VT60 No audio out of my opitcal out - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!



Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 06-20-2013, 04:05 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
CHASLS2's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Tampa FL area
Posts: 1,653
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 211 Post(s)
Liked: 85
For some crazy reason i am getting no audio out of my optical out into my AVR for cable and OTA- HD.

I just replaced a 65vt30 for the 60VT60 and it was working fine on the VT30. Even pulled the optica end out of my AVR and it light up red so this sure has me stumped.


Anyone been thur this?

Panny 60VT60 Acurus 200x3
Pioneer Elite 05FD &51FD
2 Oppo 83's Pioneer Elite DV 59AVI
Paradigm 490cc B&W 685 S2's
Pioneer Elite SC61 SVS SB13Ultra
2 S-VHS VCR's B&W CM10 S2's
CHASLS2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 06-20-2013, 04:08 PM
Senior Member
 
yaomizzle's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 414
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 26
Why did you go down 5"?!


Sent from my iPad using Tapatalk HD

yaomizzle is offline  
post #3 of 4 Old 06-20-2013, 04:29 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
CHASLS2's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Tampa FL area
Posts: 1,653
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 211 Post(s)
Liked: 85
Quote:
Originally Posted by yaomizzle View Post

Why did you go down 5"?!


Sent from my iPad using Tapatalk HD

5" of less heat plus it was kinda big for my bedroom.

Panny 60VT60 Acurus 200x3
Pioneer Elite 05FD &51FD
2 Oppo 83's Pioneer Elite DV 59AVI
Paradigm 490cc B&W 685 S2's
Pioneer Elite SC61 SVS SB13Ultra
2 S-VHS VCR's B&W CM10 S2's
CHASLS2 is offline  
post #4 of 4 Old 06-20-2013, 05:15 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
CHASLS2's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Tampa FL area
Posts: 1,653
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 211 Post(s)
Liked: 85
It's working fine now. I forgot to turn on my Acurus 2 chan amp.
Also. HDMI control has to be turned off on the AVR.

Panny 60VT60 Acurus 200x3
Pioneer Elite 05FD &51FD
2 Oppo 83's Pioneer Elite DV 59AVI
Paradigm 490cc B&W 685 S2's
Pioneer Elite SC61 SVS SB13Ultra
2 S-VHS VCR's B&W CM10 S2's
CHASLS2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Plasma Flat Panel Displays

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off