Samsung 3D Plasma Firmware Thread - Page 8 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #211 of 246 Old 01-28-2011, 08:16 PM
Member
 
e3kehoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: portland OR.
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Does this German firmware work on U.S. PN50C7000/8000 ? I'm really hoping so just for the smooth 24f 3d fix....please let me know

Hello... Anyone
e3kehoe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #212 of 246 Old 02-02-2011, 06:28 AM
Member
 
udt12's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just tried to do my first and only update last night using a thumb drive. When the C8000 looks for the file it says there are none to be found. I downloaded the files from my Mac to the drive no problem and the Mac says the files are there but the TV says they are not there. Any suggestions?


Thanks
udt12 is offline  
post #213 of 246 Old 02-02-2011, 05:51 PM
Advanced Member
 
ferl's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Illinois
Posts: 684
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by udt12 View Post

I just tried to do my first and only update last night using a thumb drive. When the C8000 looks for the file it says there are none to be found. I downloaded the files from my Mac to the drive no problem and the Mac says the files are there but the TV says they are not there. Any suggestions?
Thanks

Check out post 92 on page 4.

ferl is offline  
post #214 of 246 Old 02-09-2011, 09:13 AM
Member
 
udt12's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks. Do I need to change the source or anything else before plugging in the drive?
udt12 is offline  
post #215 of 246 Old 02-09-2011, 12:55 PM
Advanced Member
 
ferl's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Illinois
Posts: 684
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by udt12 View Post

Thanks. Do I need to change the source or anything else before plugging in the drive?

No. Just plug the USB drive on either port then in the menu select SUPPORT, SOFTWARE UPGRADE and BY USB. The TV will scan the ports looking for the upgrade files.

ferl is offline  
post #216 of 246 Old 02-09-2011, 07:17 PM
Member
 
e3kehoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: portland OR.
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Does this German firmware work on U.S. PN50C7000/8000 ? I'm really hoping so just for the smooth 24f 3d fix....please let me know

Repost to get a response ..
e3kehoe is offline  
post #217 of 246 Old 02-10-2011, 06:14 AM
Member
 
udt12's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
When I insert the the USB 8000 finds it automatically and asks if I want to upgrade software, I select yes. Then it says it make take a minute to find it and then it says no file found or something to that effect. I have tried both Mac and PC versions, Mac was unzipped as per this thread all to no avail. Am I supposed to tell it that the files are in the USB or does it automatically know that?
udt12 is offline  
post #218 of 246 Old 02-10-2011, 04:57 PM
Advanced Member
 
ferl's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Illinois
Posts: 684
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by udt12 View Post
When I insert the the USB 8000 finds it automatically and asks if I want to upgrade software, I select yes. Then it says it make take a minute to find it and then it says no file found or something to that effect. I have tried both Mac and PC versions, Mac was unzipped as per this thread all to no avail. Am I supposed to tell it that the files are in the USB or does it automatically know that?

I'm guessing you downloaded the firmware update from the Samsung site. There are instructions for the PC as a PDF there also. Are you going by those instructions? I haven't done this in quite some time and I don't recall any problems following those instructions. I only did the USB update once. The other updates I did via the network connection. The PC version has you saving the executable firmware file to the USB then running that file from the USB drive. It is a self extracting .exe that will put a folder with the necessary files on that same USB drive.

 

2010_Firmware_Upgrade_Instruction_for_PDP_T-VALAUSC.pdf 159.6640625k . file

ferl is offline  
post #219 of 246 Old 02-11-2011, 08:37 AM
AVS Special Member
 
almostinsane's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 4,027
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 23
Try a different USB key. I had to try 4 before one worked.
almostinsane is offline  
post #220 of 246 Old 02-11-2011, 08:55 AM
Senior Member
 
tornadog's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Baton Rouge LA
Posts: 233
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by e3kehoe View Post

Does this German firmware work on U.S. PN50C7000/8000 ? I'm really hoping so just for the smooth 24f 3d fix....please let me know

Repost to get a response ..


