Official Pioneer Kuro Pictures Thread....... - Page 6 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #151 of 7549 Old 10-15-2007, 03:17 PM
Advanced Member
 
loco's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Virginia
Posts: 747
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by cybertec View Post

great pics, keep them comming, but before you do, use D-Nice's STB settings for your 110FD, it does wonders, and makes the colors and skin tones more natural, the way they should look, it will take a bit to get used to, especially after viewing a different PDP for a long time, with false skin tones a colors. By the way, what camera and lens did you use, and I believe you used a tripod.

Thank you. I will play more with the settings tonight, as Ken mentioned reducing color saturation more since I'm using Color Space 1.

The camera is a Fuji Finepix F10 (no longer made) - just a small compact camera. No tripod. 400 ISO setting in manual mode. I didn't do any post-processing other than cropping, but I do think the camera accentuated the blacks.
loco is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #152 of 7549 Old 10-15-2007, 04:12 PM
Member
 
jazzzione's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Pentagon
Posts: 127
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


cybertic, who is cybertic, yes it's those cyberTICS that fall of the Whitetail Deer after I shoot it with my Hoyt Cybertec compound bow, it's all good Dale, just having some fun


I know. I know. But again thanks.
jazzzione is offline  
post #153 of 7549 Old 10-15-2007, 07:14 PM
Member
 
iwantmyBIGtv's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 45
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
hey folks, congrats on the new 110fd. just a 2 quick questions.

1: why did you decide on the 110fd over the 150fd?
2: what are you using to upscale your sd dvd library, and how happy are you with the results? anyone using the sammy 1200, tosh xa2, or even the new pio 95fd?

Im looking forward to becoming a new member of the FD "club", but am still on the fence regarding the 50 and 60; with the price difference being $1000. i just need to decide how sd will look, since the seating will be either 10' with the chairs at the wall or 8' with the chairs pulled up to make room for psb 4't rear surrounds.

thanks for the help

a display
a receiver
some speakers
and a sub
iwantmyBIGtv is offline  
post #154 of 7549 Old 10-15-2007, 07:23 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
cybertec's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Staten Island,N.Y
Posts: 1,306
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by iwantmyBIGtv View Post

hey folks, congrats on the new 110fd. just a 2 quick questions.

1: why did you decide on the 110fd over the 150fd?
2: what are you using to upscale your sd dvd library, and how happy are you with the results? anyone using the sammy 1200, tosh xa2, or even the new pio 95fd?

Im looking forward to becoming a new member of the FD "club", but am still on the fence regarding the 50 and 60; with the price difference being $1000. i just need to decide how sd will look, since the seating will be either 10' with the chairs at the wall or 8' with the chairs pulled up to make room for psb 4't rear surrounds.

thanks for the help

I guess size and $, same PDP, for me it was mostly size, as a 60" would have dwarfed my room, 50" is just right "previously had 42" at same location", and I am a very happy camper , plus with the money I saved by not getting the 60" I also got a PS3 80 gig with Blu-Ray Player with remote for the Blu-Ray player and extra game controller, a bunch of Bu-Ray movies, wall mount, and a few $ left over for beer, and in regards to what I am using to upscale my SD DVD movie library, I am using the PS3 Blu-Ray player, and it works excellent, check out the LOTR pics I posted on the fourth page of this post, towards the bottom.
cybertec is online now  
post #155 of 7549 Old 10-15-2007, 07:49 PM
Member
 
iwantmyBIGtv's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 45
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
thanks cyb,

my room is like yours and not too large, with the walls being just shy of 12" from front to rear. we previously had a 55" rptv and sat at about 7.25' away, yeah im a movie nut, i admit it. on occasion we would move the couch up another foot, but the sd material just degraded to the point where the larger field of view was not worth it.

we've since moved and figured we could go larger considering the 2' we save from just the size of the set itself. ironically, its the gf that is lobbying for the 60, especially considering the price (about the 5010's retail).

iv thought about putting the extra 1k into a bd player and the like, but figured i could hold off on that and enjoy a 40% larger screen with the hundreds of sd dvd that we already have; thats if it can do an admirable job of scaling them.

a display
a receiver
some speakers
and a sub
iwantmyBIGtv is offline  
post #156 of 7549 Old 10-15-2007, 07:50 PM
Advanced Member
 
loco's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Virginia
Posts: 747
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by iwantmyBIGtv View Post

hey folks, congrats on the new 110fd. just a 2 quick questions.

