibrations). He'll be calibrating my set for three inputs in a few months time.
Dabois09 is online now  
post #189 of 3453 Old 04-22-2013, 05:14 AM
Member
 
Todd Fredericks's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Blu_One View Post



In the end, I don't believe having it on or off would actually change anything. If the benefits of running prep slides for 100+ hours is debatable, this pixel orbiter on/off thing is trivial..

Thanks! Peace of mind doing better now.
Todd Fredericks is offline  
post #190 of 3453 Old 04-22-2013, 06:38 AM
AVS Special Member
 
eric3316's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2,716
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 140 Post(s)
Liked: 615
Quote:
Originally Posted by Todd Fredericks View Post

Thanks! Peace of mind doing better now.
lol, I think all of us OCD people are taking this stuff way to literal. I mean, in the overall scheme of things, the amount of people here are such a small number compared to how many TV's are sold around the globe. Do you really think most people even know about prepping a panel or running slides?

I do not think the small number of people here are the only ones with good TV's because we run slides while the majority of Plasma owners who have no clue all have issues. In fact it is probably the total opposite. We probably have more issues because we are so anal and worry about everything except just doing what the TV was meant to do, watch it!

Having said that, I will run the slides when I am not watching it, not because I am worried my panel will have problems if I do not but, for the sake of just building up some hours on the TV. I can run it all day while at work and also through the night without having to worry about any type of static image.

If my picture isn't 100% calibrated compliant when I use someone else's settings I will still survive. Odds are even if you follow the instructions to a tee, odds are each TV will still look different as no TV's are alike!

It is great though when guys like D-Nice share their settings. It usually always improves the stock settings but remember you still might need to do some tweaking to make it look right on your TV and they type of room you have it in.

Now everyone, take a deep breath and breath. lol
agtiny, ez1dog and jwhinham like this.
eric3316 is offline  
post #191 of 3453 Old 04-22-2013, 06:47 AM
AVS Special Member
 
Blu_One's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: LiVe from the Nation's Capital | Canada
Posts: 1,148
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 62
Quote:
Originally Posted by eric3316 View Post

lol, I think all of us OCD people are taking this stuff way to literal. I mean, in the overall scheme of things, the amount of people here are such a small number compared to how many TV's are sold around the globe. Do you really think most people even know about prepping a panel or running slides?

I do not think the small number of people here are the only ones with good TV's because we run slides while the majority of Plasma owners who have no clue all have issues. In fact it is probably the total opposite. We probably have more issues because we are so anal and worry about everything except just doing what the TV was meant to do, watch it!

Having said that, I will run the slides when I am not watching it, not because I am worried my panel will have problems if I do not but, for the sake of just building up some hours on the TV. I can run it all day while at work and also through the night without having to worry about any type of static image.

Exactly, great points, we're all crazy on here looking for problems that are not there. We should just enjoy the fact that were lucky enough to have a great display and just watch it !

65" PanasonicST60 | Onkyo809 | Oppo103 + 4TB WD HDD
PS4 pre-order | PS3 80GB / 4x USB | 1TB 9865HD | Apple TV3 | Darbee Darblet | AirPort Extreme
5.2 system - 5x Arx A2 + 2x SVS SB12-NSD | Harmony One | Samsung DA-E670
MonsterPower HTS1700 / 2x PRT510 / PRT410 | Monster / Blue Jeans / Emotiva cables
Blu_One is offline  
post #192 of 3453 Old 04-22-2013, 07:17 AM
Senior Member
 
biggweeziehd's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Buchanan Michigan
Posts: 353
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 35
Quote:
Originally Posted by Blu_One View Post

Exactly, great points, we're all crazy on here looking for problems that are not there. We should just enjoy the fact that were lucky enough to have a great display and just watch it !

AMEN!
biggweeziehd is offline  
post #193 of 3453 Old 04-22-2013, 08:38 AM
Member
 
Todd Fredericks's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by eric3316 View Post

lol, I think all of us OCD people are taking this stuff way to literal. I mean, in the overall scheme of things, the amount of people here are such a small number compared to how many TV's are sold around the globe. Do you really think most people even know about prepping a panel or running slides?

I do not think the small number of people here are the only ones with good TV's because we run slides while the majority of Plasma owners who have no clue all have issues. In fact it is probably the total opposite. We probably have more issues because we are so anal and worry about everything except just doing what the TV was meant to do, watch it!

Having said that, I will run the slides when I am not watching it, not because I am worried my panel will have problems if I do not but, for the sake of just building up some hours on the TV. I can run it all day while at work and also through the night without having to worry about any type of static image.

If my picture isn't 100% calibrated compliant when I use someone else's settings I will still survive. Odds are even if you follow the instructions to a tee, odds are each TV will still look different as no TV's are alike!

