CLD-97 tray would not eject after shipment - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 11-21-2012, 12:32 AM - Thread Starter
Newbie
 
matumba's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello everyone!

Just received a CLD-97 from ebay and it arrived dead due to the poor packaging. While it powers on, the tray would not eject and there is no any buzz from the motor whatsoever. The display says "open" when I press the eject button but that is it. The tray door does not respond at all.

I removed the cover and I could see that there indeed was no movement either of the tray or the spindle when I press eject button. When I switched off power, there was a slight "recoil" of the spindle, about 1/4 of full turn, so I suppose the motor is not totally dead. The tray itself sits very hard, it would not move at all when I press it.

I found the discussion of a similar cases related to CLD-704 here in this forum, but I am wondering if anyone have had experience with a CLD-97, since the mechanics is different.

Thank you,
Anton
matumba is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 11-25-2012, 10:50 AM
AVS Special Member
 
Kensmith48's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Mid-Michigan
Posts: 1,258
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Liked: 18
Try my solution posted below for the Oppo 983 player.
Kensmith48 is offline  
Reply DVD Players (Standard Def)

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off