To what extent is Stewart Studiotek washable ? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 12-29-2001, 08:35 PM - Thread Starter
Senior Member
 
CRT_Bob's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Japan
Posts: 248
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I am planning to buy a Fixed-frame Stewart Studiotek 1.3g screen (110"), because it is washable (so its says on the home-page), in addition to give an excellent image of course.

I live in a polluted air area (black dust), we also get insects in summer.
I need to be able to clean the screen from time to time. Is it possible to wash it with water ?

Anyone with a Studiotek that has some experience cleaning those ?

Thanks in advance.
Rob
CRT_Bob is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-30-2001, 07:56 AM
 
centaur's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 319
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Damn, son... please tell us where you live.

Most manufactured screens have special coatings, and I wouldn't rely on their claim of cleanability. I have a Formica screen.
centaur is offline  
Closed Thread Screens

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off