Kenwood Entre Technical Discussions - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1 of 1016 Old 10-08-2003, 07:13 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
slocko's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: old bridge, nj
Posts: 2,602
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Creating new thread so we don't make the general one useless with technical talk.

rather be lucky than good.
slocko is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 1016 Old 10-08-2003, 07:17 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
slocko's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: old bridge, nj
Posts: 2,602
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
when i browse through 7.0.6\\media i just see a bunch of s0-s9 with 160 size but when i try to go into them they go no where. i keep getting the same directory listing.

drwxrwxrwx 1 root other 160 Sep 01 02:07 0m
drwxrwxrwx 1 root other 160 Sep 01 02:07 1m
drwxrwxrwx 1 root other 160 Sep 01 02:07 2m
drwxrwxrwx 1 root other 160 Sep 01 02:07 3m
drwxrwxrwx 1 root other 160 Sep 01 02:07 4m
drwxrwxrwx 1 root other 160 Sep 01 02:07 5m
drwxrwxrwx 1 root other 160 Sep 01 02:07 6m
drwxrwxrwx 1 root other 160 Sep 01 02:07 7m
drwxrwxrwx 1 root other 160 Sep 01 02:07 8m
drwxrwxrwx 1 root other 160 Sep 01 02:07 9m

are you sure 7.0.6 is the right partition?

Quote:


Originally posted by NiteOwl


Here is how to access the other partitions:

one slash seems to be enough

while in ftp, changing directory to the following will open the other partitions:

7.0.5/ is the default active boot partition, contains dbs and dvd cover art
7.0.6/ has the mp3 media files
7.0.7/ clean image of 7.0.6
7.0.8/ appears to be the same as 7.0.7
7.0.9/ CDR
7.0.2/ has the radio stations and tar files contains clean copies of the dbs
7.0.1/ active partition for brand new units, 7.0.5 takes over after settings are configured

If you look though 7.0.6/Media, you will find that alot of MP3s are 0 bytes in length. I found that was the cause to why some didn't want to play, yet listed.

-NiteOwl


rather be lucky than good.
slocko is offline  
post #3 of 1016 Old 10-08-2003, 07:25 PM
AVS Special Member
 
ScottF200's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicagoland, IL, USA
Posts: 1,473
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


Originally posted by slocko
when i browse through 7.0.6\\media i just see a bunch of s0-s9 with 160 size but when i try to go into them they go no where. i keep getting the same directory listing. are you sure 7.0.6 is the right partition?

It is correct. I backed up my MP3s from there today. There are two levels of directories just like in numerous other places on the Entre's harddisk. The difference is that these are 0m - 9m where others were s0 - s9.

0m has directories 0m thru 9m in it. Within those directories are just a hand full of MP3s. I've seen a max of 17 in mine. There are no directories down further.

i.e. a partial list of my harddisk backup structure that parallels the Entre.

D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706>dir /s *. | FIND "MP3"

Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\0m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\0m\\0m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\0m\\1m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\0m\\2m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\0m\\3m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\0m\\4m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\0m\\5m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\0m\\6m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\0m\\7m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\0m\\8m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\0m\\9m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\1m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\1m\\0m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\1m\\1m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\1m\\2m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\1m\\3m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\1m\\4m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\1m\\5m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\1m\\6m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\1m\\7m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\1m\\8m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\1m\\9m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\2m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\2m\\0m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\2m\\1m
Directory of D:\\ENTRE\\MP3\\BCKUP706\\2m\\2m
...
Something appears to amiss with your setup...not to state the sad obvious.

Scott Fauque (F200) - - - Fauque's PMT (Personal Movie Theater) (as of 26-Nov-2001)
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees. -- J. Willard Marriott
Good HTs do not get built with ease; the harder to build, the better to please. -- me
ScottF200 is offline  
post #4 of 1016 Old 10-08-2003, 07:32 PM
AVS Special Member
 
Nick Satullo's Avatar
 
Join Date: Apr 1999
Location: highland hts., ohio, USA
Posts: 3,586
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Okay . . . do I assume that the 7.06 thing is the way to get rid of the MP3 ghosts?

