Verizon FiOS to Offer 3D Later This Year - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 03-25-2010, 07:42 AM - Thread Starter
 
Lee Stewart's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Albuquerque, NM
Posts: 19,369
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 44
Quote:


Verizon's network can easily handle the 3D signal, and we are committed to having a 3D offering later this year, surely in time for the holiday tech buying season, when the penetration of 3D-ready sets increases. Just as we did with HD, we'll bring the broadest range of 3D possible to the market supported by the best technology and customer service.

http://forums.verizon.com/t5/Verizon...3D/ba-p/175497
Lee Stewart is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 04-02-2010, 02:42 PM - Thread Starter
 
Lee Stewart's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Albuquerque, NM
Posts: 19,369
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 44
Verizon Is Committed to Delivering a Quality 3D TV Experience, Not Just Hype

http://www.prnewswire.com/news-relea...-89766252.html
Lee Stewart is offline  
post #3 of 6 Old 04-02-2010, 06:24 PM - Thread Starter
 
Lee Stewart's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Albuquerque, NM
Posts: 19,369
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 44
FiOS Looks To Expand Into 3D, But No Additional Territories - BLOG

http://www.twice.com/blog/Reporters_...erritories.php
Lee Stewart is offline  
post #4 of 6 Old 04-03-2010, 05:32 AM
AVS Addicted Member
 
mark haflich's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: brookeville, maryland, usa
Posts: 19,822
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 382 Post(s)
Liked: 442
Lee. I have FIOS and while the PQ exceeds DTV, everything else is lacking. Set top box DVRs with little storage capacity compared to DTV, no ability to output native forcing one to switch the box continually to the native of the channel yada yada. If they wait till december, I will be jumping back to DTV. The antenna is still there. I suspect DTV will have boxes way before December.

Mark Haflich

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

call me at: 240 876 2536
mark haflich is online now  
post #5 of 6 Old 04-03-2010, 06:02 AM - Thread Starter
 
Lee Stewart's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Albuquerque, NM
Posts: 19,369
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 44
Quote:
Originally Posted by mark haflich View Post

Lee. I have FIOS and while the PQ exceeds DTV, everything else is lacking. Set top box DVRs with little storage capacity compared to DTV, no ability to output native forcing one to switch the box continually to the native of the channel yada yada. If they wait till december, I will be jumping back to DTV. The antenna is still there. I suspect DTV will have boxes way before December.

DTV launches their (3) 3D channels in June.
Lee Stewart is offline  
post #6 of 6 Old 04-03-2010, 10:30 AM
AVS Addicted Member
 
walford's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Orange County, CA
Posts: 16,789
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by mark haflich View Post

Lee. I have FIOS and while the PQ exceeds DTV, everything else is lacking. Set top box DVRs with little storage capacity compared to DTV, no ability to output native forcing one to switch the box continually to the native of the channel yada yada. If they wait till december, I will be jumping back to DTV. The antenna is still there. I suspect DTV will have boxes way before December.

I agree that since many TVs today will upscale 720p content to 1080p better then many (if not al)l current generation Motorola STB will upscale 720p to 1080i since the TV has to de-interlace the 1080i/60 content. It would be nice it they they had a pass though mode like most if not all SA/Cisco STBs do.
I do watch a lot of 720P 16:9 aspect ratio programs from ABC, FOX, and ESPN-HD on my Motorla but I have it set to output all 16:9 content to my 1080p TV at 1080i and all 4:3 aspect ratio content at 480i and except for testing I never change a setting.
walford is offline  
Reply 3D Source Components

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off