Panasonic ST60 series service menu weirdness. - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 10-10-2013, 12:57 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
Chris_Stephens's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: Phoenix Az
Posts: 548
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
So by simply getting into the service menu, going to the service tool and displaying the hours in use and then unpluging,,, causes something odd to happen.

The picture gets better. Its like entering the service menu sets something and then it does not get set back. Possibly by me simply pulling power to exit.

I then noticed that playing with AGC my pic came back to its settings before. Not as good. It does keep most of my settings, but some setting is not coming back. Whatever setting it is I cant replicate it in settings. Whats worse is playing with settings resets it.

its fully calibrated. Well, in so much where I want it. Less is more in calibration IMHO..

Settings

Pic Custom
Contrast 100
Brightness 0
Color 41
Tint 0
SHarp 50
Color Temp normal
Vivid off
CATS off
Video NR Off
MPEG NR off
Motion smoother off

Pro:
Panel Brightness high
AGC 0
Black Extension 0
Color Gamut Native
W/B Detail all 0
Color Detail all 0
Gama 2.4 / 100 IRE Gain 0

Advanced:
Game Mode Off
24P Direct in 60hz
1080P Pixel Direct On
HDMI Content Type all auto
HDMI range Std
Black level Light
Screen settings
Overscan off
HSize 1
Chris_Stephens is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

Tags
Panasonic Tc P60st60 60 Inch 3d Smart Plasma Hdtv , Panasonic Tc P50st60 50 Inch 3d Smart Plasma Hdtv , Panasonic Tc P65st60 65 Inch 3d Smart Plasma Hdtv
Gear in this thread

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off