Cyberlink power dvd 10 bluray 3d help - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1 of 162 Old 07-06-2010, 10:56 PM - Thread Starter
Newbie
 
SEAS PICHA's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
OK i got the mark II update for my power DVD 10 software to be able to playback Cloudy with a chance of meatball bluray-3D. This is the only 3D bluray disc I have. So I am using a pc with gforce 9800 gt and a mitsu 65" 3D READY TV, WORKS GREAT WITH 3D VIDEOS I HAVE DOWNLOADED AND WATCHED USING NVIDIA STEREOSCOPIC PLAYER AND PLAYING 3D GAMES BUT WHAT IS HAPPENING WITH THIS IS THAT WHEN I TRY TO PLAY A BLURAY 3D MOVIE DISC IN THIS CASE CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS THE VIDEO LAGS BEHIND THE SOUND AND IT CUTS OUT AND BREAKS, AT TIMES THE VIDEO LAGS TOO AND IT JUST DOESN'T PLAY SMOOTH. WHEN I TURN OFF 3D IT PLAY PERFECT IN REGULAR 2D. ANYBODY HAS ANY OPINIONS OR IDEAS AS WHAT CAN BE DONDE TO FIX THIS?? OR IS ANY BODY EXPERIENCING THIS>?? I AM THINKING MAYBE I NEED A BETTER GRAPHICS CARD BUT ACCORDING TO THE CYBERLINK SITE I SHOULD BE GGO WITH THE 9800GT. HERE IS THEIR LINK http://www.cyberlink.com/stat/3d-sup...etting-started


NOW ACCORDING TO THE NVIDIA 3D VISION SITE I DO NEED A BETTER GRAPHICS CARD TO DO BLURAY 3D. HERE IS THEIR LINK.

http://www.nvidia.com/object/3d-visi...uirements.html

I AM GOING TO THINK NVIDIA IS RIGHT BUT I NEED SOME FEEDBACK ON THIS PLEASE. tHANKS.
SEAS PICHA is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 162 Old 07-07-2010, 05:19 AM
AVS Special Member
 
almostinsane's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 4,027
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 24
DUDE, CAPS LOCK. LEARN HOW TO USE IT.

You are decoding in software so your CPU isn't fast enough. Get a faster CPU or new video card to decode in HW.
almostinsane is online now  
post #3 of 162 Old 07-07-2010, 06:17 AM
Senior Member
 
mhetman's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Somewhere, USA
Posts: 262
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by almostinsane View Post

DUDE, CAPS LOCK. LEARN HOW TO USE IT.

You are decoding in software so your CPU isn't fast enough. Get a faster CPU or new video card to decode in HW.

I have similar problems and have plenty of CPU and supposedly the minimum required graphics with the Intel G45 chips.

ASUS Formula III Rampage MB
Intel I7 960 CPU ATI 5850
12GB RAM 58TB Storage
Windows 7 Ultra 64 Bit
Arcsoft TMT5, Ceton Infinity4
Onkyo 5008 to Samsung HL67A750
mhetman is offline  
post #4 of 162 Old 07-07-2010, 11:24 AM
AVS Addicted Member
 
DaGamePimp's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: WA State
Posts: 15,529
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 162
For 3D blu ray playback you need a video card that conforms to the 1.4 spec, for frame packed content (at least based upon what I have read). It would appear that so far only Nvidia offers capable cards, starting with the 9800 & 240 (which can be updated via software/drivers). I don't think anything from Intel or AMD/ATi is capable of 3D blu ray playback as of yet, I know my Radeon 4890 has more than enough juice to do it but it does not work and probably never will.

Jason

My Twitch Game Stream [PS4/Xone/PC]...
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
DaGamePimp is offline  
post #5 of 162 Old 07-07-2010, 12:22 PM
AVS Special Member
 
taz291819's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Huntsville, Al
Posts: 5,983
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by DaGamePimp View Post

For 3D blu ray playback you need a video card that conforms to the 1.4 spec, for frame packed content (at least based upon what I have read). It would appear that so far only Nvidia offers capable cards, starting with the 9800 & 240 (which can be updated via software/drivers). I don't think anything from Intel or AMD/ATi is capable of 3D blu ray playback as of yet, I know my Radeon 4890 has more than enough juice to do it but it does not work and probably never will.

