No video with Vizio VHT 215 Blu Ray? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 12-23-2012, 06:23 PM - Thread Starter
Newbie
 
theskunk333's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just got a VHT 215 and set it up.
Have PVR/Fios and Blu-ray connected to soundbar with HDMI, and then to TV. Works fine with Cable/Fios signal.
Played a Blu-Ray, and also worked fine.

Tried to play a plain DVD via the Blu-ray player (granted an old movie from the 50s)- I got the sound, but no video from the DVD. Got a blank blue screen, so I know that the Blu Ray output was intact...

Any ideas? Is this tweakable ( I assume its an issue with the Blu-ray output?) Or is it not possible?
theskunk333 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-23-2012, 08:18 PM
Advanced Member
 
Doctego's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Central Jersey
Posts: 745
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 41
I would post something in the BluRay forum here. I'm sure they can help you.

We are here to help you. Please help us to help you. If you provide incomplete information, at best, we can give you an incomplete response.
Doctego is offline  
Reply Soundbars

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off