Samsung 7000 Netflix app - no sound suddenly. - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 09-07-2013, 09:45 AM - Thread Starter
Member
 
gdgates's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Dallas, TX
Posts: 22
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I've been streaming Netflix through my Samsung plasma for several months beautifully. Have been pleasantly surprised that it passes 5.1 info to the receiver. As of yesterday I get no audio at all to pass from the optical output on the TV to the Denon receiver with the Netflix app. All other apps - Pandora, Youtube etc, and the sound made by the TV itself play just fine. When streaming through my Sony Blu-Ray player I do get sound, so I don't think it's a Netflix issue. But the Sony doesn't pass surround signals and has trouble maintaining a wifi connection, so I don't really want to use it. Has anybody else had an issue with the Samsung Netflix app?
gdgates is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-15-2013, 10:31 PM
Advanced Member
 
Straybeat's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Phoenix
Posts: 505
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 14
Does your Denon have Audio Return Channel (ARC)? If so, plug your Denon into HDMI 2 on the Samsung. Go into the Denon settings and turn HDMI Control "On" Everything should go from the TV through the receiver automatically.
Straybeat is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off