SA 3250 HD output via 1394 to Mits DVHS? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-28-2007, 11:35 AM - Thread Starter
Member
 
Jack Texas's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Deep in the Woods of Texas
Posts: 167
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Does anyone know if the firewire/1394 connections on these HD STBs are active and will work to record shows to a Mits 2000u DVHS? My cable company is TWC Houston and I have previously posted this same question yesterday in the TWC-Houston forum without a response yet, so I thought that maybe posting it in the hardware forum would produce better results.

Thanks!
Jack Texas is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-29-2007, 07:45 AM - Thread Starter
Member
 
Jack Texas's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Deep in the Woods of Texas
Posts: 167
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Well, I hooked up the 3250HD to my Mits DVHS and apparently the 3250 is not outputting anything from the firewire output?
Is there a menu setting which needs to be made to send output to the firewire connection on this STB?
Jack Texas is offline  
Reply Firewire 1394 Trade Association Q&A

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off