Panasonic Soundbar not working - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 12-22-2011, 11:14 AM - Thread Starter
Newbie
 
SummerForgetsMe's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi everyone!

I've got a problem with my new soundbar. When I plug it, I can't have any sound. I am plugging it on my TV with an HDMI cable. Here are the models of my devices ;

TV : Samsung series 4 + 450
Soundbar : Panasonic C-HTB520

Maybe someone can help me?

My cables are 1.4 HDMI cables working fine with a Blu-ray DVD player Sony BDP-S380.

Thank you!
SummerForgetsMe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 12-22-2011, 11:56 AM
AVS Special Member
 
Possumgirl's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: SoCal (L.A. area)
Posts: 1,901
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 58
Quote:
Originally Posted by SummerForgetsMe View Post

Hi everyone!

I've got a problem with my new soundbar. When I plug it, I can't have any sound. I am plugging it on my TV with an HDMI cable. Here are the models of my devices ;

TV : Samsung series 4 + 450
Soundbar : Panasonic C-HTB520

Maybe someone can help me?

My cables are 1.4 HDMI cables working fine with a Blu-ray DVD player Sony BDP-S380.

Thank you!

Can you be more specific about your connections? The blu-ray is connected via HDMI to the soundbar? Then soundbar to TV via HDMI? Do you get video from the blu-ray? Are you selecting the correct input with your remote? Do you have anything else connected anywhere?
Possumgirl is offline  
post #3 of 5 Old 01-15-2012, 12:37 AM
Newbie
 
Oldbull69's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
The wireless link between my Panasonic SC-HTB520 soundbar and subwoofer isn't working. The soundbar is working perfectly with the TV and DVD audio input, but no link is established with the sub. I tried doing a factory reset of the soundbar, but no joy. Then I unplugged the AC power to the sub and reconnected the power cable to the wall, but again no link. One question: is the serial number of the wireless transmitter supposed to match the S/N on the soundbar? Second question: any suggestions for diagnosing the problem or fixing it?
Oldbull69 is offline  
post #4 of 5 Old 01-16-2012, 11:55 AM
Newbie
 
briar14's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Salem,NH
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I experienced a similar problem and found that the subwoofer transmitter was not entirely inserted into soundbar slot. transmitter must be inserted until click is heard

briar14 is offline  
post #5 of 5 Old 06-08-2012, 11:47 PM
Newbie
 
onkyofan78's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thank you, Turns out I did not insert the wireless chip far enough in. Sub working now.
onkyofan78 is offline  
Reply Soundbars



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off