*** The LG BH100 HD Super Multi Blue Player *** official owner's thread - Page 19 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #541 of 1391 Old 11-11-2007, 03:13 AM
Member
 
BRUCIE BOY's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Got my latest firmware made up an installed now played spiderman no probs and hey presto sound now comes thru my tv which it didnt b4..Thanks to Donna for contacting me.Just out of curo i rented hd enter the dragon{store didnt have blu ray} and i have to say that this was played back in brilliant format i was stunned
BRUCIE BOY is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #542 of 1391 Old 11-11-2007, 05:49 AM
AVS Special Member
 
Rutgar's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Dallas, Texas
Posts: 5,446
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 16
Quote:
Originally Posted by GML57 View Post

Experienced the same problem with CARS using newest update...

Yes, Cars seems to have some menu issues. But the movie plays fine.

Rutgar is offline  
post #543 of 1391 Old 11-11-2007, 11:32 AM
Member
 
BRUCIE BOY's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Could someone email me when the bh200 hits the shops out in usa please so i can get my freind to get me one
b.raymond@sky com
BRUCIE BOY is offline  
post #544 of 1391 Old 11-11-2007, 04:50 PM
Newbie
 
2busy2P's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just updated to latest firmware. Played 28 Weeks later and Spider-Man III flawlessly.

If anyone's interested, my Bh100 is hooked up to the D-Sub port on a 65" Panasonic Pro 1080p using HD Fury. BH100 is set to output 1080p. The image quality is spectacular.
2busy2P is offline  
post #545 of 1391 Old 11-14-2007, 02:49 PM
Member
 
SamEdwards's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Santa Monica, CA
Posts: 124
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Are there any HD films this unit cannot play at this time? I don't really care about all the menus as long as the picture and sound come through. I did notice that a very scratched dvd will stutter a bit. I guess any player would have this issue. My old deck wouldn't have been able to play this disk at all.
cheers,
Sam
SamEdwards is offline  
post #546 of 1391 Old 11-14-2007, 05:39 PM
Newbie
 
AVGangster's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Ok...So I just installed this player in a system I did for a small public theater.....I fed the composite output and analog output to a Parasound HALO 1 and then using the ZONE output I looped it back into a CRESTRON QM7x2.....Then QM to a TPS-12B Touch Panel.....Which displays a preview video screen for all the components in the racks......NEXT....I ran HDMI to DVI straight through to a Panasonic Digital 1080P 10000 Lumens Projector....I used Digital Coax to the Parsound HALO 1....Onto QSC amps.....

SO.....Here is my question......As soon as an HDMI cable is plugged in you have two output options...1080P....Or...480i.....Of course when 1080P is selected you have no output on your composite jack....Which kills my preview function on the Crestron.......SO.....I have few options as I see it but I am looking for input from anyone who has some ideas.....

---Get an HDMI DA....Feed the through to the Projector.....Give a fake-shake to a Digital to Analog converter....Scale....Out to the touch screen...

---Get a HDMI DA.....Buy another monitor....Use that for preview of 1080P.....

---FIND A PLAYER THAT OUTPUTS BOTH FORMATS AT THE SAME TIME....

Let me know if anyone has thoughts on this subject.......I would really appreciate any input on finding the cheapest solution.....

---
AVGangster is offline  
post #547 of 1391 Old 11-14-2007, 06:36 PM
Member
 
ctreesh's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Southbend IN
Posts: 139
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Q1 : does the analog out of this player (5.1) feature the new hd-aduio codecs or is the built-in decoder only support standard dts and dd 5.1 at the normal bit-rates?

I know when I pick pcm 5.1, I still get 5.1 analog audio out, and it sounds great, but Im not sure if Im really getting lossless audio from this player?

Q2: Dose any audio out work over its HDMI ports? And if so which ones?

