JVC DLA-X500, DLA-X700, DLA-X900, RS49,RS57,RS67 HDMI Problems - Page 31 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews

Forum Jump: 
 29Likes
Reply
 
Thread Tools
post #901 of 902 Old 08-22-2016, 06:25 PM
Newbie
 
Tlo2020's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Hello guys,

I have jvc rs49U pj and I got a new problem with it no one talk about it ,

The problem start when turn on the pj it work for 20 seconds then the Warning indicator and the Lamp indicator start flashing one time continuously, and the stand by indicator turn on with red light,


I thought it's from the power ballast board as some of the guys said it maybe from it so I Chang it and the problem still occurs.

can anyone help me with this ?!
Tlo2020 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #902 of 902 Old 11-19-2016, 07:09 AM
Senior Member
 
ShockFett's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 495
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 128
Calibrators,

I did my first run last night calibrating. Basically just to get use to the setting etc.

On gamma controls when calibrating, are we suppose to find the closes preset selection to the target we want?

I can't find any individual gamma controls for points 10-100. Are there any controls I'm not seeing? When I read reviews and see their reports they have gamma really straight. I'm not getting that result.

Thank you.
ShockFett is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Digital Hi-End Projectors - $3,000+ USD MSRP

Tags
Jvc , Jvc Dla X700r , Jvc Dla X900r , Jvc Dla Rs66
Gear in this thread



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off