Sony HMZ-T1 HMD Owner's dedicated thread - Page 114 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!



Forum Jump: 
 2Likes
 
Thread Tools
Old 06-09-2016, 01:20 PM
Newbie
 
federderemate's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by jimlau View Post
bought mine used. 1 button was a bit iffy but was tolerable. Been using it for 2 months just fine. Now no buttons seem to work, except the power button. I get to the welcome screen, but can't go beyond.
I unplugged all, secured cables, held the power button for 10 seconds, nothing.
Is it possible to open it up and check contacts maybe? Otherwise a total loss, as the warranty is past.
Thanks!
Hi Jimlau, look at red circle. May be you could try open it up and then check that connector. Pull up flex (be gently), clean it and install it again. Try it!

Greetings.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC01572.jpg
Views:	47
Size:	317.3 KB
ID:	1488153  
federderemate is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-23-2016, 03:08 PM
Member
 
jimlau's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 70
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by federderemate View Post
Hi Jimlau, look at red circle. May be you could try open it up and then check that connector. Pull up flex (be gently), clean it and install it again. Try it!

Greetings.
thanks. will try when i get the right tools. what all needs removing in order to get to that area? does the bottom panel come off, or do you have to go from the top down?
jimlau is offline  
Old 06-25-2016, 09:04 AM
AVS Special Member
 
stumlad's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Florida
Posts: 2,476
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 10
Can anyone tell me the length of the original HDMI cable that came with this unit, whether it has any special markings, etc. I'm going to probably sell mine but I'd like to include the original HDMI cable.
stumlad is offline  
Old 08-08-2016, 08:55 AM
Advanced Member
 
RonAlam's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bloomingdale, Il
Posts: 560
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 30
would that really impact the cost?
RonAlam is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
 

Tags
3d Hdtv
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off