Q3: Whats the best quality way to do a delay-line on 6 ch audio from this player so that the analog audio matches my screen in good sync? 1080p/24 out-board scaled to 1080p/60 then fed to a RGBHV converter for CRT projector makes for one killer looking picture, but Im forced to use the fiber/coax audio outs and use the scaler to do audio delay....this limits me to normal DTS/DD5.1.
ctreesh is offline  
post #548 of 1391 Old 11-17-2007, 08:21 PM
Newbie
 
vwkaferman's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Another nuance I found in this same small theater mentioned above is you have to force it to 1080p. If it starts out in 1080p and that's all you ever play you'll have no problems. If you put in a regular format DVD, it'll go down to 480p. Now, go back to a 1080p disc and the LG only automatically goes up to 1080i. You have to access the menu and force it to 1080p.

This is per LG customer support, lady asked two "Trainers" and one Engineer. It might be for home but if you're considering installing this in a more upscale environment, might want to hold out for a different player.

Nice unit overall, great picture. Does load slow however, it that inherent with Blu-Ray/ HD-DVD?

James
vwkaferman is offline  
post #549 of 1391 Old 11-18-2007, 05:09 AM
AVS Special Member
 
A/Vspec's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Eastern PA
Posts: 1,225
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by vwkaferman View Post

Another nuance I found in this same small theater mentioned above is you have to force it to 1080p. If it starts out in 1080p and that's all you ever play you'll have no problems. If you put in a regular format DVD, it'll go down to 480p. Now, go back to a 1080p disc and the LG only automatically goes up to 1080i. You have to access the menu and force it to 1080p.

This is per LG customer support, lady asked two "Trainers" and one Engineer. It might be for home but if you're considering installing this in a more upscale environment, might want to hold out for a different player.

Nice unit overall, great picture. Does load slow however, it that inherent with Blu-Ray/ HD-DVD?

James

And one other problem... I get this movie camera logo (ICON) on the upper right hand side of the screen the just pops up there from time to time for a second or two. I get it a lot on Ratatouille and I noticed it on one or two other BR titles? Anyone else see this?

-Mark AKA A/Vspec
ISF certified Audio/Video Specialist

Home of the ISF and Audyssey Pro calibrated Medieval Knight Theater:
http://www.digitalvortex.com
A/Vspec is offline  
post #550 of 1391 Old 11-18-2007, 07:12 AM
AVS Special Member
 
Rutgar's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Dallas, Texas
Posts: 5,446
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 16
Quote:
Originally Posted by A/Vspec View Post

And one other problem... I get this movie camera logo (ICON) on the upper right hand side of the screen the just pops up there from time to time for a second or two. I get it a lot on Ratatouille and I noticed it on one or two other BR titles? Anyone else see this?

Yes. I have had this on both Ratatouille and Meet the Robinsons. I saw in another thread where someone else had this issue as well with a different brand player.

Rutgar is offline  
post #551 of 1391 Old 11-19-2007, 03:09 AM
Newbie
 
Marcus.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: NJ
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Rutgar View Post

Yes. I have had this on both Ratatouille and Meet the Robinsons. I saw in another thread where someone else had this issue as well with a different brand player.

That sounds like it's an angle option.. It shows on the screen when a title supports that option. You may try watching another view of the title by pushing 'angle' button I guess..
Marcus. is offline  
post #552 of 1391 Old 11-19-2007, 04:46 PM
AVS Special Member
 
A/Vspec's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Eastern PA
Posts: 1,225
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
If it is angle (I will give it a try next time I see it) can it be turned off?

-Mark AKA A/Vspec
ISF certified Audio/Video Specialist

Home of the ISF and Audyssey Pro calibrated Medieval Knight Theater:
http://www.digitalvortex.com
A/Vspec is offline  
post #553 of 1391 Old 11-19-2007, 08:54 PM
Member
 
The Doc's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 51
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by A/Vspec View Post

If it is angle (I will give it a try next time I see it) can it be turned off?

I messed around with Ratatouille quite a bit trying to turn off the camera angle and have yet to figure out how to turn it off. I've also yet to figure out how to access the different angles, if that's what the little camera represents. I know if you hit the angle button when the camera comes on, it shows a number 1/3. If you hit the angle button without the camera it shows 1/1.

