LG PASSIVE LM6200 dedicated thread... - Page 31 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #901 of 1011 Old 03-28-2013, 05:21 AM
Newbie
 
tom886's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by Mysteron View Post

LG Australia seem to be dropping the ball. After hearing about the new updates I went to see what firmware I had on my 47LM6200. It was 04.10.09 but said there was an update available. Unfortunately it only gave me 04.20.11. I went to the LG Australia site and the only firmware there was 04.10.09!! Disappointing. I then contacted LG who said that the only update was that available on their site, obviously not right as the TV gave me a newer one, just not as new as the ones you are getting (in the US I presume). Anyway I've sent another email to LG but don't hold out much hope for a quick update. Perhaps any other Aussies on the site can chime in to LG for an update as well. With a few more requests they may just do something.
I would not focus so much on the numbers.
For example, my area got the update to 4.20.60 (Taiwan), but it was released at the same time when the US Firmware was updated.
I assume, that the update is for everyone the same content, just the numbers differ from area to area
tom886 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #902 of 1011 Old 03-28-2013, 05:45 AM
Newbie
 
Mysteron's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
That's possible I suppose but it's not the system followed by for example video card manufacturers where driver version numbers are the same across the globe. I think it would make things very confusing for a company if they had differing firmware numbers across countries. Having said that they often have different numbers for the TV's themselves in different markets so who knows! I might have to ask LG.
Mysteron is offline  
post #903 of 1011 Old 03-28-2013, 11:07 AM
Newbie
 
Delrayreef's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Does anyone have experience with the WIDI capability in the TV? I have a 65" LM-6200. Has anyone gotten that TV to work with Windows 8 WIDI? I purchased a laptop that had an i5 chip and the WIDI capability but I got an error saying it wasn't able to connect. I contacted LG with the assumption that the TV wasn't updated for Windows 8. They confirmed and said it would not be updated with a software update to the TV. I am second guessing that now as the person from India seemed somewhat clueless.

So any of you have luck getting this to work?

Thank you,
Delrayreef is offline  
post #904 of 1011 Old 04-01-2013, 12:39 PM
Member
 
jscott70's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 108
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Is your WiDi app updated to the latest version? Is your 65LM6200 also updated to the latest firmware?

Home Theater Addict, Techno Geek, IT Guy and Miami Sports fan!
Here is the breakdown:
jscott70 is offline  
post #905 of 1011 Old 04-01-2013, 04:12 PM
Newbie
 
Delrayreef's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I know the TV is updated to the latest version, but not sure about the computer WIDI. I don't have the computer anymore, but before I bought a new computer I wanted to know if someone got it to work with Windows 8. I would imagine that it should work on Windows 8 if it works on Windows 7. Having LG customer support tell me it woudn't work was not very believable.
Delrayreef is offline  
post #906 of 1011 Old 04-10-2013, 07:45 PM
Senior Member
 
Leonheart's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Honduras
Posts: 229
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 18
these look good:

Energy Saving OFF
Picture Mode ISF Expert 1
Backlight 41
Contrast 86
Brightness 57
H Sharpness 25
V Sharpness 25
Color 58
Tint G6
Super Resolution OFF
LED Local Dimming OFF
Dynamic Contrast OFF
Noise Reduction OFF
MPEG Noise Reduction OFF
Black Level LOW
Color Gamut STANDARD
Edge Enhancement OFF
Color Filter OFF
Color Temp WARM
GAMMA 2.2
Method 2 Point IRE
Pattern OUTER
COLOR MANAGEMENT SYSTEM WHITE BALANCE
Color Tint Luminance
Red 1 5 2
Green 3 6 0
Blue -10 -8 2
Yellow -2 -1 0
Cyan 3 8 1
Magenta -3 0 0
Leonheart is offline  
post #907 of 1011 Old 04-10-2013, 08:23 PM
Senior Member
 
Leonheart's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Honduras
Posts: 229
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by eazye84 View Post

set it to game mode.
change hdmi name to pc or game
also you can set the rgb to full in ps3
Leonheart is offline  
post #908 of 1011 Old 04-13-2013, 04:25 PM
AVS Special Member
 
turnne1's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3,997
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 696 Post(s)
Liked: 148
if anyone is still looking for one of these
and doesnt mind buying a floor model/display unit

