VT50 HDMI sockets - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 07-02-2013, 02:22 PM - Thread Starter
Newbie
 
OHanraha-hanran's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Apologies in advance for a dumb question ...

I have a TX-P50VT50B connected to a SC-HTB550E sound bar - I didn't wire it up and the wiring is behind a false wall. If I hit the AV button on the remote I get 3 options:

- HDMI1[Sound Bar]
- TV
- SD Card/USB

If I connect to say HDMI2 I expected to see it listed above .... but I get nothing. I guess that I just expected it to work & am a bit flummoxed as to what can be wrong. Hopefully it's something obvious smile.gif ? Can anyone help?

Thanks.
Peter
OHanraha-hanran is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 07-02-2013, 03:31 PM
Advanced Member
 
tom669's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Leeds, UK
Posts: 964
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 131 Post(s)
Liked: 125
The TV may hide inputs not available (no signal.) This may be possible to disable in the menu somewhere.
tom669 is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off