lg bh200 dts-ma trueHD problem - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 09-23-2008, 09:40 AM - Thread Starter
Member
 
abc123puck's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
When I bitstream trueHD or master audio from my bh200 to my onkyo tx-sr805 i get a persistent buzz/motor sound with popping, etc. I know there is a problem with bitstreaming dd+, but I haven't heard one involving ma or truehd. I have no problems with all other formats. To narrow it down to either the bh200 or the 805, I'm going to go to best buy and hook the bh200 up to another receiver, see if the problem is reproduced. The bh200 was purchased less than 30 days ago from BB, so I can still return it. Any thoughts on how to solve this problem?
abc123puck is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 09-23-2008, 06:25 PM
Member
 
enormus's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: NC, USA
Posts: 86
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I had similar issues with dts-ma on my Onkyo 705. Updating the DSP firmware corrected my issues.
enormus is offline  
post #3 of 6 Old 09-24-2008, 11:49 AM
Member
 
stangage70's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 48
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a BH200 with Onkyo TX-SR805 - no funny noises. I use the updated DSP firmware. Sounds great!
stangage70 is offline  
post #4 of 6 Old 09-24-2008, 07:15 PM
Senior Member
 
rdewey's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 322
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
There are no audio problems with the LG BH200 and the Onkyo 606.
rdewey is offline  
post #5 of 6 Old 09-25-2008, 07:06 AM
Advanced Member
 
billbillw's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Atlanta metro
Posts: 757
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by abc123puck View Post

When I bitstream trueHD or master audio from my bh200 to my onkyo tx-sr805 i get a persistent buzz/motor sound with popping, etc. I know there is a problem with bitstreaming dd+, but I haven't heard one involving ma or truehd. I have no problems with all other formats. To narrow it down to either the bh200 or the 805, I'm going to go to best buy and hook the bh200 up to another receiver, see if the problem is reproduced. The bh200 was purchased less than 30 days ago from BB, so I can still return it. Any thoughts on how to solve this problem?

I suspect you need DSP update, and perhaps a firmware update. Check the ongoing SR805 owner's thread and/or the Onkyo Firmware update threads.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=857502

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1016297

Make sure you carefully read through the directions that come with these updates. The DSP update is pretty failsafe, but the firmware update can result in a dead unit if not done properly. There are many older SR805 units that cannot be updated without a special 'jig'.

If it ain't in HD, it ain't worth watching!
billbillw is offline  
post #6 of 6 Old 09-26-2008, 06:58 AM
Advanced Member
 
davcole's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 936
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 10
My irony is that i've had the problem with my 705 and DD+, dts and dts-hr, however i've never had a problem with Truehd and dts-ma.
davcole is offline  
Reply Dual Format Players

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off