Jason

He's using a Mits DLP, so it needs checkerboard output, not framepacking.

It works fine for me with my Sammy DLP, ATI HD2900XT. I'm betting it's his CPU that's the bottleneck.

Currently testing 3D with Sammy DLP, shutter glasses, and HTPC
taz291819 is offline  
post #6 of 162 Old 07-07-2010, 01:11 PM
AVS Addicted Member
 
DaGamePimp's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: WA State
Posts: 15,529
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 162
Ah, you are correct taz, I spaced it and did not see the Mits DLP (not shocking after sleeping for less than 4 hours). My bad, sorry .

Jason

My Twitch Game Stream [PS4/Xone/PC]...
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
DaGamePimp is offline  
post #7 of 162 Old 07-07-2010, 02:41 PM
AVS Special Member
 
taz291819's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Huntsville, Al
Posts: 5,983
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by DaGamePimp View Post

Ah, you are correct taz, I spaced it and did not see the Mits DLP (not shocking after sleeping for less than 4 hours). My bad, sorry .

Jason

Heh heh, happens to me all the time.

Currently testing 3D with Sammy DLP, shutter glasses, and HTPC
taz291819 is offline  
post #8 of 162 Old 07-08-2010, 11:19 AM
Senior Member
 
mhetman's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Somewhere, USA
Posts: 262
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Got mine to work by installing the latest Intel G45 drivers. Everything is working fine so far.

ASUS Formula III Rampage MB
Intel I7 960 CPU ATI 5850
12GB RAM 58TB Storage
Windows 7 Ultra 64 Bit
Arcsoft TMT5, Ceton Infinity4
Onkyo 5008 to Samsung HL67A750
mhetman is offline  
post #9 of 162 Old 07-10-2010, 01:46 PM
AVS Special Member
 
nc88keyz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 1,065
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Would a c2d e6420 be bottlenecking on 3dBD. I get the same results from either PDVD10MKII or TMT3?

One thing to add, the 3DBD i have is in iso format and am mounting it using slysofts tool. The iso is streaming over gigabit lan from a WHS server.

I have an ATI 5770 and everything is bitstreaming to a 5300ES AVR.

2DBD plays beautifully.

Is this just a driver limitation for the ATI card, it appears it may not be supporting HW decode on 3DBD, If not is a C2D e6420 not good enough?

I have an E8400 as well i could swap in at somepoint.


I thought the ATI 5000 series does support 3DBD hardware decode just not released in drivers yet? Am i mistaken?

This 3D stuff sure is interesting.

Im not going out to buy the glasses and emiter adapter if i cant get the darn discs to play.

This might be the final straw that makes me give into a PS3 purchase. (I have refrained from the purchase of a BD player up to this point) I have the LG BD/HD 1st gen drive.



2d streaming bd isos are beautiful.....3d is puking.

nc88keyz is offline  
post #10 of 162 Old 07-10-2010, 03:54 PM
AVS Special Member
 
almostinsane's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 4,027
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 24
http://www.tomshardware.com/reviews/...r,2636-10.html
almostinsane is online now  
post #11 of 162 Old 07-21-2010, 06:41 PM - Thread Starter
Newbie
 
SEAS PICHA's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
You need at least a gtx 260 to be able to do bluray 3d playback and at least a cpu with at least an intel p965 chipset, i have a 2006 intel core duo e6400 cpu and i have upgraded to a gtx 465 with 1gb ddr5 memory and it works perfectly with my mitsubishi 65" dlp tv. I do have slysoft software installed.

I solved the problem.