It is great though when guys like D-Nice share their settings. It usually always improves the stock settings but remember you still might need to do some tweaking to make it look right on your TV and they type of room you have it in.

Now everyone, take a deep breath and breath. lol

Agreed! Breathing now................. smile.gif
Todd Fredericks is offline  
post #194 of 3453 Old 04-22-2013, 09:14 AM
AVS Special Member
 
Latinoheat's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: BC Canada
Posts: 1,685
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 109 Post(s)
Liked: 152
This type of paranoia happens every year when a new set comes out and new members read the forums. You all have to realize that even though D-nice settings are good, you will most likey try other calibrating settings as well to see which one you prefer is the best for you. So it comes back to the slides, it's all up to you guys if you want to wait and run them for 100 hrs but it's definetly not necessary. Watching regular HD full screen content with no logos will do pretty much the same.

TV - Panasonic 55GT50Main Speakers - Klipsch Gallery G28'sCenter Channel- Klipsch RC-52Sub - Klipsch Sub 12Surrounds - Klipsch RS-52 II (new)Bluray/Game - HTPC/PS3Receiver - Onkyo RC-360HTPC - Intel Core i3, HDMI,Windows 7,XBMC,Bluray,3 TB,wireless WMC keyboardVideo processor - Darbee
Latinoheat is offline  
post #195 of 3453 Old 04-22-2013, 10:26 AM
AVS Special Member
 
eric3316's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2,716
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 140 Post(s)
Liked: 615
I just got my TV delivered and put in D-Nice's settings. eek.gif

Update.....TV did not blow up!
eric3316 is offline  
post #196 of 3453 Old 04-22-2013, 10:41 AM
Senior Member
 
wiggindude's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Houston
Posts: 307
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by eric3316 View Post

I just got my TV delivered and put in D-Nice's settings. eek.gif

Update.....TV did not blow up!

Haha. Did you run the slides?
wiggindude is offline  
post #197 of 3453 Old 04-22-2013, 10:53 AM
AVS Special Member
 
eric3316's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2,716
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 140 Post(s)
Liked: 615
Running them now. I will run slides when I am not watching the TV but I will not stop watching the TV to run the slides. I will keep my regular nightly watching habit.

For the slides I did put it into normal mode and just upped the contrast a bit since custom is already set with D-Nice's settings for my viewing later : )

Also, for a non-professional like myself and I am sure many others here, I bet if you came to my house and looked at my picture I can fool you into thinking I ran the slides for 100 hours before putting in the settings. Would anyone here really be able to challenge that. lol

Like I said, even after running the slides only for 100 hours, I am sure if you get your TV professional calibrated it would still be different then D-Nice's settings.

Anyway, thanks D-Nice for the settings. I did switch to Warm 1 as I like a little more color pop if even a little less unrealistic. The bottom line is the TV has to be enjoyable to you and not just what a meter tells you to like. I will also play with the Gama between 2.2 and 2.4 as others have mentioned.

Just to give a little story about settings. I was at my mothers house and they have a Sharp LCD. I do not know how the settings in the TV were put there but some things were changed. I tried to look up some settings for her and at first I cleared everything to default and went to standard mode. The first thing they said is they love the picture. Everything was set to on and the colors were crazy bright but they loved it. They wanted lots of color and brightness. They couldn't care less about real or fake looking.

At first I was like let me just fix this because it looks terrible but then I said, it is not me who has to like the picture it is them. They are the ones viewing it and if they like it that is all that counts. I did have to shut off some of the auto color settings because it was unwatchable to me, lol but otherwise just left it alone.
eric3316 is offline  
post #198 of 3453 Old 04-22-2013, 11:10 AM
AVS Special Member
 
Blu_One's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: LiVe from the Nation's Capital | Canada
Posts: 1,148
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 62
Quote:
Originally Posted by eric3316 View Post

Running them now. I will run slides when I am not watching the TV but I will not stop watching the TV to run the slides. I will keep my regular nightly watching habit.

For the slides I did put it into normal mode and just upped the contrast a bit since custom is already set with D-Nice's settings for my viewing later : )

Also, for a non-professional like myself and I am sure many others here, I bet if you came to my house and looked at my picture I can fool you into thinking I ran the slides for 100 hours before putting in the settings. Would anyone here really be able to challenge that. lol

Like I said, even after running the slides only for 100 hours, I am sure if you get your TV professional calibrated it would still be different then D-Nice's settings.

Anyway, thanks D-Nice for the settings. I did switch to Warm 1 as I like a little more color pop if even a little less unrealistic. The bottom line is the TV has to be enjoyable to you and not just what a meter tells you to like. I will also play with the Gama between 2.2 and 2.4 as others have mentioned.

