Need Help Troubleshooting Problem With Mitsubishi VCR - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 08-19-2013, 09:44 PM - Thread Starter
Newbie
 
Pugy365's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a Mitsubishi HS-410ur from 1985. I have used it many times without any problems.

What Its Doing.

--When I insert a tape and press play it will try to start. But the Video heads will not spin, after some troubleshooting with it apart i could see it pressing the tape against the head. The head will not start though. I first thought it was a bad head but then i tried to play the tape right after I turned on VCR. When I did this the head would spin fast like its supposed to and the movie would play for a few seconds. Then the head would stop spinning, and the tape would be retracted from the head.

I thought this may be a Power Supply issue but I am unsure. Any information would be wonderful and greatly appreciated.


Also not sure if this is where this should go if i should move it somewhere else please let me know.
Pugy365 is offline  
Reply DVD Players (Standard Def)

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off