Yamaha YSP-1, Static Blast - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 01-09-2011, 09:14 AM - Thread Starter
Member
 
willmo's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 122
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 11
I've had my YSP-1 soundbar for about 3 years. Lately, upon being turned on a static blast sound comes from the soundbar lasting around 2-3 seconds. Then there is no sound. I turn off the device and turn it back on and there is the normal sound. Any idea what causes this occurence or how I can fix it?
willmo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 01-13-2011, 06:14 AM
Newbie
 
TheUndertow's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by willmo View Post

I've had my YSP-1 soundbar for about 3 years. Lately, upon being turned on a static blast sound comes from the soundbar lasting around 2-3 seconds. Then there is no sound. I turn off the device and turn it back on and there is the normal sound. Any idea what causes this occurence or how I can fix it?

Off hand no...


Have you made changes and/or how do you have it connected today?
TheUndertow is offline  
post #3 of 6 Old 01-27-2011, 02:07 PM - Thread Starter
Member
 
willmo's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 122
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 11
No changes have been made to it. Connected using RCA cables. IMO, its all ordinary
willmo is offline  
post #4 of 6 Old 02-20-2011, 05:04 AM
Member
 
ledd4u's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Got one for sale in great shape.
ledd4u is offline  
post #5 of 6 Old 03-20-2013, 12:18 AM
Newbie
 
djy999's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi there I have the same problem just happening did you get a fix for this issue eventually?

Your comments would be greatly appreciated, thanks in advance.
djy999 is offline  
post #6 of 6 Old 03-29-2014, 05:13 AM - Thread Starter
Member
 
willmo's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 122
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 11
Replacement part (digital sound processor) to repair is not available. Time to scrap.
willmo is offline  
Reply Soundbars

Tags
Yamaha Ysp 1

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off