Need help troubleshooting bad board on Panasonic TC-P50G20 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 05-20-2013, 06:47 PM - Thread Starter
Newbie
 
pand0ra's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
When I power on the TV it starts flashing 10 blinks then repeats (you can hear the relay click on but TV will not display a picture). Looked up the code and basically said it was one of the 4 boards was bad.

Action I have taken so far:

I tested all of the fuses, all good.

Replaces the A board. No change.

I unplugged the cables from the SC board and when I powered on the TV it started blinking 6 times then repeats. Plugging the cables back in causes it to go back to blinking 10 times when powered on.


Any suggestions?
pand0ra is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-21-2013, 10:25 AM
Advanced Member
 
tom669's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Leeds, UK
Posts: 755
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 70
The SC has a short on the 15V or other rails, which probably indicates a short elsewhere also on Vsus (around 200V). Replacement of the SC, SU and SD is recommended.
tom669 is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off