If you change to Warm 1, does that reset all of the other values that you plugged in for color?? On my previous Sharp LED, if you changed the color temp all other values (just those related to color settings) were at their default (e.g. If I plugged in all the settings under Warm 2, and then changed to Warm 1, the values in Warm 1 were all at their default settings, but if I went back to Warm 2, then the plugged in settings were there). If that's the case with the ST60, and you change to Warm 1, I don't think you can use the color values provided, right? Since those were selected for color temp Warm 2 and not Warm 1. Hopefully someone who knows can answer this..

65" PanasonicST60 | Onkyo809 | Oppo103 + 4TB WD HDD
PS4 pre-order | PS3 80GB / 4x USB | 1TB 9865HD | Apple TV3 | Darbee Darblet | AirPort Extreme
5.2 system - 5x Arx A2 + 2x SVS SB12-NSD | Harmony One | Samsung DA-E670
MonsterPower HTS1700 / 2x PRT510 / PRT410 | Monster / Blue Jeans / Emotiva cables
Blu_One is offline  
post #199 of 3453 Old 04-22-2013, 11:15 AM
Advanced Member
 
fairchild99's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 891
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 147
Quote:
Originally Posted by Blu_One View Post

If you change to Warm 1, does that reset all of the other values that you plugged in for color??

If you change the color temp then almost everything is going to be thrown off. How much depends on how far the default warm2 is from warm1. I can tell you with certainty that changing this setting will affect the grayscale (W/B settings) and gamma. It will probably also affect the CMS settings as well.

In short, if you plan to use his settings, use everything exactly how he posted it.

Sony 32" EX400 calibrated settings

Panasonic 50" S60 calibrated settings

HTPC/Sony S5100 to Sony HT-CT150 to Panasonic 55" VT60, Sony 32" EX400, Panasonic 50" S60

fairchild99 is offline  
post #200 of 3453 Old 04-22-2013, 11:19 AM
AVS Special Member
 
eric3316's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2,716
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 140 Post(s)
Liked: 615
Quote:
Originally Posted by Blu_One View Post

If you change to Warm 1, does that reset all of the other values that you plugged in for color?? On my previous Sharp LED, if you changed the color temp all other values (just those related to color settings) were at their default (e.g. If I plugged in all the settings under Warm 2, and then changed to Warm 1, the values in Warm 1 were all at their default settings, but if I went back to Warm 2, then the plugged in settings were there). If that's the case with the ST60, and you change to Warm 1, I don't think you can use the color values provided, right? Since those were selected for color temp Warm 2 and not Warm 1. Hopefully someone who knows can answer this..
All the settings for the other customization remain. But remember, when D-Nice does his calibration the tone is taken into account so technically if he was to do a calibration with Warm 1 his other settings might be different because of the color tone but to me it looks fine just changing the tone. I liked the colors it produced better even though a meter might say something else.
eric3316 is offline  
post #201 of 3453 Old 04-22-2013, 11:20 AM
AVS Special Member
 
Blu_One's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: LiVe from the Nation's Capital | Canada
Posts: 1,148
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 62
Quote:
Originally Posted by fairchild99 View Post

If you change the color temp then almost everything is going to be thrown off. How much depends on how far the default warm2 is from warm1. I can tell you with certainty that changing this setting will affect the grayscale (W/B settings) and gamma. It will probably also affect the CMS settings as well.

In short, if you plan to use his settings, use everything exactly how he posted it.

Sounds good thx !

65" PanasonicST60 | Onkyo809 | Oppo103 + 4TB WD HDD
PS4 pre-order | PS3 80GB / 4x USB | 1TB 9865HD | Apple TV3 | Darbee Darblet | AirPort Extreme
5.2 system - 5x Arx A2 + 2x SVS SB12-NSD | Harmony One | Samsung DA-E670
MonsterPower HTS1700 / 2x PRT510 / PRT410 | Monster / Blue Jeans / Emotiva cables
Blu_One is offline  
post #202 of 3453 Old 04-23-2013, 06:33 AM
Advanced Member
 
jh901's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Pittsburgh
Posts: 512
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 68
Anyone know when D-Nice might chime in with 1) his ST60 review and 2) calibration settings for the S60

????

HT 3.1: Panny BDT 220 | 60" Panny VT60 | Marantz AV7005 | Focal CMS50 (L/R), CMS40 & CMS Sub

Stereo system: Cary Audio 306 SACD Pro | Cary Audio SLP-05 tube line level | Cary Audio SA-200.2 | Focal Diablo Utopia III
jh901 is offline  
post #203 of 3453 Old 04-23-2013, 06:43 AM
AVS Addicted Member
 
Bond 007's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Cincinnati, OH
Posts: 12,058
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 238 Post(s)
Liked: 838
Quote:
Originally Posted by jh901 View Post

Anyone know when D-Nice might chime in with 1) his ST60 review and 2) calibration settings for the S60

????
DNice does. biggrin.gif
KMFDMvsEnya and El Matadurr like this.