If so, how do you get to 7.06//Media from CuteFTP? I could not simply rewrite over the 7.05 dropdown box; I right-clicked and it gave me the choice of revising the directory and also creating a new directory. I tried both, but there was no 7.06//Media to be created or revised.

Once you tell me how to get there, does this mean you delete those MP3 files in Entre that have 0MB in length? Is that the idea?

Thanks,

Nick
Nick Satullo is offline  
post #5 of 1016 Old 10-08-2003, 07:38 PM
AVS Special Member
 
ScottF200's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicagoland, IL, USA
Posts: 1,473
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


Originally posted by NiteOwl
one slash seems to be enough

True enough. I was able to do this via the "DOS" FTP application. Under CuteFTP when just entering 7.0.6/ it appeared to strip the / off then fail. Also if you enter 7.0.6// it would strip the // then fail. Entering 7.0.6//Media it would not strip anything and would work. Looks like a CuteFTP thing.

Scott Fauque (F200) - - - Fauque's PMT (Personal Movie Theater) (as of 26-Nov-2001)
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees. -- J. Willard Marriott
Good HTs do not get built with ease; the harder to build, the better to please. -- me
ScottF200 is offline  
post #6 of 1016 Old 10-08-2003, 07:39 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
slocko's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: old bridge, nj
Posts: 2,602
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
this is driving me nuts. I did mean 0m and so forth. But they all say 160 and i don't see any mp3s in any of them.

what extension do your mp3s end in?

rather be lucky than good.
slocko is offline  
post #7 of 1016 Old 10-08-2003, 07:42 PM
AVS Special Member
 
ScottF200's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicagoland, IL, USA
Posts: 1,473
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


Originally posted by Nick Satullo
Okay . . . do I assume that the 7.06 thing is the way to get rid of the MP3 ghosts? If so, how do you get to 7.06//Media from CuteFTP?

Nick, you need to enter 7.0.6/Media in CuteFTP. You could polk around but ...

You best hold off fixing ghost issues until slocko takes a crack at it.

Scott Fauque (F200) - - - Fauque's PMT (Personal Movie Theater) (as of 26-Nov-2001)
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees. -- J. Willard Marriott
Good HTs do not get built with ease; the harder to build, the better to please. -- me
ScottF200 is offline  
post #8 of 1016 Old 10-08-2003, 07:51 PM
AVS Special Member
 
ScottF200's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicagoland, IL, USA
Posts: 1,473
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


Originally posted by slocko
this is driving me nuts. I did mean 0m and so forth. But they all say 160 and i don't see any mp3s in any of them.

what extension do your mp3s end in?

See attached example.

Are you sure you are going down 2 levels. Entre PWD to check your current directory.
LL

Scott Fauque (F200) - - - Fauque's PMT (Personal Movie Theater) (as of 26-Nov-2001)
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees. -- J. Willard Marriott
Good HTs do not get built with ease; the harder to build, the better to please. -- me
ScottF200 is offline  
post #9 of 1016 Old 10-08-2003, 08:00 PM
AVS Special Member
 
ScottF200's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicagoland, IL, USA
Posts: 1,473
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


Originally posted by slocko
this is driving me nuts. I did mean 0m and so forth. But they all say 160 and i don't see any mp3s in any of them.

what extension do your mp3s end in?

Back the truck up...

Apparently you are using FTP "DOS" command. I just tried it and got the same as you. I would do a CD 0m and it would say successful but I don't think it was. If you enter PWD it shows you didn't move.

Try this from the Media directory.

ftp> ls 0m/0m

You should see a list of your MP3s. I did. HTH your sanity. Get a real FTP program .

Scott Fauque (F200) - - - Fauque's PMT (Personal Movie Theater) (as of 26-Nov-2001)
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees. -- J. Willard Marriott
Good HTs do not get built with ease; the harder to build, the better to please. -- me
ScottF200 is offline  
post #10 of 1016 Old 10-08-2003, 09:19 PM
Member
 
NiteOwl's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Fontana, CA
Posts: 169
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
What I do is type the path manually
clicking on the directory just confuses the ftp client.
I have tried Cuteftp, WS FTP, FlashFXP... and it happens on all of them.

