WebSupport@dtv2009.gov doesn't work? - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 05-18-2008, 09:09 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
phildaant's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: An Ant Farm
Posts: 3,978
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 909 Post(s)
Liked: 330
Is anytone else getting returned e-mails after replying to WebSupport@dtv2009.gov's e-mail replies? Here is what I got:


Arrival-Date: Sun, 18 May 2008 20:56:28 -0700 (PDT)

Final-Recipient: rfc822; WebSupport@dtv2009.gov
Action: failed
Status: 5.0.0
Diagnostic-Code: X-Postfix; host mail.outsidecls.com[209.84.109.15] said: 550
WebSupport@dtv2009.gov unknown user account (in reply to RCPT TO command)


It happened twice the last few days already. Thank you in advance.
phildaant is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 05-18-2008, 09:26 PM
Advanced Member
 
Malouff's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 762
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Malouff is offline  
post #3 of 3 Old 05-18-2008, 09:57 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
phildaant's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: An Ant Farm
Posts: 3,978
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 909 Post(s)
Liked: 330
Quote:
Originally Posted by Malouff View Post

Did you try DTV2009's Email Us page?

Yes, and that's the e-mail address in their replies.
phildaant is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Coupon Eligible Converter Box (CECB)

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off