However, I did find out that the movie will not play with the Cine-Explore option (it freezes up and shuts off the machine). Everything else seems to work, though. The game that's included, though, is darn tough.
The Doc is offline  
post #554 of 1391 Old 11-24-2007, 12:31 PM
Newbie
 
Harbottle's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi All , This is my first post so I apologise if this question has been asked a thousand times already. I need help. I recently bought the LG BH100 Dual HD-DVD and Blue-ray player. I have upgraded to HI-DEF but have been experiencing really annoying problems. I hooked this machine up to a Hitachi Plasma 42" telly which had no HDMI connection so used component instead. Although the definition was great the colour was awful. There seems to be a green/blue caste in most scenes. I tried several different Blue-ray discs and experienced the same. As I was waiting for a new Panasonic Viera telly with HDMI I wasn't worried and assumed it was the older telly. With the new TV the problem is still the same, even on the HDMI connection. I even looked at old DVD of the HD films and they had much better colour. The HD colour is just so cold and green. Can anyone help me on here please? I would be most grateful. Am I being stupid Or have I just got a duff player? Regards, Steve
Harbottle is offline  
post #555 of 1391 Old 11-25-2007, 10:42 AM
Newbie
 
JeauxBleaux's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
1. The red drive of the player's electronics has failed and needs to be repaired. (not likely since you say standard DVDs play okay)

or

2. although you connected the HDMI cable, you are still playing out the component ports and the "red" component cable is loose at one end or the other. (likeliest scenario)

Essentially, you have lost the "red" drive output to your monitor. If it isn't the component cable, it is a faulty player.

Wish you luck...
JeauxBleaux is offline  
post #556 of 1391 Old 11-26-2007, 03:28 PM
AVS Special Member
 
A/Vspec's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Eastern PA
Posts: 1,225
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
So is LG aware of the this "Camera Icon" issue and should we expect to see a new firmware update for it???

-Mark AKA A/Vspec
ISF certified Audio/Video Specialist

Home of the ISF and Audyssey Pro calibrated Medieval Knight Theater:
http://www.digitalvortex.com
A/Vspec is offline  
post #557 of 1391 Old 11-27-2007, 03:34 AM
Member
 
The Doc's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 51
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by A/Vspec View Post

So is LG aware of the this "Camera Icon" issue and should we expect to see a new firmware update for it???

I don't know yet whether they are aware of the issue. There are actually several issues with some of the newer discs - CineExplore will not work on Ratatouille (though the extras can be accessed via the main menu), the camera angle on Ratatouille and Meet the Robinsons (and possibly others as well). There are issues with Cars as well (apparently the game doesn't work).

The good news is at least the movies will play this time and are watchable, unlike with the Fox movies.

I would assume that LG will offer a firmware update, though I certainly don't expect one any earlier than late December, given how long it took them to get the Fox BD+ update out there.

Can't hurt to let them know, though. The more people who inform LG of the problem, the more likely LG is to put a higher priority on the problem. Given the issues, though, I suspect this will be an easier fix than the Fox BD+ issue.
The Doc is offline  
post #558 of 1391 Old 11-27-2007, 04:05 AM
Member
 
knightl's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by SamEdwards View Post

Are there any HD films this unit cannot play at this time? I don't really care about all the menus as long as the picture and sound come through. I did notice that a very scratched dvd will stutter a bit. I guess any player would have this issue. My old deck wouldn't have been able to play this disk at all.
cheers,
Sam

after the november patch i am still seeing video/audio sync issues.
hd-dvd - i now pronounce you chuck and larry
blu-ray - mr. brooks

it seems to happen after an extended pause of the movie or if i stop
the movie.
in both cases, hitting ff and then play fixed the issue.

anyone else seeing this even after the lastest firmware?
knightl is offline  
post #559 of 1391 Old 11-27-2007, 07:31 AM
AVS Special Member
 
Jack D's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: DC Metro Area
Posts: 1,902
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Harbottle View Post

