Samsung Firmware C7000 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 7 Old 04-04-2010, 01:37 PM - Thread Starter
Newbie
 
NSR6's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I noticed my AP news ticker isnt working anymore, at least to the extent that it cant download the data at least.

Then I tried doing a firmware update, via the my network and it says no new updates available. But there seems to be a new firmware update as of yesterday 4/3/10 on the samsung site.

I just was wondering if anyone else is having this issue? Maybe the update hasn't gone live yet? Im downloading the file now onto my USB thumb drive.

thanks
NSR6 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 04-04-2010, 03:52 PM
Member
 
knoxvegas98's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 68
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
The description says enhanced 3d content. I wonder if it fixes the crosstalk or something.
knoxvegas98 is offline  
post #3 of 7 Old 04-04-2010, 04:48 PM
AVS Special Member
 
Bill's Avatar
 
Join Date: Feb 1999
Posts: 2,860
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 14
Keep us posted, I just downloaded it myself. I think I'll call Samsung first about it before I update.
Bill is offline  
post #4 of 7 Old 04-04-2010, 06:12 PM - Thread Starter
Newbie
 
NSR6's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I installed it a few hours ago.

From what I can tell it added an option for 3D view point in the 3D menu.

thats about all i could find different.

AP news ticker still doesnt load data.
NSR6 is offline  
post #5 of 7 Old 04-05-2010, 06:25 PM
AVS Special Member
 
Bill's Avatar
 
Join Date: Feb 1999
Posts: 2,860
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 14
I've installed it now but I guess it is only available for BD 3D. I need to hook up the BD and take a look.
Bill is offline  
post #6 of 7 Old 05-02-2010, 04:18 PM
Member
 
gebboots's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 56
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Is this for the c7000 plasma too? and has it got the "3d viewpoint" setting?
gebboots is offline  
post #7 of 7 Old 05-02-2010, 07:35 PM
AVS Special Member
 
jbug's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Chicago
Posts: 3,574
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 29 Post(s)
Liked: 41
Hopefully this fix is already in the upcoming C8000 pdp sets. If not that's ok since you can download it.
jbug is offline  
Reply 3D Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off