Is my box (Zenith DTT 910) dead? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 11-25-2010, 07:59 AM - Thread Starter
Member
 
janiegirl's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 80
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just got my zenith dtt901 out of storage, hooked it up to the tv, tried both RF and RCA connections, am sure I did everything right (I have dtt900 that I am currently using, so just copied the connections). The box turns on but on the tv I get only snow or the blue screen (depending on whether I set to video or channel 3 or 4). I know the box is reacting to the remote cause the blue light blinks when I change channels on the remote. But it seems that no antenna signal is being passed to the tv. I had used the box for only a few weeks over a year ago and it was fine. Is there something I might be missing? I can't get a menu to show up on the tv at all, so can't change any settings in the box. Why would it just die when not being used? Thanks for any ideas.
janiegirl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 12-04-2010, 06:45 PM
AVS Addicted Member
 
Ken H's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Metro Detroit
Posts: 45,876
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Sorry for the late reply.

If the box worked before and isn't working now, it's either broken or not connected right.

Go to: http://www.lg.com/us/support/index.jsp

Enter DTT901 and take a look at the owners manual.

'Better Living Through Modern, Expensive, Electronic Devices'

Ken H is offline  
post #3 of 3 Old 12-08-2010, 01:55 PM - Thread Starter
Member
 
janiegirl's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 80
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Ken H View Post

Sorry for the late reply.

If the box worked before and isn't working now, it's either broken or not connected right.

Go to: http://www.lg.com/us/support/index.jsp

Enter DTT901 and take a look at the owners manual.

Thank you, I guess it's broken (I have the original manual and am sure I was connecting it right), but that's very disappointing considering I had barely used it. I was going to sell it on Ebay--that's why I got it back out and tried it--had been keeping it in reserve in case my DTT900 quit, but that one is working fine.
janiegirl is offline  
Reply Coupon Eligible Converter Box (CECB)

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off