1: why did you decide on the 110fd over the 150fd?
2: what are you using to upscale your sd dvd library, and how happy are you with the results? anyone using the sammy 1200, tosh xa2, or even the new pio 95fd?

Im looking forward to becoming a new member of the FD "club", but am still on the fence regarding the 50 and 60; with the price difference being $1000. i just need to decide how sd will look, since the seating will be either 10' with the chairs at the wall or 8' with the chairs pulled up to make room for psb 4't rear surrounds.

thanks for the help

My reasoning was similar to cybertec's. For me, it was dollars and size. I just didn't have the money or space for the 60". There was a part of me that regretted not getting the 150 when I placed the order for the 110. But as soon as I got the 110 set up in my space, I knew it was absolutely the right way to go. I know a lot of people say you can't get one of these TVs in a size that's too big. Bigger is better and all that. Well, for me, I can honestly say 50" is just right for my room. It's almost overwhelming - I'm coming from a 32" Sony XBR CRT, so it's quite a difference.

I'm using a Toshiba A-30 HD-DVD player for upconverting SD DVDs and I haven't watched anything but a couple episodes of Battlestar Galactica and 28 Weeks Later on SD DVD. They looked fine to me. I'm due to get the Transformers HD-DVD from Netflix tomorrow -- can't wait!

_________
I took a few more pics tonight of the Heroes HD-DVD with D-Nice's settings. I'm using Color Space 2 now and all of D-Nice's settings straight up. Hope these colors look better to you guys.




loco is offline  
post #157 of 7549 Old 10-15-2007, 07:57 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
cybertec's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Staten Island,N.Y
Posts: 1,306
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by loco View Post

My reasoning was similar to cybertec's. For me, it was dollars and size. I just didn't have the money or space for the 60". There was a part of me that regretted not getting the 150 when I placed the order for the 110. But as soon as I got the 110 set up in my space, I knew it was absolutely the right way to go. I know a lot of people say you can't get one of these TVs in a size that's too big. Bigger is better and all that. Well, for me, I can honestly say 50" is just right for my room. It's almost overwhelming - I'm coming from a 32" Sony XBR CRT, so it's quite a difference.

I'm using a Toshiba A-30 HD-DVD player for upconverting SD DVDs and I haven't watched anything but a couple episodes of Battlestar Galactica and 28 Weeks Later on SD DVD. They looked fine to me. I'm due to get the Transformers HD-DVD from Netflix tomorrow -- can't wait!

_________
I took a few more pics tonight of the Heroes HD-DVD with D-Nice's settings. I'm using Color Space 2 now and all of D-Nice's settings straight up. Hope these colors look better to you guys.





now we are talking, great pics, keep them coming, skin tones are just right.
cybertec is online now  
post #158 of 7549 Old 10-15-2007, 08:07 PM
Advanced Member
 
loco's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Virginia
Posts: 747
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by cybertec View Post

now we are talking, great pics, keep them coming, skin tones are just right.

Thanks! It's definitely more accurate-looking. I think I am just used to seeing the over-saturated look everywhere, including on my own TV for the last few years. Somehow it looked good to me then, even though I could look at people in real life and see that they don't look like that!

Thanks again to D-Nice!
loco is offline  
post #159 of 7549 Old 10-15-2007, 08:43 PM
Senior Member
 
gridbug's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 233
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
Okay, I'm sold. For a while my only consideration was the newest Pannys, but after getting the "cybertec" treatment, I will most definitely be jumping on the KURO bandwagon. Thanks a million for helping me see the light... AND the dark!
gridbug is offline  
post #160 of 7549 Old 10-15-2007, 08:55 PM
Member
 
iwantmyBIGtv's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 45
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
gridbug,

just some info about the pannys - most dont realize that there are a lot of improvements on the new pios that you just cant "see". for example, the panny 58pz750 draws 745w! while the 60" elite "only" draws 536w. more absurd is the fact that the 42px75 draws far more than the elite 1150 (387 ~ 376)

*all figures taken directly from panasonic and pioneer literature respectively.

a display
a receiver
some speakers
and a sub
iwantmyBIGtv is offline  
post #161 of 7549 Old 10-15-2007, 09:07 PM
Senior Member
 
JC7727's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 394
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by cybertec View Post

now we are talking, great pics, keep them coming, skin tones are just right.

those are D-Nice's toshiba HD DVD settings? Pics look great! color very accurate. I need to buy a A35!
JC7727 is offline  
post #162 of 7549 Old 10-16-2007, 04:54 AM
Advanced Member
 
loco's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Virginia
Posts: 747
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by JC7727 View Post

those are D-Nice's toshiba HD DVD settings? Pics look great! color very accurate. I need to buy a A35!

