Panasonic Plasma Problem - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 07-06-2006, 09:17 PM - Thread Starter
Member
 
Boris968's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Charlotte, NC
Posts: 69
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a TH42PD50 with a cable card. I've had it for a little over a year and everything has been fantastic. All of a sudden, on all non-HD channels, the right third of the screen is dark. I know that some sets have required firmware fixes, but I have no idea if this is the problem here. Has anyone experienced anything like this? How do I fix it?

Thanks...
Boris968 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-06-2006, 09:51 PM
AVS Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 5,868
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Try the Self-Check Function :

Press VOLUME (-) button on The TV & SLEEP button on the remote simultaneously.

On the Screen Display, anything other that "OK" indicates a problem.

Press Channel + / - to exit.


NOTE: On the 60/600U Models The Self-Check function is also the factory reset. Not sure about the 50/500U Models so write down the pictures setting (if you need to) just in case.
BruZZi is offline  
post #3 of 3 Old 07-07-2006, 08:08 PM - Thread Starter
Member
 
Boris968's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Charlotte, NC
Posts: 69
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for the suggestion... I will try it.
Boris968 is offline  
Closed Thread Plasma Flat Panel Displays

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off