Panasonic TH-50PM50U screen location adjustment - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 07-07-2006, 12:44 PM - Thread Starter
Member
 
Socceteer's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi all

Does any one know how to adjust the screen location. I am not sure if it is my TV or my Dish Network HD DVR. It looks like the screen is not centered it is noticeable during some of the none HD shows I can see some lines on the top of the screen. I used a a calibration CD and it shows a little off also. But I do not know how to adjust it..!

I could use some help..!

Thanks
Socceteer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 07-07-2006, 12:51 PM
Member
 
sportsnut's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Long Island, NY
Posts: 131
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Last year's Panasonic's (50 and 500 series) had no way to change the alignment of the picture, even within the service menu. This years models were supposed to rectify that issue but I haven't heard either way if it in fact is available now.
sportsnut is offline  
post #3 of 4 Old 07-07-2006, 12:55 PM - Thread Starter
Member
 
Socceteer's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by sportsnut
Last year's Panasonic's (50 and 500 series) had no way to change the alignment of the picture, even within the service menu. This years models were supposed to rectify that issue but I haven't heard either way if it in fact is available now.
WOW...do you know if that was a software change...?

If so will they be able to provide a way to update the software..?
Socceteer is offline  
post #4 of 4 Old 07-08-2006, 09:38 AM
Member
 
sportsnut's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Long Island, NY
Posts: 131
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
As far as I am aware there is absolutely no fix for this picture problem. In some of the threads here (several months ago) the people that had this problem and were under warranty actually had their sets replaced.
sportsnut is offline  
Closed Thread Plasma Flat Panel Displays

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off