Thanks! Actually, they are D-Nice's cable box settings. I haven't tried the HD-DVD settings yet. I'd like to find something that works well with both since you can't save two different groups of Pure mode settings. I think the cable box settings do the trick, but I'll probably give the HD-DVD settings a try later on just to compare.

My player is the A30, but I assume the video quality of playback of 1080p discs is the same as the A35 or close to it. ?
loco is offline  
post #163 of 7549 Old 10-16-2007, 07:07 AM
AVS Special Member
 
price3's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Clemson, SC
Posts: 1,181
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Great cave troll pic cyber.
price3 is offline  
post #164 of 7549 Old 10-16-2007, 08:20 AM
AVS Addicted Member
 
Ken Ross's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: N.Y.
Posts: 23,761
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 823 Post(s)
Liked: 896
Quote:
Originally Posted by loco View Post

Thanks! It's definitely more accurate-looking. I think I am just used to seeing the over-saturated look everywhere, including on my own TV for the last few years. Somehow it looked good to me then, even though I could look at people in real life and see that they don't look like that!

Thanks again to D-Nice!

Loco, much better!
Ken Ross is offline  
post #165 of 7549 Old 10-16-2007, 04:35 PM
Senior Member
 
JC7727's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 394
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by loco View Post

Thanks! Actually, they are D-Nice's cable box settings. I haven't tried the HD-DVD settings yet. I'd like to find something that works well with both since you can't save two different groups of Pure mode settings. I think the cable box settings do the trick, but I'll probably give the HD-DVD settings a try later on just to compare.

My player is the A30, but I assume the video quality of playback of 1080p discs is the same as the A35 or close to it. ?

should be the same and you running in 1080p24?
JC7727 is offline  
post #166 of 7549 Old 10-16-2007, 07:44 PM
Advanced Member
 
loco's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Virginia
Posts: 747
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by JC7727 View Post

should be the same and you running in 1080p24?

No, Heroes was playing in 1080p. In fact, after I ran the firmware update tonight, the Heroes HD-DVD wouldn't even play when I had the player in 1080p/24! It gave me a message telling me my settings were for 1080p/24 and locked up. I had to pull the power and plug it back in to get the player to do anything. It used to play, but you could see judder or whatever you call it in certain scenes.

After the A30 came back on, I changed the settings back to 1080p and everything was fine. I haven't really messed with it any more since.
loco is offline  
post #167 of 7549 Old 10-16-2007, 07:57 PM
Member
 
Professor Bobo's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Bayou Blue, LA
Posts: 58
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10


Not an Elite, but I sure do love my 6010.
More of a room setup pic than a PQ pic. Back before break-in and D-Nice's settings.
I don't have Cybertec's photography skills. I'll try to resize it so it won't be so large.

Is this working? Testing? Hello? Can they really read my words? Hello?
Professor Bobo is offline  
post #168 of 7549 Old 10-16-2007, 08:05 PM
AVS Addicted Member
 
ccotenj's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: the toxic waste dumps of new jersey
Posts: 21,915
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 89
i like that hutch that's underneath there... nice and "rustic" looking...

you gotta get those speakers lower though...

- chris

 

my build thread - updated 8-20-12 - new seating installed and projector isolation solution

 

http://www.avsforum.com/t/1332917/ccotenj-finally-gets-a-projector

ccotenj is offline  
post #169 of 7549 Old 10-16-2007, 08:10 PM
AVS Addicted Member
 
D-Nice's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Columbia, SC
Posts: 14,947
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 28 Post(s)
Liked: 214
I have a request for cybertec.....

PLEASE get Transformers on HD DVD and post some pictures. Transformers, IMO, has the best PQ of ANY HDM disc....period!
D-Nice is offline  
post #170 of 7549 Old 10-16-2007, 08:48 PM
AVS Special Member
 
johnnybrulez's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3,680
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by D-Nice View Post

I have a request for cybertec.....

PLEASE get Transformers on HD DVD and post some pictures. Transformers, IMO, has the best PQ of ANY HDM disc....period!

Well content has alot to do with it... and I ain't talking about the big robots!

The boxart needs work though!!!

Oh and just to say... on the Kuro, this is what it was made for! So great... the bars for most the movie actually looks as dark as the bezel and the contrast is unbelievable. Skin tones are right on... WOOHOO!!