-NiteOwl
NiteOwl is offline  
post #11 of 1016 Old 10-08-2003, 09:21 PM
AVS Special Member
 
ScottF200's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicagoland, IL, USA
Posts: 1,473
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


Originally posted by NiteOwl
What I do is type the path manually
clicking on the directory just confuses the ftp client.
I have tried Cuteftp, WS FTP, FlashFXP... and it happens on all of them.
-NiteOwl

FYI - I don't have any trouble clicking on the directory in CuteFTP Pro. It works as I'd expect and takes me to that directory.

Scott Fauque (F200) - - - Fauque's PMT (Personal Movie Theater) (as of 26-Nov-2001)
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees. -- J. Willard Marriott
Good HTs do not get built with ease; the harder to build, the better to please. -- me
ScottF200 is offline  
post #12 of 1016 Old 10-08-2003, 09:26 PM
Member
 
NiteOwl's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Fontana, CA
Posts: 169
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Guys,
Under \\7.0.5\\commerce\\html

I modified my top.html file to send me to google.com instead of opening the ad banner's link. Now if I want to browse the web, all I do is click on the top banner. I am thinking of creating a new html file containing my favorite links, so I can browse site from there.

-NiteOwl
NiteOwl is offline  
post #13 of 1016 Old 10-08-2003, 09:32 PM
Member
 
NiteOwl's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Fontana, CA
Posts: 169
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Scott,

Since CuteFTP Pro works fine... where you able to batch transfer all your mp3s with it?

-NiteOwl
NiteOwl is offline  
post #14 of 1016 Old 10-08-2003, 09:37 PM
AVS Special Member
 
ScottF200's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicagoland, IL, USA
Posts: 1,473
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


Originally posted by NiteOwl
Scott, Since CuteFTP Pro works fine... where you able to batch transfer all your mp3s with it? -NiteOwl

Indeed. Assuming what you are thinking is what I did (terminalogy).

I just pointed to "Media" and to my harddisk directory. It ftp'd down all my MP3s and created the corresponding directories as you saw in an above post. It got 80% done and stopped for some reason. I had left it running when I went to work. I was able to start it up again tonight and it finished the rest of them.

I also then did a 'sync' where I told it to make my 'local' look like the 'remote'. It did go through them all pretty quickly but they were all the same as I expected.

P.S. As I mentioned in e-mail my USB-Ethernet connection stopped. I did the remaining 20% by just using the HPNA connection on the Entre. I'm leaving that for now and will try the USB again this weekend.

Scott Fauque (F200) - - - Fauque's PMT (Personal Movie Theater) (as of 26-Nov-2001)
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees. -- J. Willard Marriott
Good HTs do not get built with ease; the harder to build, the better to please. -- me
ScottF200 is offline  
post #15 of 1016 Old 10-08-2003, 09:38 PM
Member
 
NiteOwl's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Fontana, CA
Posts: 169
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
LOL...

I just noticed the posts regarding howto access the other partitions... I was really excited this morning when I stumbled onto it by myself. We really need to put together a technical fact sheet... so we dont have to go through so many posts and/or reinvent the wheel.

just a thought...
NiteOwl is offline  
post #16 of 1016 Old 10-08-2003, 09:46 PM
AVS Special Member
 
ScottF200's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicagoland, IL, USA
Posts: 1,473
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


Originally posted by NiteOwl
Guys,
Under \\7.0.5\\commerce\\html

I modified my top.html file to send me to google.com instead of opening the ad banner's link. Now if I want to browse the web, all I do is click on the top banner. I am thinking of creating a new html file containing my favorite links, so I can browse site from there.

-NiteOwl

You are brave.

BTW, you can take the URL in that html file ( http://www.openglobe.net/kenwood-ce3...?pid=MusicHome ) and just browse it directly. It is the same interface you get when you go thru the Entre. You do have to sign in. This is the user id and password listed in the Entre setup menu. (also the same one on the 'standard' web interface for your MP3s playlist creation that no longer works.)

It is really really too bad that the movie search with the Entre OG website doesn't match what the Entre uses in it's look up. The Entre uses its "MovieDB / VideoDB" and the Entre OG website uses " AMG All Movie Guide".