Thanks.
SEAS PICHA is offline  
post #12 of 162 Old 07-21-2010, 07:15 PM
AVS Addicted Member
 
walford's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Orange County, CA
Posts: 16,789
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
I thought that ony the GTX 240 and the GTX 3xx and GTX 4xx Nvidia cards had built in firmware support for the decoding of 3D blu-ray MVC encoded disks.
walford is offline  
post #13 of 162 Old 07-21-2010, 07:25 PM
Member
 
rjtoudouze's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 76
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
[Correct me if I am wrong, but doesn't that DLP use checkerboard? I do not believe it is the same tech as the new plasmas and LCDs. I would love to be wrong, but I think I am going to quit trying to watch my 3D BluRays.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
rjtoudouze is offline  
post #14 of 162 Old 07-22-2010, 06:03 AM
AVS Special Member
 
PaulGo's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: North Potomac, MD
Posts: 3,630
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 19
Rear projection DLPs that ar 3D capable use checkerboard.
PaulGo is offline  
post #15 of 162 Old 07-22-2010, 07:05 AM
AVS Addicted Member
 
walford's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Orange County, CA
Posts: 16,789
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
The 2010 Mits xx738 and xx838 models have support for both Checkerboard and for HDMI 1.4a SbS 3D formats. An upgrade softwareto these models later this year will support the other HDMI 1.4a mandatory formats.
walford is offline  
post #16 of 162 Old 07-22-2010, 01:00 PM
Advanced Member
 
pmalter0's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Annapolis, MD
Posts: 699
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by rjtoudouze View Post

[Correct me if I am wrong, but doesn't that DLP use checkerboard? I do not believe it is the same tech as the new plasmas and LCDs. I would love to be wrong, but I think I am going to quit trying to watch my 3D BluRays.

But all you have to do is add the $99 adapter for any 3D source.
pmalter0 is offline  
post #17 of 162 Old 07-22-2010, 04:29 PM
Member
 
Alan M's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Rockford IL
Posts: 99
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by DaGamePimp View Post

For 3D blu ray playback you need a video card that conforms to the 1.4 spec, for frame packed content (at least based upon what I have read). It would appear that so far only Nvidia offers capable cards, starting with the 9800 & 240 (which can be updated via software/drivers). I don't think anything from Intel or AMD/ATi is capable of 3D blu ray playback as of yet, I know my Radeon 4890 has more than enough juice to do it but it does not work and probably never will.

Jason

Hey man just wanted to say that I'm using a HTPC for 3-D <(lol just a laugh about another post). I have been playing 3D files from 3dguy with stereoscopic player and IZ3d driver (free to anyone using ATI videocard and DLP....niceee), I have been doing 2d-3d conversion and 3D bluray with pdvd10. And gaming with IZ3D drivers. Here is my specs.

Case- Cooler Master Centurion
mobo- Biostar TA790GX 128m
Processor- AMD Phenom 3 2.4ghz
ram- 4gb (3.25 with winxp ram limitation)
Video card- HIS ATI Radeon 4890 Turbo 1gb ddr5 (this is main reason for post) does great too
Hard Drive- 750gb seagate
Power Supply- Ultra 750 pro
Opt6ical Drive- x4 BD rom
O/S- XP 32bit

Now why I quoted was just to let everyone know what I'm using to help with anybody's building purposes (I put this together for about $600 from ebay and compusa and have lots of upgrade room including ATI crossfire/PhenomII/and I believe if I go to win 7 64bit I can add upto 16gb ram). Also to let you know the ATI 4890 card works fine with 3D Bluray. I'm not having issues anyway.

One last thing though I haven't done much with the 3D gaming yet but the game I tried seem to work well (Resevoir Dogs).
Alan M is offline  
post #18 of 162 Old 07-26-2010, 12:15 PM
AVS Addicted Member
 
JOHNnDENVER's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 13,377
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by Alan M View Post

Hey man just wanted to say that I'm using a HTPC for 3-D <(lol just a laugh about another post). I have been playing 3D files from 3dguy with stereoscopic player and IZ3d driver (free to anyone using ATI videocard and DLP....niceee), I have been doing 2d-3d conversion and 3D bluray with pdvd10. And gaming with IZ3D drivers. Here is my specs.

