vt50 componet xbox 360 question?? (more to come too) - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-22-2013, 03:49 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
DerekinMerrick's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,254
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
So I just set this tv up and my xbox is component. When I set it up its just a scrambled mess of black and white. Why is this? And what can I do to fix it?

Thanks
DerekinMerrick is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 02-01-2013, 08:56 AM
Member
 
traskii's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm going through the same thing. Try this:

1) flip the switch on the back of the 360 from HD to TV (I think that's it). It will make it 480i

Does that work? If so.... change the resolution to 1080i and make sure it works.

2) Do you have the red cables connected properly? One is for audio, one is for video, and they aren't clearly labeled.

My solution was to just use my receiver's HDMI output, and ignore the component, but I'm seeing the same thing.

This should probably be in the XBox area.
traskii is offline  
Reply 3D Displays

Tags
Xbox 360 Console

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off