No, Mr. Bond. I expect you to die!
Bond 007 is online now  
post #204 of 3453 Old 04-23-2013, 07:50 AM
Member
 
mhenrickson's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Madison, WI
Posts: 58
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
12 hours until my slides are done. Can't wait!!!
mhenrickson is offline  
post #205 of 3453 Old 04-23-2013, 11:51 AM
Member
 
Johnny Bananas's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 83
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by Bond 007 View Post

2) Turn the pixel orbiter off: Menu-->Setup-->Anti image retention-->Auto

So I assume leaving the pixel orbiter setting to "Auto" after the panel prep procedure is completed is preferred, correct? Or should it be set back to "On"?
Johnny Bananas is offline  
post #206 of 3453 Old 04-23-2013, 11:55 AM
AVS Addicted Member
 
Bond 007's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Cincinnati, OH
Posts: 12,058
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 238 Post(s)
Liked: 838
Quote:
Originally Posted by Johnny Bananas View Post

So I assume leaving the pixel orbiter setting to "Auto" after the panel prep procedure is completed is preferred, correct? Or should it be set back to "On"?
Set it however you want after prep. I leave mine off.

No, Mr. Bond. I expect you to die!
Bond 007 is online now  
post #207 of 3453 Old 04-23-2013, 01:53 PM
Member
 
MonicaJae's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 111
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by blackdemongsx View Post

I got a confession guys... I was at 75hrs running the slides and i couldnt resist and put the last inning of the Rangers game. haha hopefully that wont affect the outcome of the calibration that much plus i kept changing the channel just about every 10 seconds(Plasma Noobie here) lol Buts its back up and running the slides again and i cant wait till tomorrow night to put in D-Nice settings. Im even more excited now because the game looked AWESOME!!! and those were just the out of box settings.
YAY! Good to hear! (Also love those Rangers smile.gif)
MonicaJae is offline  
post #208 of 3453 Old 04-23-2013, 02:09 PM
Member
 
MonicaJae's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 111
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by eric3316 View Post

lol, I think all of us OCD people are taking this stuff way to literal. I mean, in the overall scheme of things, the amount of people here are such a small number compared to how many TV's are sold around the globe. Do you really think most people even know about prepping a panel or running slides?

I do not think the small number of people here are the only ones with good TV's because we run slides while the majority of Plasma owners who have no clue all have issues. In fact it is probably the total opposite. We probably have more issues because we are so anal and worry about everything except just doing what the TV was meant to do, watch it!

Having said that, I will run the slides when I am not watching it, not because I am worried my panel will have problems if I do not but, for the sake of just building up some hours on the TV. I can run it all day while at work and also through the night without having to worry about any type of static image.

If my picture isn't 100% calibrated compliant when I use someone else's settings I will still survive. Odds are even if you follow the instructions to a tee, odds are each TV will still look different as no TV's are alike!

It is great though when guys like D-Nice share their settings. It usually always improves the stock settings but remember you still might need to do some tweaking to make it look right on your TV and they type of room you have it in.

Now everyone, take a deep breath and breath. lol

Haha! Right on...phew!
MonicaJae is offline  
post #209 of 3453 Old 04-23-2013, 06:06 PM
Member
 
blackdemongsx's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by MonicaJae View Post

YAY! Good to hear! (Also love those Rangers smile.gif)
Oh yeah im die hard Ranger fan and last night i actually got to watch the Rangers beat the Angels with D-Nice settings and i kept saying WOW to myself on how AMAZING the PQ is on this tv. I truly love this tv
blackdemongsx is offline  
post #210 of 3453 Old 04-24-2013, 03:01 PM
Member
 
mhenrickson's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Madison, WI
Posts: 58
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Slides are done running, my old TV has been moved out and the new TV is in place. I'm heading home from work now to hook everything up. I actually get to watch the TV tonight. Imagine that.
mhenrickson is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

Tags
Panasonic Tc P55st60 55 Inch 1080p 600hz 3d Smart Plasma Hdtv , Panasonic Tc P65st60 65 Inch 3d Smart Plasma Hdtv , Panasonic Tc P50st60 50 Inch 3d Smart Plasma Hdtv , Panasonic Tc P60st60 60 Inch 3d Smart Plasma Hdtv , Panasonic Tc P60vt60 60 Inch 3d Smart Plasma Hdtv , Panasonic Tc P55vt60 55 Inch 3d Smart Plasma Hdtv , Panasonic Tc P65s60 65 Inch 1080p 600hz Plasma Hdtv , Panasonic 60 Inch Plasma Hdtv Tc P60s60 , Panasonic Tc P55s60 55 Inch 1080p 600hz Plasma Hdtv , Panasonic Tc P50s60 50 Inch Plasma Hdtv , Panasonic 42 Inch Plasma Hdtv Tc P42s60
Gear in this thread - P55st60 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off