Case- Cooler Master Centurion
mobo- Biostar TA790GX 128m
Processor- AMD Phenom 3 2.4ghz
ram- 4gb (3.25 with winxp ram limitation)
Video card- HIS ATI Radeon 4890 Turbo 1gb ddr5 (this is main reason for post) does great too
Hard Drive- 750gb seagate
Power Supply- Ultra 750 pro
Opt6ical Drive- x4 BD rom
O/S- XP 32bit

Now why I quoted was just to let everyone know what I'm using to help with anybody's building purposes (I put this together for about $600 from ebay and compusa and have lots of upgrade room including ATI crossfire/PhenomII/and I believe if I go to win 7 64bit I can add upto 16gb ram). Also to let you know the ATI 4890 card works fine with 3D Bluray. I'm not having issues anyway.

One last thing though I haven't done much with the 3D gaming yet but the game I tried seem to work well (Resevoir Dogs).

When I loaded iZ3D my system whacked with an ATI 3400 card, of course I was attempting to use 120hz sequential 3D. I am of the mind it doesn't work.
JOHNnDENVER is offline  
post #19 of 162 Old 07-26-2010, 09:55 PM
Member
 
nyc3dwd60738's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 119
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by taz291819 View Post

He's using a Mits DLP, so it needs checkerboard output, not framepacking.

It works fine for me with my Sammy DLP, ATI HD2900XT. I'm betting it's his CPU that's the bottleneck.

waht if we conect the 3da-1 adapter between the mitsubishi and the pc do u guys think its gonna fix the crashing video
nyc3dwd60738 is offline  
post #20 of 162 Old 07-27-2010, 09:34 AM
Member
 
Alan M's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Rockford IL
Posts: 99
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by JOHNnDENVER View Post

When I loaded iZ3D my system whacked with an ATI 3400 card, of course I was attempting to use 120hz sequential 3D. I am of the mind it doesn't work.

Hmm, Not to sure if that card will work or not(not to familiar with its capabilities) I can tell you 1 issue that I did notice that was causing problems ( probably simple setting stuff to everyone else) I noticed that if you have iz3d stereoscopy enabled it will cause powerdvd 10 to crash when loading discs. Don't know why, but it happens every time if I don't disable and close out iz3d driver first. What exactly is the driver causing your PC to do?
Alan M is offline  
post #21 of 162 Old 07-27-2010, 09:48 AM
AVS Addicted Member
 
JOHNnDENVER's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 13,377
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 12
I did have the stereo enabled, I thought for sure I had to have it that way for any chance of success.

I tried it because I had the card layign around and it's listed as compatible.


But, the ATI is no longer in the system. I have a GTX 470 comming in. I also have 3D Vision comming in now as well.
JOHNnDENVER is offline  
post #22 of 162 Old 07-27-2010, 01:59 PM
AVS Addicted Member
 
JOHNnDENVER's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 13,377
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 12
I know not what I do... Geeezle...

This card is so big, I don't think it will fit in the PC.

GTX 470

I really wanted more a nice little card. I guess high end graphics and small physical footprints don't go together.
JOHNnDENVER is offline  
post #23 of 162 Old 07-27-2010, 08:04 PM
Member
 
ChrisHawks's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 87
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by SEAS PICHA View Post

OK i got the mark II update for my power DVD 10 software to be able to playback..... IN THIS CASE CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS THE VIDEO LAGS BEHIND THE SOUND AND IT CUTS OUT AND BREAKS, AT TIMES THE VIDEO LAGS TOO AND IT JUST DOESN'T PLAY SMOOTH.OR IS ANY BODY EXPERIENCING THIS>??

I had precisely the same problem....and was using that Bluray for testing as well. So I upgraded my Duo Core 2.2Ghz CPU to a 2.92 GHz and upgraded my Graphics card to a GeForce 200 GT 240. Everything plays perfectly now.
ChrisHawks is offline  
post #24 of 162 Old 07-27-2010, 08:42 PM
AVS Special Member
 
nc88keyz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 1,065
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
i had a e6420 and ati 5770, getting major lag on video and choke on DTS 5.1

I upgraded that CPU to best i had for that bord which was a e8400 3Ghz on Saturday. Simple CPU swap basically.