seriously???
tornadog is offline  
post #221 of 246 Old 02-11-2011, 11:39 AM
Member
 
e3kehoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: portland OR.
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by tornadog

seriously???
Rude... I May not be as tech savvy as you... But it was a question. I didn't understand what the link says. and simply wanted a yes or no answer.. Thank you for your great response it was sooo helpful. O_o
e3kehoe is offline  
post #222 of 246 Old 02-11-2011, 04:10 PM
Advanced Member
 
ferl's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Illinois
Posts: 684
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by e3kehoe View Post

Rude... I May not be as tech savvy as you... But it was a question. I didn't understand what the link says. and simply wanted a yes or no answer.. Thank you for your great response it was sooo helpful. O_o

Sent you a pm. Hope that helps.

ferl is offline  
post #223 of 246 Old 02-11-2011, 04:28 PM
Member
 
e3kehoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: portland OR.
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by ferl View Post


Sent you a pm. Hope that helps.

Thank you sir. Much appreciated.
e3kehoe is offline  
post #224 of 246 Old 02-21-2011, 03:32 PM
Advanced Member
 
ferl's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Illinois
Posts: 684
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 26
Firmware ver 1035 is on the samsung website now.

ferl is offline  
post #225 of 246 Old 02-21-2011, 04:13 PM
Senior Member
 
KK in CT's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Connecticut
Posts: 307
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 17
Quote:
Originally Posted by ferl View Post

Firmware ver 1035 is on the samsung website now.

Any word on what the Firmware upgrade addresses? Thanks

KK in CT is offline  
post #226 of 246 Old 02-21-2011, 04:32 PM
rad
AVS Special Member
 
rad's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Austin TX
Posts: 3,176
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by KK in CT View Post

Any word on what the Firmware upgrade addresses? Thanks

The notes on the web site say
Quote:
1. Title
2010 PDP TV Firmware (Folder Name: T-VALAUSC, Version : 1035.0)
2. Applicable Model
PDP C6400, C6500, C7000, C8000
3. Carrier or Corporate Customer
All Customer
4. Description
Support Netflix 2.1 and MLB.tv apps.
And this firmware prevents below issues
. 3D picture judders when ''Motion Judder Canceler'' is set to ''Smooth'' or ''Standard''.
. ''USB Power Overload'' message pops up even USB port is not connected
. HDMI ports recognition error and signal loose
. Plug & Play is displayed whenver turning on TV.

rad is online now  
post #227 of 246 Old 02-21-2011, 10:58 PM
Member
 
e3kehoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: portland OR.
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by ferl View Post

Firmware ver 1035 is on the samsung website now.

Yesssssss
e3kehoe is offline  
post #228 of 246 Old 02-23-2011, 10:20 AM
Newbie
 
6GUNS's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Called Samsung yesterday and asked them (two techs) if I need to upgrade, they said if I'm not having any problems, don't upgrade. What do you think?
6GUNS is offline  
post #229 of 246 Old 02-23-2011, 10:41 AM
rad
AVS Special Member
 
rad's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Austin TX
Posts: 3,176
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by 6GUNS View Post

Called Samsung yesterday and asked them (two techs) if I need to upgrade, they said if I'm not having any problems, don't upgrade. What do you think?

An old line we used in IT was "If it ain't broke don't fix it".
rad is online now  
post #230 of 246 Old 03-01-2011, 06:18 PM
Newbie
 
TechE's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I still hace the original firmware that cam installed on my pn63c8000 (1021). Can anyone tell me what I have been missing out on along the journey to 1035?
TechE is offline  
post #231 of 246 Old 03-02-2011, 05:47 AM
Advanced Member
 
ferl's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Illinois
Posts: 684
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by TechE View Post
I still hace the original firmware that cam installed on my pn63c8000 (1021). Can anyone tell me what I have been missing out on along the journey to 1035?
Check out the first page of this thread for information on the updates. FWIW, I have updated the firmware each time a new version became available and I have never noticed any improvement or degradation. If i remember correctly my display came with 1016. I consider myself fortunate to not suffer the same issues as some other folks and am being cautious with this update. I often wonder if skipping an update or two and applying the latest version could have caused some folks to have problems. I've downloaded and saved this update and will apply it in the future if I so desire. Each time a new version is released some people swear it's a gift from above and others claim it destroyed their display and caused winks, blinks and causes it to whistle Dixie when you turn it on. For the time being I have pulled up a lawn chair and plan on watching the fireworks a bit.

ferl is offline  
post #232 of 246 Old 03-03-2011, 12:56 PM
Member
 
dkegel's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Plainfield, IL
Posts: 141
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by ferl View Post

FWIW, I have updated the firmware each time a new version became available and I have never noticed any improvement or degradation.