Sears is clearing these out and in certain areas they have hit the 75% off retail price point

I bought the display at a nearby Sears for about 76% off retail a couple of days ago

It was their display unit with full mfg warranty and the paperwork ..remote and 6 pairs of glasses...No box

But I would have had to take it out of the box to get it home anyway

They actually the 6700 as well in a 47" for 75% off...but someone pulled the trigger on it right before I walked up

go to searsoutlet.com....and put in the brand and size and it will give you the units that are available...and the prices will vary WIDELY by store

store pick up only....the list will be units in the Sears and Sears outlet stores

I used the settings about and I have to say...for about $600( with tax and a 4 year square trade warranty) this is a pretty satisfying TV


Warren

Rm 1 Samsung 64F8500 Onkyo 5509 prepro Sherbourn 5/1500A amp B&W CM10s..CM2 center...CM5's.rears
Rm 2 LG 47LE8500 Denon 4520 Celestion 305 speaker system
Rm 3 Samsung 51E8000 Yamaha A2010 Kef 2005.2 speaker system
Rm 4 Panasonic 50ST50 906 Mirage Omni sat speaker system
turnne1 is online now  
post #909 of 1011 Old 04-16-2013, 11:02 AM
Member
 
clbkdaz's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
New firmware today (5.00.00)...which finally brings Amazon Video on Demand to the 2012 Smart TV's. Amazon now lists the whole line-up (6200,6700, 7600, 8600, 9600) as compatible Amazon VOD devices.

I havn't actually watched anything on the app yet, but I was able to register the TV to my Prime account and it seems to be working so far.

clbkdaz is offline  
post #910 of 1011 Old 04-16-2013, 02:20 PM
Senior Member
 
Leonheart's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Honduras
Posts: 229
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by clbkdaz View Post

New firmware today (5.00.00)...which finally brings Amazon Video on Demand to the 2012 Smart TV's. Amazon now lists the whole line-up (6200,6700, 7600, 8600, 9600) as compatible Amazon VOD devices.

I havn't actually watched anything on the app yet, but I was able to register the TV to my Prime account and it seems to be working so far.
No update found for me.....
Leonheart is offline  
post #911 of 1011 Old 04-16-2013, 02:30 PM
Member
 
clbkdaz's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Well - they don;t always release them at the same time in different countries...but at least we know that the update is completed and you should expect it in Honduras soon (though it might have a number other than 5.00.00)

clbkdaz is offline  
post #912 of 1011 Old 04-16-2013, 04:09 PM
Advanced Member
 
THe_Flash's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Harrisburg
Posts: 521
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 24
Installed v5.00, and still not seeing Amazon on the 65".
THe_Flash is offline  
post #913 of 1011 Old 04-18-2013, 09:38 PM
Member
 
m8cca's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 22
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Can anyone confirm that the Screen Capture feature in the LG Remote App is working correctly on either iPhone, iPad or Android? I tried the app from all three (for Android, I used the Nook Color running CM7) and all I am getting is a snowy picture. See sample picture attached.



I want to know if it is a known issue or a problem with my particular TV set. Other features of the remote app seems to work fine.

Thanks!
m8cca is offline  
post #914 of 1011 Old 04-19-2013, 11:24 AM
Advanced Member
 
Irishdoom's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 707
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 13
This is one of those sets you can get a really good price on right now. How do the owners of this TV feel about it overall? How is it for sports and gaming? The refresh worries me a bit.
Irishdoom is offline  
post #915 of 1011 Old 04-19-2013, 04:56 PM
Newbie
 
TiSLine's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just upgraded to firmware 5.0. I had bought my 55LM6200 a couple days ago and love it. I noticed that all picture options were greyed out. I cant even enable trumotion. Only black level can be changed. It worked before the update. I am connected to an htpc
TiSLine is offline  
post #916 of 1011 Old 04-20-2013, 10:10 AM
Advanced Member
 