The board is a p5ne-sli, win7 and 2GB memory.

Then on sunday i decided to order the evga GT240 on newegg for 59.99 - 30 rebate. There was a special code for 25.00 off from hardocp coupon. See slickdeals for deals. Not sure if still going. But i figure for 30 bucks i could give up Bitstreaming for a few weeks and play with this GT240/ still does DTS over HDMI so still gonna sound great.

Couple things could happen:

ATI presents their hush hush 3d solution for 5000 series

ATI anounced a driver with 3DBD decode

Nvidia gets their new cores out that has bitstreaming audio for 120-170 bucks and even less later.

PS3 could through us a software firmware bone and allow DLPs to get checkerboard output...less likely, sure would make me pick up a ps3 slim though.


Im looking forward to trying on 3D.BD with GT240.

Cheapest upgrade in a few months now for me.

nc88keyz is offline  
post #25 of 162 Old 07-28-2010, 04:50 AM
Advanced Member
 
audiopho's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: North of Big D
Posts: 507
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Provide you have the correct 3d hardware ready in your PC.
Would any Blu-ray burner/rom drive work with 3d BR movies?

Gen Coupe 3.8 Track w/ bolts-on tune:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

audiopho is offline  
post #26 of 162 Old 07-28-2010, 05:11 AM
AVS Special Member
 
nc88keyz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 1,065
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
any 2x bd drive or higher. is what the advisor states for cyberlink.

I have a BD/HD combo player (not BD burner) works fine.

my ati 5770 video card is the stopper though, with no 3dbd decode support at this time. Ati says a solution is coming.

and we dont all need quad cores for htpc use. so i will stick with my core 2 duos, and wait for a solution to smooth vid playback.

I have a GT240 on the way since it does support dual stream and we will see if that solves this mystery.

nc88keyz is offline  
post #27 of 162 Old 07-28-2010, 01:38 PM
Advanced Member
 
audiopho's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: North of Big D
Posts: 507
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by nc88keyz View Post

any 2x bd drive or higher. is what the advisor states for cyberlink.

I have a BD/HD combo player (not BD burner) works fine.

my ati 5770 video card is the stopper though, with no 3dbd decode support at this time. Ati says a solution is coming.

and we dont all need quad cores for htpc use. so i will stick with my core 2 duos, and wait for a solution to smooth vid playback.

I have a GT240 on the way since it does support dual stream and we will see if that solves this mystery.

Thanks
I may end up getting this one
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16827136181
It's an LG burner that comes with bundle cyberlink PowerDVD 9.
My 3 yrs old PC is perhaps good enough for this 3d trial on my part.
It's e6600 cpu with a gtx-260 g/c.

Gen Coupe 3.8 Track w/ bolts-on tune:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

audiopho is offline  
post #28 of 162 Old 07-28-2010, 02:28 PM
Senior Member
 
lurkor's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 373
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 18
That LG drive is the same one I use in my system and it works great so far, knock on wood. Hopefully you'll have the option of upgrading PowerDVD 9 to 10 mk 2.
lurkor is offline  
post #29 of 162 Old 07-28-2010, 03:38 PM
Advanced Member
 
audiopho's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: North of Big D
Posts: 507
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by lurkor View Post

That LG drive is the same one I use in my system and it works great so far, knock on wood. Hopefully you'll have the option of upgrading PowerDVD 9 to 10 mk 2.

Just ordered one from the Egg this afternoon.

I will be watching and playing 3d movies & games this week end.

Thanks for the heads up.

Gen Coupe 3.8 Track w/ bolts-on tune:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

audiopho is offline  
post #30 of 162 Old 07-30-2010, 07:46 AM
AVS Addicted Member
 
JOHNnDENVER's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 13,377
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 12
I wanted to report success.....

Last night, with 3D Vision, a spoof .inf display driver file for windows 7, PDVD10, I got to watch the sharpest 3D I have ever seen, including the local cinema plex.

I was using DPL-link x102 glasses from XpandD
JOHNnDENVER is offline  
Reply 3D Source Components

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off