Hi All , This is my first post so I apologise if this question has been asked a thousand times already. I need help. I recently bought the LG BH100 Dual HD-DVD and Blue-ray player. I have upgraded to HI-DEF but have been experiencing really annoying problems. I hooked this machine up to a Hitachi Plasma 42" telly which had no HDMI connection so used component instead. Although the definition was great the colour was awful. There seems to be a green/blue caste in most scenes. I tried several different Blue-ray discs and experienced the same. As I was waiting for a new Panasonic Viera telly with HDMI I wasn't worried and assumed it was the older telly. With the new TV the problem is still the same, even on the HDMI connection. I even looked at old DVD of the HD films and they had much better colour. The HD colour is just so cold and green. Can anyone help me on here please? I would be most grateful. Am I being stupid Or have I just got a duff player? Regards, Steve

For the component connection on the Hitachi you might want to check in the set up if you can switch between component and RGB. Switching from one to the other would probably solve the problem.

For the HDMI on the Panasonic I'm not sure if there are settings on the Panny for different color spaces but it's worth checking.
Jack D is offline  
post #560 of 1391 Old 12-03-2007, 05:10 PM
Member
 
Reebs's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southampton, England. The Home of Titanic (briefly!!)
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi all, just bought the BH100 and loving it, but can anyone tell me how to make it output 1080i @ 50 hertz scan rate?

The machine when initialy powered up, gives a picture of 1080i to my Hitachi plasma via HDMI & at the same time to my video projector via the component leads at a frequency of 50 hertz (which is what UK mains power is set to), but as soon as I spin a disc of either HD type, the player switches to 1080i 60 Hertz as per the U.S standard.

The result being I get jerky movement on fast moving objects as both the Plasma & Video projector are set to the British frequency rate of 50 not 60Hz.

There doesn't seem to be any way of altering this (unlike my Helios upscaling DVD Player which can be changed).

Is there a hidden engineering menu for the LG? It's the only thing which mars my enjoyment of the fantastic HD pictures.

Bye the way, when I put in a UK region 2 PAL DVD, the unit remains at 50Hz, whilst upscaling the SD image to 1080i

Any answers gratefully welcomed.
Reebs is offline  
post #561 of 1391 Old 12-03-2007, 06:03 PM
AVS Special Member
 
cinema mad's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Here Nor There..
Posts: 1,822
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 27
The problem is that when playing HD-DVD or BLU-RAY the BH100 will only display them at 1080i@60hz or 24p if your display can except it.There are no such BLU-RAY or HD-DVD movies that outputs at 50hz its only recorded at 24p, 25p is not in HDM spec so 50hz pal play back is not possible with any HD player when playing HDM. Your display must be able to except 60hz ntsc or 24p if not you cannot display the image correctly....
cinema mad is offline  
post #562 of 1391 Old 12-05-2007, 05:10 PM
Member
 
The Doc's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 51
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just for everyone's information: I bought Pirates of the Caribbean 3: At World's End yesterday. Tried it today and much as I expected, the movie would not play at all. The previews work, the movie attempts to load and then "nothing".

The only real question here is this: Will LG take another month to get a fix for this problem like they did with the Fox BD+ issue? All I can really say is "Here we go again..."
The Doc is offline  
post #563 of 1391 Old 12-07-2007, 04:45 AM
Member
 
knightl's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by The Doc View Post

Just for everyone's information: I bought Pirates of the Caribbean 3: At World's End yesterday. Tried it today and much as I expected, the movie would not play at all. The previews work, the movie attempts to load and then "nothing".

The only real question here is this: Will LG take another month to get a fix for this problem like they did with the Fox BD+ issue? All I can really say is "Here we go again..."

did you call lg to report the problem?
knightl is offline  
post #564 of 1391 Old 12-07-2007, 12:33 PM
AVS Club Gold
 
Kurtis Bahr's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Northern Virginia
Posts: 814
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 22
Quote:
Originally Posted by The Doc View Post

Just for everyone's information: I bought Pirates of the Caribbean 3: At World's End yesterday. Tried it today and much as I expected, the movie would not play at all. The previews work, the movie attempts to load and then "nothing".

