HDMI BenQW500 Connectivity - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 12-07-2008, 10:01 AM - Thread Starter
Newbie
 
Keltie's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just recently purchased a BenQW500, I am using BJC series F2 28AWG High flex HDMI cable fro Bluejeans. I have a 20 foot run. My issue is that each time I try to connect to my Bell HD receiver I have to play with the connection in order to get the projector to connect. I don't have this problem with the S Video or video connection. Is this a faulty projector or another issue. I tried a shorter 6 foot HDMI cable and had the same problem.

Ian
Keltie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-08-2008, 11:41 AM
AVS Special Member
 
crutschow's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: USA
Posts: 1,774
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Do you mean every time you turn on the receiver and the projector, you have to connect and reconnect to get it to work? If so it may be an HDMI handshake protocol problem. Sometimes the order in which you turn the units on can be a factor in whether it works. For example, if you normally leave the receiver on, try turning it off and then back on after the projector is on.

Carl
Curmudgeon Elektroniker
crutschow is offline  
Reply HDMI Q&A - The One Connector World

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off