Sony HT-CT150 and XBox 360 Video Issues - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 09-11-2012, 08:18 PM - Thread Starter
Newbie
 
rdecast's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello,

Recently purchased an HT-CT150 soundbar and connected my DirecTV receiver and XBox 360 to it. TV works fine and looks and sounds great. When I tried out the XBox, I get sound just fine, but the video has got a "white noise" static to it, except the "noise" is green. Hope that explanation makes sense. It'll flicker every not and then too.

I've moved it from the DVD to the BD input with no improvement. Even tried using the SAT/CA-TV input that I know was working with the receiver. Switched HDMI cables as well. Finally, plugged the XBox back in directly to the TV and it worked perfectly.

I can get a video clip of what it looks like if it'll help... in the meantime, was wondering if anyone out there can help.

Thanks!

For now, I have the Xbox plugged in directly to the TV and am using optical audio to the soundbar...
rdecast is offline  
Reply Soundbars

Tags
Sony Sa Wct150 Subwoofer For Ht Ct150
Gear in this thread

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off