Green Blob back again for 2013! - Page 3 - AVS Forum
View Poll Results: What model ST60 do you own and does it have the green blob?
Yes, it has the green blob on my 50st60 3 27.27%
Yes, it has the green blob on my 55st60 0 0%
Yes, it has the green blob on my 60st60 0 0%
Yes, it has the green blob on my 65st60 0 0%
No, does not have the green blob on my 50st60 1 9.09%
No, does not have the green blob on my 55st60 5 45.45%
No, does not have the green blob on my 60st60 2 18.18%
No, does not have the green blob on my 65st60 0 0%
Voters: 11. You may not vote on this poll

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #61 of 61 Old 04-08-2014, 05:34 AM
Newbie
 
dargha's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

Hi

I've had my P50T50B for just over a year now. I too have got a cyanish screen center & green patch that have developed on the right so tried to access the service menu via the usual keypresses as in the past to change the VSUS. Instead of the service menu I now get a screen full test pass results buton hte right hand side is a red line saying BAD CHECKSUM with a HEX sum,  I can't do any more & the TV automatically powers down. When I power up again the set has factory reset itself so wiped all it's settings and I have to re-enter them all in again.

 

The set works ok so is there anyway to correct this checksum error so I can get back into the service menu and do the VSUS change ?

dargha is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Plasma Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off