Panasonic SU-HTB20 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 01-08-2013, 07:15 PM - Thread Starter
Newbie
 
topher51's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello, I am new to this so try and be patient with me. I have a Panasonic SU-HTB20 it's less than 30days old. It has been working fine until tonight. It keeps going out and coming back in. It goes out for about 2-3min at a time and comes back for about 5-10min at a time. I do not understand, I have checked all my power and plugs. Has anyone run into this problem? It may be a limiter but it has happened at multiple levels. If anyone has a solutIon or even idea please let me know. Thanks!
topher51 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 01-08-2013, 09:20 PM
Advanced Member
 
Doctego's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Central Jersey
Posts: 738
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 41
What do you have connected to it and how is it connected? Does it happen with all sources?

We are here to help you. Please help us to help you. If you provide incomplete information, at best, we can give you an incomplete response.
Doctego is offline  
post #3 of 4 Old 01-09-2013, 06:52 AM - Thread Starter
Newbie
 
topher51's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
It happens with all sources. I have a television hooked to it. From the tv I have digital coax out to a converter that converts it to digital optical then from there digital optical to the sub which powers everything else. I have an Xbox and an Apple Tv hooked to the television.
topher51 is offline  
post #4 of 4 Old 01-09-2013, 07:23 AM
Advanced Member
 
Doctego's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Central Jersey
Posts: 738
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 41
Can you try bypassing the TV and connecting the sources directly to the soundbar? I believe that your soundbar has 1 HDMI and 2 optical inputs. If so, try connecting your sources directly to the soundbar and then output the soundbar via HDMI to the TV. You haven't listed what exact TV you have but I'm assuming that it's an HDTV with at least 1 HDMI input.

We are here to help you. Please help us to help you. If you provide incomplete information, at best, we can give you an incomplete response.
Doctego is offline  
Reply Soundbars

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off