W3bby's 70's Funk room to theater construction thread - Page 2 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #31 of 41 Old 01-08-2009, 12:28 AM
AVS Special Member
 
phisch's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Colorado
Posts: 1,765
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by W3bbY View Post

Thanks
I have been thru MANY projectors in the last 1.5 years.
Its sold
I have had an Optoma HD70, Sony VPL-AW15, Panny AE2000, Epson 1080UB, JVC-RS1 and now the RS10.


Just curious, is there a significant jump in image quality going from the RS1 to the RS10?
phisch is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 41 Old 07-01-2009, 04:17 AM - Thread Starter
Mod & Bluray Reviewer
 
Lee Weber's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Boston
Posts: 2,318
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 97
Quote:
Originally Posted by phisch View Post

Just curious, is there a significant jump in image quality going from the RS1 to the RS10?

Not that significant...but was worth it for me. It has the v-stretch for my lens and CIH setup, remote lens shift/zoom and a decent enought jump in Brightness and black level.
Lee Weber is offline  
post #33 of 41 Old 07-01-2009, 08:16 AM
Senior Member
 
J0HNNY H0PK1NS's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 307
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by phisch View Post

Just curious, is there a significant jump in image quality going from the RS1 to the RS10?

Quote:
Originally Posted by W3bbY View Post

Not too significant...but was worth it for me. It has the v-stretch for my lens and CIH setup, remote lens shift/zoom and a slight jump in Brightness and contrast.

Im only posting here cause you did today but I hope he wasnt waiting around for 7 months for you to answer that question. haha.

Everything else < Kuro PLASMA
J0HNNY H0PK1NS is offline  
post #34 of 41 Old 07-01-2009, 10:25 AM
AVS Special Member
 
Johnsteph10's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: GA
Posts: 4,272
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 20
You did really well with everything, especially given your light-speed pace. I also noticed what looks like a large fish tank in there. FW or SW?

Any problems with humidity?

That dark color makes the ugly wood paneling disappear. Looks great!

John

Loganed...finally. 6/6/08
My 3.0 HT Build Thread
Johnsteph10 is offline  
post #35 of 41 Old 08-22-2009, 06:02 PM - Thread Starter
Mod & Bluray Reviewer
 
Lee Weber's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Boston
Posts: 2,318
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 97
Quote:
Originally Posted by J0HNNY H0PK1NS View Post

Im only posting here cause you did today but I hope he wasnt waiting around for 7 months for you to answer that question. haha.

Yep I seen to forget to check this after the initial build! OOPS!

Quote:
Originally Posted by Johnsteph10 View Post

You did really well with everything, especially given your light-speed pace. I also noticed what looks like a large fish tank in there. FW or SW?

Any problems with humidity?

That dark color makes the ugly wood paneling disappear. Looks great!

Its actually brackish...a wee bit of salt Its Cichlid tank. No humidity issues at all. The only issue is I have to turn of the pumps when watching a movie as the sound distracts me during quiet scenes.

Thanks for the compliment!
Lee Weber is offline  
post #36 of 41 Old 02-22-2010, 12:08 PM
Senior Member
 
Matman1970's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: New Hampshire
Posts: 378
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Don't know if this thread is still alive, but was wondering how your SVS PC Ultra 13 is working since I am thinking of getting my dad this sub.

__________________________
Quote:
Originally Posted by jagzjagz
Holy smokes. A simple question turned into a buck wild display of thoughts, gazillion graphs, multiple interpretations, philosophies, and overall mayhem!!
Matman1970 is offline  
post #37 of 41 Old 05-21-2010, 11:59 AM - Thread Starter
Mod & Bluray Reviewer
 
Lee Weber's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Boston
Posts: 2,318
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 97
Quote:
Originally Posted by Matman1970 View Post

Don't know if this thread is still alive, but was wondering how your SVS PC Ultra 13 is working since I am thinking of getting my dad this sub.

I love it Matman- Sorry for the late reply!

I have had a few subs down here and this is just right for my room, smooth and deep and loud!


Enjoy!
Lee Weber is offline  
post #38 of 41 Old 06-15-2010, 02:18 PM
AVS Special Member
 
tony123's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Upstate, South Carolina
Posts: 4,994
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 25
Was reading a review of yours and thought I'd check out your theater thread. I can only see one or two photos and then all red "X's". Is it me? or do you need to fix something?

Thanks for your work on the reviews.

Tony

The "Twinseltown" Theater
Construction Thread
tony123 is offline  
post #39 of 41 Old 07-06-2010, 06:52 PM
Member
 
gibroni's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 122
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 12
Your pics have disappeared except for one. You equipment seems to have changed since your feature in Electronic House. Is your updated equipment listed in t=your profile?
gibroni is offline  
post #40 of 41 Old 08-24-2010, 04:38 PM - Thread Starter
Mod & Bluray Reviewer
 
Lee Weber's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Boston
Posts: 2,318
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 97
Quote:
Originally Posted by tony123 View Post

Was reading a review of yours and thought I'd check out your theater thread. I can only see one or two photos and then all red "X's". Is it me? or do you need to fix something?

Thanks for your work on the reviews.

Tony

Quote:
Originally Posted by gibroni View Post

Your pics have disappeared except for one. You equipment seems to have changed since your feature in Electronic House. Is your updated equipment listed in t=your profile?

oops! yes I need to fix the photos as I changed hosting...

ill update the info and my photos asap!
Lee Weber is offline  
post #41 of 41 Old 09-16-2010, 01:58 PM
AVS Club Gold
 
jkmw's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Rockville, MD
Posts: 152
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Lee
Same problem....getting all red x's.
Can't see anything

(except for three photos in this post of yours: 02-10-08, 02:55 PM)

Life's a Beach,
or at least it was supposed to be.

My theater in my Wife's house.
DIYer Takes Over Home

jkmw is offline  
Reply Dedicated Theater Design & Construction

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off