Scott Fauque (F200) - - - Fauque's PMT (Personal Movie Theater) (as of 26-Nov-2001)
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees. -- J. Willard Marriott
Good HTs do not get built with ease; the harder to build, the better to please. -- me
ScottF200 is offline  
post #17 of 1016 Old 10-08-2003, 09:48 PM
Member
 
NiteOwl's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Fontana, CA
Posts: 169
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks,

I am getting CuteFTP Pro now... the other apps just aren't cutting it for me. I thought it might have been the 0byte length files. There were also files with the same file name (except for a incremental number at the end) with different lengths. I guess when MM failed during a transfer, it would not cleanup after itself.
NiteOwl is offline  
post #18 of 1016 Old 10-08-2003, 09:52 PM
Member
 
NiteOwl's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Fontana, CA
Posts: 169
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
To be honest... one of the main factors why I bought the Entre was because the salesperson showed me the remote and pointed out to me the email and web buttons. He pitched it to me as a webtv unit on steroids. When I took it home, well you know the rest. Now I can check my email and browse the web without waiting for my workstation to boot up and shutdown!!! JOY........
NiteOwl is offline  
post #19 of 1016 Old 10-08-2003, 10:01 PM
AVS Special Member
 
ScottF200's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicagoland, IL, USA
Posts: 1,473
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


Originally posted by NiteOwl
To be honest... one of the main factors why I bought the Entre was because the salesperson showed me the remote and showed me the email and web buttons. He pitched it to me as a webtv unit on steroids. When I took it home, well you know the rest. Now I can check my email and browse the web without waiting for my workstation to boot up and shutdown!!! JOY........

That's a funny story. So you are going to point top.html to some custom page that provides links to your e-mail or to avsforum or to whereever. People obviously do that today on their PCs and make that custom page their browsers default page.

What I'm curious about tho is the resolution of the resulting web pages you go to. i.e. can you read all the letters/words in your e-mails. Is this on a RPTV using component. I use the RCA out of the Entre to a 16" TV today to play with the Entre instead of firing up my overhead LCD projector.

Opposite problem I guess as I leave my PC on 24x7.

Scott Fauque (F200) - - - Fauque's PMT (Personal Movie Theater) (as of 26-Nov-2001)
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees. -- J. Willard Marriott
Good HTs do not get built with ease; the harder to build, the better to please. -- me
ScottF200 is offline  
post #20 of 1016 Old 10-08-2003, 11:27 PM
Member
 
NiteOwl's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Fontana, CA
Posts: 169
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I use a 27" inch Sharp that has component inputs. It looks fine. The only problem is the resolution. Its like 800x600. On pages like Yahoo, you can't see the right most column. Other than that, I can't complain. I wonder if I could use CSS to override font size and colors on websites? Sites look best when the background is a dark color. Now I know why OG used them.
NiteOwl is offline  
post #21 of 1016 Old 10-09-2003, 06:25 AM
AVS Special Member
 
ScottF200's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicagoland, IL, USA
Posts: 1,473
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


Originally posted by ScottF200 in post 10-08-03 11:46 PM
http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...68#post2770568

same one on the 'standard' web interface for your MP3s playlist creation that no longer works.

This is what was I refering to: https://www.openglobe.net/kenwood/Login.asp?Mode=S

It is a web based tool allowing you to create/edit playlist. ie. from your work office or any PC in your home without MM installed. It does not allow playing. That'd be cool and we discussed it early in the other thread.

I've e-mailed them a few times in the past couples months but they don't respond. I didn't even get an acknowledgment of receipt...geez.

>>> error >>>
Technical Information (for support personnel)

Error Type: Microsoft VBScript runtime (0x800A01A8)
Object required: 'objXML.getElementsByTagName(...).Item(...)'
/kenwood/Play3.asp, line 4376

Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.0.3705)

Page: GET /kenwood/Play3.asp

Time: Thursday, October 09, 2003, 1:08:44 PM

Scott Fauque (F200) - - - Fauque's PMT (Personal Movie Theater) (as of 26-Nov-2001)
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees. -- J. Willard Marriott
Good HTs do not get built with ease; the harder to build, the better to please. -- me
ScottF200 is offline  
post #22 of 1016 Old 10-09-2003, 06:50 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
slocko's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: old bridge, nj
Posts: 2,602
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have been using WS FTP and dos ftp with the same problems.