The only real question here is this: Will LG take another month to get a fix for this problem like they did with the Fox BD+ issue? All I can really say is "Here we go again..."

Here's what I did to get mine working. When the previews start press Disc Menu. I usually got a menu that gave me choice of language. Picked English and then I got a screen that said Play or Top Menu. I toggled between the selections and then selected Play and it worked. The second time I had to hit Disc Menu again and select play from that menu. But it did work.

If I just pressed the skip to next chapter button it always hung and would never play.

It's a work around but not right. LG needs to fix this.

Kurtis
Kurtis Bahr is offline  
post #565 of 1391 Old 12-07-2007, 12:36 PM
AVS Club Gold
 
Kurtis Bahr's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Northern Virginia
Posts: 814
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 22
Still waiting for someone to let me know if their copy of "A Tribute to James Taylor" has dropouts in the left channel audio. I'm using the latest firmware.

Kurtis
Kurtis Bahr is offline  
post #566 of 1391 Old 12-07-2007, 01:12 PM
AVS Club Gold
 
Kurtis Bahr's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Northern Virginia
Posts: 814
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 22
I just wrote LG and they respended that a possible copy guard change occurred with Pirates of the Carribean At Worlds End. They are working on a solution.

In my opinion the thing that will kill HiDef DVD's are the movie companies. With DVD players it was normally all disc played in home players but PC SW players always needed updates. Now the HiDef players are specialized PC's and always need the updates. People that want to copy it will find a way, the rest of us suffer.

Kurtis
Kurtis Bahr is offline  
post #567 of 1391 Old 12-07-2007, 04:38 PM
AVS Special Member
 
cinema mad's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Here Nor There..
Posts: 1,822
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 27
You will only need these annoying firmware upgrades for BLU-RAY copy protection because the copy encription key can be changed when breached such as the case with DISNEY MOVIES who implement this new copy protection technology, HD-DVD on the other hand has not implemented this as yet so you will not have this problem with HD-DVD....
cinema mad is offline  
post #568 of 1391 Old 12-08-2007, 02:37 AM
Member
 
The Doc's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 51
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Kurtis Bahr View Post

Here's what I did to get mine working. When the previews start press Disc Menu. I usually got a menu that gave me choice of language. Picked English and then I got a screen that said Play or Top Menu. I toggled between the selections and then selected Play and it worked. The second time I had to hit Disc Menu again and select play from that menu. But it did work.

If I just pressed the skip to next chapter button it always hung and would never play.

It's a work around but not right. LG needs to fix this.

Kurtis

That trick also worked for me as well, the movie then played without a problem. Here's hoping this constant firmware updating comes to an end sometime soon, it's getting real old. If HDM really hopes to take off, it needs to work just like DVD, pop it in and it plays.
The Doc is offline  
post #569 of 1391 Old 12-08-2007, 05:28 PM
Advanced Member
 
oscar_in_fw's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 600
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just got my firmware upgrade from the LG. Woo hoo !..... [sarcasm] Only two weeks after I borrowed an upgrade disk from a friend and had already performed the firmware update. It came in a DVD case, but the disk wasn't secured to the spindles and it was shaking around in the case. I stuck it anyway to see what would happen, the LG wouldn't accept the disk (disk error message) and spit it back out.

I'd have been seriously pissed off if I had been anxiously awaiting that disk. Would it still be worth the effort to let LG know they screwed up ?

BLU RAY - 53+PE (if your quantity is zero, you are missing out on too many movies)
HD DVD - 10 (if your quantity is zero, you are still missing out).
oscar_in_fw is offline  
post #570 of 1391 Old 12-08-2007, 08:57 PM
Newbie
 
manpreet's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
BH100 is not straming more then 1080i to my FullHD TV whihc is a Sony KDS-60A2000

I updated the firmware with the latest November 2007 update and still issue is still there. When ever I try 1080p it says format not supported. I am using HDMI cable and it worked at 1080p with my Playstation3.

What should I do?
manpreet is offline  
Reply Dual Format Players

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off