Same here. I think I started with 1019

Dave
dkegel is offline  
post #233 of 246 Old 03-04-2011, 02:26 AM
AVS Addicted Member
 
DaGamePimp's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: WA State
Posts: 15,496
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 153
Does 1035 reset calibration settings?

Thank You!
Jason
DaGamePimp is offline  
post #234 of 246 Old 03-04-2011, 07:02 AM
Member
 
dkegel's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Plainfield, IL
Posts: 141
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by DaGamePimp View Post

Does 1035 reset calibration settings?

Thank You!
Jason

No.

Dave
dkegel is offline  
post #235 of 246 Old 03-04-2011, 11:30 AM
AVS Addicted Member
 
DaGamePimp's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: WA State
Posts: 15,496
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 153
Quote:
Originally Posted by dkegel View Post

No.

Dave

Thanks Dave.

Jason
DaGamePimp is offline  
post #236 of 246 Old 03-09-2011, 04:05 AM
Senior Member
 
bontrager's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Murrysville, PA
Posts: 414
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by udt12 View Post

When I insert the the USB 8000 finds it automatically and asks if I want to upgrade software, I select yes. Then it says it make take a minute to find it and then it says no file found or something to that effect. I have tried both Mac and PC versions, Mac was unzipped as per this thread all to no avail. Am I supposed to tell it that the files are in the USB or does it automatically know that?

This problem with the "file not being found" after the down load to usb has been going on ever since they release their 3D TV's in April of 2010.

Just another reason that I am glad I returned the TV to BestBuy.
bontrager is offline  
post #237 of 246 Old 03-09-2011, 06:22 AM
Member
 
dkegel's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Plainfield, IL
Posts: 141
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by bontrager View Post

This problem with the "file not being found" after the down load to usb has been going on ever since they release their 3D TV's in April of 2010.

Just another reason that I am glad I returned the TV to BestBuy.

That's unfortunate because you're missing out on a fantastic TV. I have upgraded my 63c7000 probably five times now via USB and never had an issue.

Dave
dkegel is offline  
post #238 of 246 Old 03-09-2011, 10:21 AM
Advanced Member
 
ferl's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Illinois
Posts: 684
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by bontrager View Post

This problem with the "file not being found" after the down load to usb has been going on ever since they release their 3D TV's in April of 2010.

Just another reason that I am glad I returned the TV to BestBuy.


I've been following C8000 threads since last may and that statement is news to me. I have updated via USB without issue. Any display will have issues and some folks will have more problems than others. I love the posts where someone has problems and jumps ship to another brand. If you check their posts after their new purchase you find they have a new set of problems. Some folks are like the peanuts character Pig-Pen. They will be followed by that perpetual cloud no matter what they buy.

ferl is offline  
post #239 of 246 Old 03-20-2011, 09:18 AM
Member
 
vice86's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
So should I worry about upgrading my fw to 1035 on my 8000? I am losing signal sometimes on my xbox through hdmi and would like the new Netflix and supposed judder fix but too afraid to update after reading picture quality went to garbage after updating.

EDIT: I updated, everything works fine, picture still awesome. I don't know why I was under the impression that Netflix got a new UI in this update...it didn't. Still the same. I coulda sworn I read someone say it looks like the PS3's version or something. Oh well.
vice86 is offline  
post #240 of 246 Old 03-21-2011, 04:00 PM
Member
 
vice86's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
great. I had no blinking/flashing problems with netflix, now after the 1035 update I do.
vice86 is offline  
Reply 3D Displays

Tags
Samsung Pn50c7000 50 Inch 1080p 3d Plasma Hdtv Black
Gear in this thread

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off