Remote2 ap - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 07-02-2013, 08:00 AM - Thread Starter
Senior Member
 
DrewM's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Fresno, CA
Posts: 236
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
I have the remote2 ap on my Iphone and can operate the display, but I can't figure out how to use the swipe and share. Is there a trick that I am missing? Searched the web didn't see a solution.
DrewM is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-02-2013, 10:00 AM
Senior Member
 
Sammie2980's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: San Diego, CA
Posts: 310
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 37 Post(s)
Liked: 64
Isn't there a lan standaby or something in the eco mode? I thought I saw something like that before. Ideally it should be in some area with some power saving option or something.

LivingRoom: XBR-65X900B / Oppo BDP103D / Yamaha RX-A2040 / REL T7 / HDP2500 / Def Tech Mythos Ones x 4, Eight, 2x Gem XL / PS4 / Xbox One / Wii U
Bedroom: 65ZT60 / Oppo BDP93 / Apple TV / PS3
Office: KRP-500M / Xbox 360
Sammie2980 is offline  
post #3 of 3 Old 07-03-2013, 03:00 PM - Thread Starter
Senior Member
 
DrewM's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Fresno, CA
Posts: 236
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Figured it out. You need to keep your finger on the item for a moment than the screen changes and you then can "swipe it" to play on your display. Its not just a simple swipe, its "hold and swipe".
DrewM is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off