Denon 2113ci no video to my Panasonic vierra plasma 65" - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 05-25-2013, 03:22 PM - Thread Starter
Newbie
 
Dylan Duke's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a 1 year old 65" plasma and a new denon 2113ci. it was working great for a month. now there is no video coming out of the denon. Video will work from tv to directv and tv to xbox 360 but neither through the denon. i took the denon up to best buy. they hooked it up and the fing thing worked. they said it is probably the hdmi cables. So i bought new HDMI cables, $400.00 worth, and came home. hooked it up and it still doesn't work. Audio works, no video.

Please help!

Dylan
Dylan Duke is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-25-2013, 06:17 PM
AVS Special Member
 
Latinoheat's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: BC Canada
Posts: 3,174
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 861 Post(s)
Liked: 611
Quote:
Originally Posted by Dylan Duke View Post

I have a 1 year old 65" plasma and a new denon 2113ci. it was working great for a month. now there is no video coming out of the denon. Video will work from tv to directv and tv to xbox 360 but neither through the denon. i took the denon up to best buy. they hooked it up and the fing thing worked. they said it is probably the hdmi cables. So i bought new HDMI cables, $400.00 worth, and came home. hooked it up and it still doesn't work. Audio works, no video.

Please help!

Dylan

First off $400 HDMI cables!!!eek.gif please return them, you will get the exact performance from mono price $5 HDMI cables. They completely ripped you off. Have you tried another input on your denon? It sounds like a handshake problem. If problem still appears, exchange the receiver but make sure no settings have been changed first.

Tv's- LG OLED 55EG9600 4k, Panasonic 55ST60 , Panasonic 55GT50 THX, Main Speakers - Klipsch Gallery G28's, Center Channel- Klipsch RC-52, Sub-Klipsch Sub 12, Surround - Klipsch RS-52 II, Bluray/Game - HTPC/PS3, AVR- Onkyo RC-360

http://www.avsforum.com/photopost/sh...hp?cat=2236715
Latinoheat is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Plasma Flat Panel Displays

Tags
Denon Avr 2113ci Receiver
Gear in this thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off