samsung 3050gb glasses not working - help! - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 01-21-2012, 08:37 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
upstate-avfan-da's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Upstate NY
Posts: 625
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 19 Post(s)
Liked: 19
Frustrated beyond belief.... Got 2 of these bundled with the BD player that came with the UN55D8000 tv. Worked fine last night while trying out some 3D clips in smart hub. Then NOTHING...

Got new batteries, tried pairing, but they are not being responsive at all. Turned tv off, back on, tried to pair and not even a blink from the power button.

To make matters worse one of the 3500CR's that came with the tv now has a cracked lens. From 4 pairs to 1 in a flash, couldn't watch a movie we were planning on enjoying.

Anyone know how to get the 3050GB to respond to trying to pair? I even held it right next to the tv while 3D was on to eliminate the distance and source issues.

Bit by the upgrade bug, limited by the WAF
upstate-avfan-da is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 01-22-2012, 10:17 AM
AVS Addicted Member
 
walford's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Orange County, CA
Posts: 16,789
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
I suggest trying at a resonable distance from the TV to insure that the signal is not too strong for the glasses.
walford is offline  
post #3 of 4 Old 01-22-2012, 12:22 PM
Member
 
GAN818's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 22
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Mine usually connect at about 3' or so, but it takes a few seconds for them to pair. If you're not waiting you may be turning them off just as they connect.
GAN818 is offline  
post #4 of 4 Old 01-22-2012, 03:42 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
upstate-avfan-da's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Upstate NY
Posts: 625
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 19 Post(s)
Liked: 19
Thanks finally they paired. Not sure why it wouldn't work for a while.

Bit by the upgrade bug, limited by the WAF
upstate-avfan-da is offline  
Reply 3D Displays

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off