Irishdoom's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 707
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 13
I went ahead and read the whole thread. There should be an award or something. Anyhow, Frys has the 55lm6200 for 799 right now, and I'm severely tempted. I almost picked up a Panny TC L55-ET5 the other day for the same price, but couldn't pull the trigger. I'm still unsure if I'm better off waiting for a decent price on a 2013 model, like the 55LA6200. I do also like the idea of the model with Google TV built-in, though with the price difference I may as well just buy a Google TV box separately!
Irishdoom is offline  
post #917 of 1011 Old 04-25-2013, 08:44 PM
Member
 
esoxlee's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 170
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 14
Anyone apply the latest V05.00.00 update yet ?
esoxlee is offline  
post #918 of 1011 Old 04-26-2013, 12:03 PM
Member
 
clbkdaz's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by esoxlee View Post

Anyone apply the latest V05.00.00 update yet ?

Yep. With the exception of Amazon VOD...no other really noticeable changes.

clbkdaz is offline  
post #919 of 1011 Old 04-26-2013, 12:10 PM
Member
 
clbkdaz's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by Irishdoom View Post

I went ahead and read the whole thread. There should be an award or something. Anyhow, Frys has the 55lm6200 for 799 right now, and I'm severely tempted. I almost picked up a Panny TC L55-ET5 the other day for the same price, but couldn't pull the trigger. I'm still unsure if I'm better off waiting for a decent price on a 2013 model, like the 55LA6200. I do also like the idea of the model with Google TV built-in, though with the price difference I may as well just buy a Google TV box separately!

You gotta make sure they actually have it in stock though. Fry's (at least here in AZ) had the 55LM6200 listed at $799 all of Sept/Oct 2012 as well...but they were not in stock and no new stock was going to be ordered. Then suddenly in November, they got re-stocked on the Lm6200's...and the price tag shot back up to $1099. Then...when they were sold out again, they lowered the price back to $799.

I wouldn;t be surprised if they are doing that again. Lowering the price since they don;t have any to sell. If you go into Fry's enough...you tend to notice that once something is sold out...the sticker price magically drops $200 - $300...and they rarely allow the sale of the floor model.

clbkdaz is offline  
post #920 of 1011 Old 04-29-2013, 10:20 PM
Member
 
u2jrmw's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 115
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Maybe since the 5.0 upgrade my TV has been rebooting while playing Xbox...
u2jrmw is offline  
post #921 of 1011 Old 04-30-2013, 02:19 PM
Senior Member
 
Leonheart's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Honduras
Posts: 229
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 18
did they activate the local dimming with the 5.0 upgrade?
Leonheart is offline  
post #922 of 1011 Old 04-30-2013, 04:10 PM
Member
 
hdcl's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 31
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anyone having Netflix issues still. Most of the time Netflix will work just fine but sometimes if you rewind a show or sometimes just after watching for about an hour, the picture will freeze and it will keep alternating between the "connecting" status bar and showing 2 seconds at a time in a loop. You have to shutoff the TV and turn it back on to get any Netflix streaming to work again. Streaming on an Xbox and a Panasonic BluRay player in the same location (over the same WiFi) works with no issue. I just prefer to use the TV to stream instead of another device and the Xbox has a bug where Netflix is too dark over component video (first gen 360).
hdcl is offline  
post #923 of 1011 Old 05-08-2013, 08:23 AM
Newbie
 
4evrKnight's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a quick question. Is the 55lm6200 a real or "true" 120hz panel or is it like the 55lm4600 and a fake one?

I'm about to purchase a TV and I'm looking at this one but I would like to make sure first.
Thanks
4evrKnight is offline  
post #924 of 1011 Old 05-08-2013, 03:35 PM
Member
 
Leedogg's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Johnsonville, SC
Posts: 167
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
fake its only 60HZ....
Leedogg is offline  
post #925 of 1011 Old 05-08-2013, 07:19 PM
Newbie
 
slosrtnick's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Leedogg View Post

fake its only 60HZ....

Actually that's not true. The TV is 120hz. But most programming is 60hz, so that's why it shows up on the screen the majority of the time.
slosrtnick is offline  
post #926 of 1011 Old 05-13-2013, 12:47 PM
Member
 
clbkdaz's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
I guess it gets down to who's definition of 120Hz you want to listen to.

