bose 1 sr calibration - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 03-29-2013, 06:57 AM - Thread Starter
Member
 
Jordan1126's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I am trying to calibrate my bose 1sr with the adaptiq. What I don't understand is that it asks me to move to different positions but i am not sure where these 5 positions are supposed to be
Jordan1126 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-29-2013, 11:28 AM
AVS Special Member
 
Alan P's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Rapid City, South Dakota
Posts: 2,553
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 586 Post(s)
Liked: 292
Do either of these help?

http://www.bose.com/popup/tech_details/pop_adaptiq_page1.jsp

http://worldwide.bose.com/productsupport/en_us/web/article_129_adaptiq/page.html
Alan P is online now  
post #3 of 3 Old 03-29-2013, 12:34 PM - Thread Starter
Member
 
Jordan1126's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Yes the first link was perfect Thank you
Jordan1126 is offline  
Reply Soundbars

Tags
Bose Cinemate 1 Sr Digital Home Theater Speaker System

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off