Quote:


Originally posted by NiteOwl
What I do is type the path manually
clicking on the directory just confuses the ftp client.
I have tried Cuteftp, WS FTP, FlashFXP... and it happens on all of them.

-NiteOwl


rather be lucky than good.
slocko is offline  
post #23 of 1016 Old 10-09-2003, 06:57 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
slocko's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: old bridge, nj
Posts: 2,602
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I guess cuteftp pro it is. i can't wait so i can begin attacking the ghost problems and to see if there is anything wrong with the groups I edited.

rather be lucky than good.
slocko is offline  
post #24 of 1016 Old 10-09-2003, 06:59 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
slocko's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: old bridge, nj
Posts: 2,602
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i didn't realize you could surf with the entre. so does that mean that arrow keys jump from link to link on a page?

do you need to modify the xml files to create links or can you surf natively without modifying anything?

rather be lucky than good.
slocko is offline  
post #25 of 1016 Old 10-09-2003, 07:00 AM
AVS Special Member
 
ScottF200's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicagoland, IL, USA
Posts: 1,473
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


Originally posted by slocko
I guess cuteftp pro it is. i can't wait so i can begin attacking the ghost problems and to see if there is anything wrong with the groups I edited.

It has a decent viewer as well built in. Right click on the file name and pick 'view' menu option.

Scott Fauque (F200) - - - Fauque's PMT (Personal Movie Theater) (as of 26-Nov-2001)
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees. -- J. Willard Marriott
Good HTs do not get built with ease; the harder to build, the better to please. -- me
ScottF200 is offline  
post #26 of 1016 Old 10-09-2003, 07:03 AM
AVS Special Member
 
ScottF200's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicagoland, IL, USA
Posts: 1,473
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


Originally posted by slocko
i didn't realize you could surf with the entre. so does that mean that arrow keys jump from link to link on a page? do you need to modify the xml files to create links or can you surf natively without modifying anything?

If I understand your question...then you can not just "surf" anywhere without doing what NiteOwl did. After pushing the openglobe button...you are surfing the web but just the pages that they have links to on the pages they bring up.

Scott Fauque (F200) - - - Fauque's PMT (Personal Movie Theater) (as of 26-Nov-2001)
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees. -- J. Willard Marriott
Good HTs do not get built with ease; the harder to build, the better to please. -- me
ScottF200 is offline  
post #27 of 1016 Old 10-09-2003, 07:54 AM
Member
 
isfman's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Los Angeles, CA
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Off the suject. a bit...
For anyone interested in running the Entre behind a firewall, Kenwood has published a Technical Support Bulletin for Firewall Port Configurations.

The information is available at www.laaudiofile.com/entrefirewallports.pdf.

I was trying to get this information earlier, but had a tough time finding it
isfman is offline  
post #28 of 1016 Old 10-09-2003, 04:59 PM
Senior Member
 
Mkellyvich's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Kathleen, GA
Posts: 410
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Evening, gentlemen!

Looks like you are making progress getting in and out of the Entre via FTP. Have you found a way to open the FTP connection without having an Axcess? PM me if necessary.

Mike
Mkellyvich is offline  
post #29 of 1016 Old 10-09-2003, 06:16 PM
Senior Member
 
stickman's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Albany, NY
Posts: 317
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I sense that there are private conversations going on. Is Kenwood trying to keep a wrap on what you guys have discovered?
stickman is offline  
post #30 of 1016 Old 10-09-2003, 06:22 PM
AVS Special Member
 
ScottF200's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicagoland, IL, USA
Posts: 1,473
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:


Originally posted by stickman
I sense that there are private conversations going on. Is Kenwood trying to keep a wrap on what you guys have discovered?

I / we / they / them / her / have no idea whatsoever of that which you are talking about or implying.

I talked to my psychic today, however. The stars say [a little more] "patience is a virtue." Again I have no idea what that means.

Scott Fauque (F200) - - - Fauque's PMT (Personal Movie Theater) (as of 26-Nov-2001)
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees. -- J. Willard Marriott
Good HTs do not get built with ease; the harder to build, the better to please. -- me
ScottF200 is offline  
Reply DVD Players (Standard Def)

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off