Lg (and tons of other manufacturers...so it's more of an industry-wide thing) use a black pixel in between on the refresh cycle. So - the screen is actually refreshing at 120Hz., but one of those refreshes on each cycle is a black pixel...so the image itself is not refreshed at a full 120Hz....even though the screen is.

HDGuru...who originally published the article that started the whole debate ( http://hdguru.com/lg-55lm6700-hdtv-review-when-120-hz-isnt-120-hz-updated/ AND http://hdguru.com/beware-of-phony-lcd-hdtv-refresh-rates/7726/ )...goes to great detail of how sets like this perform LIKE 60Hz sets because of the inserted black pixel...But they are in fact 120Hz panels (because that black pixel does count in the refresh rate).

So again, it really boils down to what the accepted definition of refresh rate is to you. If you choose not to count the black pixel insert...then you can consider it a 60Hz panel...but then you have to apply that to, Sony, Vizio, Samsung, Panasonic, and Sharp. Again, according to HDGuru...if its listed as ClearMotion, Rate, TruMotion Rate, ScenesPerSecond Rate, MotionFlow, etc.... then that's the manufacturer using it's own refresh rating system to fool you into thinking its a higher refresh rate.

clbkdaz is offline  
post #927 of 1011 Old 05-13-2013, 07:57 PM
AVS Special Member
 
Devedander's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,150
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by clbkdaz View Post

I guess it gets down to who's definition of 120Hz you want to listen to.

Lg (and tons of other manufacturers...so it's more of an industry-wide thing) use a black pixel in between on the refresh cycle. So - the screen is actually refreshing at 120Hz., but one of those refreshes on each cycle is a black pixel...so the image itself is not refreshed at a full 120Hz....even though the screen is.

HDGuru...who originally published the article that started the whole debate ( http://hdguru.com/lg-55lm6700-hdtv-review-when-120-hz-isnt-120-hz-updated/ AND http://hdguru.com/beware-of-phony-lcd-hdtv-refresh-rates/7726/ )...goes to great detail of how sets like this perform LIKE 60Hz sets because of the inserted black pixel...But they are in fact 120Hz panels (because that black pixel does count in the refresh rate).

So again, it really boils down to what the accepted definition of refresh rate is to you. If you choose not to count the black pixel insert...then you can consider it a 60Hz panel...but then you have to apply that to, Sony, Vizio, Samsung, Panasonic, and Sharp. Again, according to HDGuru...if its listed as ClearMotion, Rate, TruMotion Rate, ScenesPerSecond Rate, MotionFlow, etc.... then that's the manufacturer using it's own refresh rating system to fool you into thinking its a higher refresh rate.

Actually I believe LG is the only one to use a defined measure like "120hz" where as others say something like "240 Clear Image Rating" or something which is less a lie because they can make a made up word mean anything they like wheras if you say 120hz tha'ts an actual term that means 120 times per second.

The black pixel you speak of is really a strobing blacklight which isn't really the same as a black pixel, it's really a black frame insert. The theory being that it can reduce judder in 24fps. If it was a left to right strobe it might be believable but in a top/bottom strobe like LG does there isn't even a theoretical benefit to it.

This is a 60hz PANEL which means the pixels can only turn on/off 60 times a second.

The addition of a strobing 60hz backlight might make you think 60+60=120hz but you are adding apples and oranges. Since the pixels cannot change more than 60 times a second you can never get any kind of 120hz image because the strobing just means half of each pixel change is blacked out.

This MIGHT have some benefit in reducing blur in grey to grey pixel switching but that's it.

So of all the TVs LG is the biggest liar because they used an actual term with a definable meaning instead of some made up marketing term that can mean whatever they want without making them truly liars.

Monster Gold Plated Optical Cables: http://monstercable.com/productPage.asp?pin=1263

Awesome user review: "Unreal quality. Sounded like I upgraded my speakers." :D
Devedander is offline  
post #928 of 1011 Old 05-14-2013, 12:44 PM
Member
 
clbkdaz's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by Devedander View Post

Actually I believe LG is the only one to use a defined measure like "120hz" where as others say something like "240 Clear Image Rating" or something which is less a lie because they can make a made up word mean anything they like wheras if you say 120hz tha'ts an actual term that means 120 times per second.

