Samsung Plasma 3D - can't set top / bottom - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 7 Old 01-09-2012, 02:25 PM - Thread Starter
Newbie
 
andysvi's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
When I want to watch ESPN 3D which is top / bottom format, I go to the menu to select that 3D setting and the only option available is the 2D to 3D option. None of the other are accessible. I was able to get to these before.

Can someone help me? Please.

Don't know if my 8yo changed a setting or something. It's a Samsung 50 inch plazma about a year old.
andysvi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 01-09-2012, 08:31 PM
Member
 
bryanpog's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 145
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hmm. U might want to check settings. I just bought a D550 and when I go to espn 3D I get the side by side pic and all my options are there when I hit the 3D button. Not that it helps but I use Directv Milwaukee WI area.

Ps. The national championship looks great! :-)
bryanpog is offline  
post #3 of 7 Old 01-10-2012, 06:52 AM
Super Moderator
 
teachsac's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Elk Grove, CA
Posts: 4,329
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 55 Post(s)
Liked: 131
Quote:
Originally Posted by andysvi View Post

When I want to watch ESPN 3D which is top / bottom format, I go to the menu to select that 3D setting and the only option available is the 2D to 3D option. None of the other are accessible. I was able to get to these before.

Can someone help me? Please.

Don't know if my 8yo changed a setting or something. It's a Samsung 50 inch plazma about a year old.

Who's your provider and how are you connected (through what equipment)? D* uses 1080i SbS for ESPN. Your Samsung should detect the proper signal automatically.

S~

Please use the report post button to alert staff to problematic posts. Never quote or respond to them yourself
teachsac is online now  
post #4 of 7 Old 01-10-2012, 11:18 AM - Thread Starter
Newbie
 
andysvi's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks guys. I have comcast for cable. The ESPN channel comes in great its a top / bottom format. But when I got to select that format from 3D options ... they are "grey" and not accessible. I tried unplugging the box. I've seen other posts with this problem ... but no answers. I was hoping it was a settings thing. Dang.

Any other thoughts.
andysvi is offline  
post #5 of 7 Old 01-10-2012, 12:07 PM
Super Moderator
 
teachsac's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Elk Grove, CA
Posts: 4,329
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 55 Post(s)
Liked: 131
How are you set up? Are you going straight to the TV from the cable box? Running through a receiver (which one), and I'm sure you're using HDMI.

S~

Please use the report post button to alert staff to problematic posts. Never quote or respond to them yourself
teachsac is online now  
post #6 of 7 Old 01-12-2012, 09:52 AM - Thread Starter
Newbie
 
andysvi's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Teachac -

Yes, I don't have a receiver only a blu-ray player, so I think it goes straight to the TV from the cable box, I'll have to check. Since I'm getting the ESPN 3D channel ok, would it not have to be a TV setting problem? Yes, I'm using HDMI.

Hmmm ... it worked before... very frustrating.

If I figure it out I'll post an answer here.
andysvi is offline  
post #7 of 7 Old 01-13-2013, 04:27 AM
Newbie
 
Joost Hebly's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
hello every body i just buyt the epson eh-tw6100 full hd 3d projector
yesterday i hookt my pc on it and i downloaded a full bluray 3d movie avatar
the movie was top bottom 3d you saw the molvie twice above ethather
but not 3d so i went to the settings of my beamer and chanced that to top to botom but when i did that

you saw the good 3d for like 2 sec then it went black and after a few more you saw it movie again for a few sec and so it whent on

how can i fix that?

thnks for the help

greetings joost
Joost Hebly is offline  
Reply 3D Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off