Just got my P8500 60" settings ? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 10-24-2014, 07:33 PM - Thread Starter
Member
 
bhasi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 42
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 12
Just got my P8500 60" settings ?

I just received Samsung 8500 60" wondering if its just plug and play or or requires burn it and other processes.
bhasi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-24-2014, 09:16 PM
AVS Special Member
 
RWetmore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Brick, New Jersey
Posts: 3,343
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 129 Post(s)
Liked: 93
Try the CNET settings first and then tweak from there.
RWetmore is offline  
Old 10-24-2014, 09:18 PM
AVS Special Member
 
RWetmore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Brick, New Jersey
Posts: 3,343
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 129 Post(s)
Liked: 93
I would run only full screen content for the first 100 hours and afterward not set the Contrast up too high. Beyond that though, it's pretty much just plug and play. Enjoy your new TV -- it's one of the best.
RWetmore is offline  
Old 10-24-2014, 09:23 PM - Thread Starter
Member
 
bhasi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 42
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by RWetmore View Post
I would run only full screen content for the first 100 hours and afterward not set the Contrast up too high. Beyond that though, it's pretty much just plug and play. Enjoy your new TV -- it's one of the best.
thx, I normally use my PC, so some window is unavoidable, if I select the TV netflix app, my AVR fails to output audio.
bhasi is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off