I don't know what I am doing! AHHHHHHH!!!!
johnnybrulez is offline  
post #171 of 7549 Old 10-16-2007, 10:09 PM
Senior Member
 
JC7727's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 394
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by loco View Post

No, Heroes was playing in 1080p. In fact, after I ran the firmware update tonight, the Heroes HD-DVD wouldn't even play when I had the player in 1080p/24! It gave me a message telling me my settings were for 1080p/24 and locked up. I had to pull the power and plug it back in to get the player to do anything. It used to play, but you could see judder or whatever you call it in certain scenes.

After the A30 came back on, I changed the settings back to 1080p and everything was fine. I haven't really messed with it any more since.

you can't even play heroes in 1080p/24 after the firmware update? Check out D-Nice's toshiba HD DVD settings, setting the film mode to advance should eliminate all judder.
JC7727 is offline  
post #172 of 7549 Old 10-16-2007, 10:17 PM
Senior Member
 
JC7727's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 394
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by D-Nice View Post

I have a request for cybertec.....

PLEASE get Transformers on HD DVD and post some pictures. Transformers, IMO, has the best PQ of ANY HDM disc....period!

D-Nice, when watching a movie with a tohisba HD DVD set to 1080p/24 output, the only way to get 72hz processing is with advance?
JC7727 is offline  
post #173 of 7549 Old 10-17-2007, 12:17 AM
Senior Member
 
maynerd's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Bellevue, WA, USA
Posts: 433
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Did someone say Transformers?

Here they come!



Prime arrives!



Prime's Lookin at you


Xbox 360 Marketing
maynerd is offline  
post #174 of 7549 Old 10-17-2007, 12:23 AM
Member
 
GrandMoff's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 59
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Maynard which model TV is that?

All these pics are awesome.

I'm working on the 4280 for the den and the 1150 for the home theater.
GrandMoff is offline  
post #175 of 7549 Old 10-17-2007, 12:37 AM
Senior Member
 
maynerd's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Bellevue, WA, USA
Posts: 433
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by GrandMoff View Post

Maynard which model TV is that?

All these pics are awesome.

I'm working on the 4280 for the den and the 1150 for the home theater.

5080
maynerd is offline  
post #176 of 7549 Old 10-17-2007, 01:58 AM
AVS Special Member
 
Nambit's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,904
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by maynerd View Post

5080

I see you have a Wii (the 'sensorbar' is the biggest hint). Have you checked
out Metroid Prime III on it? It's damned fantastic on my 150FD. I was worried
480P widescreen gaming on a 60 inch would look brutal, but it's pretty good!
Nambit is offline  
post #177 of 7549 Old 10-17-2007, 02:47 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
cybertec's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Staten Island,N.Y
Posts: 1,306
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by D-Nice View Post

I have a request for cybertec.....

PLEASE get Transformers on HD DVD and post some pictures. Transformers, IMO, has the best PQ of ANY HDM disc....period!

don't own an HD-DVD player YET.
cybertec is online now  
post #178 of 7549 Old 10-17-2007, 04:34 AM
Advanced Member
 
loco's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Virginia
Posts: 747
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by JC7727 View Post

you can't even play heroes in 1080p/24 after the firmware update? Check out D-Nice's toshiba HD DVD settings, setting the film mode to advance should eliminate all judder.

No, I could play it in 1080/24 before the update, but now I can't. I know it's not supposed to be played in that mode, but it would at least play before.
loco is offline  
post #179 of 7549 Old 10-17-2007, 05:35 AM
AVS Special Member
 
creemail's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 5,087
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Maynerd,
The Transformer pics look great! Nice post!

Chris
creemail is offline  
post #180 of 7549 Old 10-17-2007, 07:54 AM
AVS Special Member
 
Dave_6's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Birmingham, AL
Posts: 1,771
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by Professor Bobo View Post



Not an Elite, but I sure do love my 6010.
More of a room setup pic than a PQ pic. Back before break-in and D-Nice's settings.
I don't have Cybertec's photography skills. I'll try to resize it so it won't be so large.

Maaaannn do I want that TV Transformers looks great on my 42" Panny, but I can only imagine what it would be like on that thing!

Can anyone PM me a good place to check on pricing for a 6010?

PSN: DaveS78
Dave_6 is offline  
Reply Plasma Flat Panel Displays

Tags
Pioneer Pro110 Pro 110fd Pro 110fd Tv Pro110 Kuro 50 Plasma Hdtv , Playstation 3 320gb System
Gear in this thread - Pro110 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off