The black pixel you speak of is really a strobing blacklight which isn't really the same as a black pixel, it's really a black frame insert. The theory being that it can reduce judder in 24fps. If it was a left to right strobe it might be believable but in a top/bottom strobe like LG does there isn't even a theoretical benefit to it.

This is a 60hz PANEL which means the pixels can only turn on/off 60 times a second.

The addition of a strobing 60hz backlight might make you think 60+60=120hz but you are adding apples and oranges. Since the pixels cannot change more than 60 times a second you can never get any kind of 120hz image because the strobing just means half of each pixel change is blacked out.

This MIGHT have some benefit in reducing blur in grey to grey pixel switching but that's it.

So of all the TVs LG is the biggest liar because they used an actual term with a definable meaning instead of some made up marketing term that can mean whatever they want without making them truly liars.

And I absolutely agree with you on all of it. I was just trying to simplify the explanation of the 120HZ really being a 60Hz panel (though I incorrectly listed it as a pixel instead of an insertion). The real point that I was trying to make though is that the process is the same on several manufacturers and not exclusive to LG. Though other manufacturers were smart enough to not call it 120Hz Refresh rate...and called it something else, it doesn't change that there is a growing number of sets out there that they would have you believe are 120Hz. I just didn;t want 4evrKnight thinking that LG is the only one that does it.

clbkdaz is offline  
post #929 of 1011 Old 05-21-2013, 12:57 AM
Newbie
 
cokeman's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
hello everyone

i just purchased the the lm6200 "65 few days ago its good tv, its was either between the new sony "60 or this one (opted for the 65 get the extra 5 inches plus this was the run out sale so i got it quite cheap) ...still getting use to the settings ....

is it just me, the blue seems to be overpowering the blacks in the videos???

or its just like this with the tv or i got my settings all wrong ? i have played with the tint and have put it to 0 etc .

any suggestions or is there a issue with the tv ?

thanks
cokeman is offline  
post #930 of 1011 Old 05-24-2013, 12:19 AM
Senior Member
 
Leonheart's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Honduras
Posts: 229
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by Heavytoka View Post

Here are my Current settings for the 47LM6200 using a SpectraCal C6 and CalMAN v4 software.

Picture Menu:
Energy Saving: Off
Picture Mode: Expert 1
Backlight: 35 in a pitch black room (adjust to your needs)
Contrast: 88
Brightness: 52
H Sharpness: 0
V Sharpness: 0
Color: 50
Tint: 0
Aspect Ratio: Just Scan

Expert Control Menu:
Dynamic contrast: Off
Super Resolution: Off
Black level: Low
Color Gamut: BT709
Edge Enhancer: Off
Color Filter: Off
Expert Pattern: Off [Grayed Out]
Gamma: 2.2

White Balance Menu:
Color Temperature: Warm
Method: 2-points
Pattern: Outer
Points: [High]
Red: 24
Green: 35
Blue: 40

Color Management System Menu:
Red: Saturation 3. Tint 20, Luminance 0
Green: Saturation -10. Tint 0, Luminance 13
Blue: Saturation 1. Tint 0, Luminance 20
Cyan: Saturation 0. Tint 0, Luminance 0
Magenta: Saturation -5. Tint 0, Luminance 10
Yellow: Saturation -10. Tint 0, Luminance 0

Picture Option Menu
Noise reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Eye Care: Off [Grayed Out]
TruMotion: Off
Dynamic Contrast: OFF
Super Resolution: OFF
Real Cinema: On
ot


This is the best I could do on this set with the equipment I have, I got the color the closest to SMPTE standards as the set would allow. I was a little disappointed with black levels, but I knew what to expect when I purchased an LG. This will probably be my last update as I am satisfied with the way it looks.
Hi heavytoka, I'm not sure if I already ask you but which picture settings for 3D do you use or recommend? I remember you told me for games to use the default?
Leonheart is offline  
Reply 3D Displays

Tags
Lg 65lm6200 65 Inch Cinema 3d 1080p 120 Hz Led Lcd Hdtv
Gear in this thread



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off