Help needed with VPL-VW500ES - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 02-27-2014, 08:12 AM - Thread Starter
Member
 
Shankar_v's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Chennai, India
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
I just installed my Sony VPL-VW500ES . Right away I noticed that there was a BRIGHT red light coming off the top of the lens (between the top of the lens and the casing). Also the colours are all way off - Far too much blue.

Tried everything possible including auto calibration etc. Am at a loss for next steps. Any suggestions?

Shankar
Shankar_v is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 02-27-2014, 08:49 AM
AVS Addicted Member
 
mark haflich's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Venice, Florida, USA
Posts: 22,167
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1415 Post(s)
Liked: 1001
Defective machine would be my guess. Get whoever them is to swap the unit out for a new one without the defect.
mark haflich is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Digital Hi-End Projectors - $3,000+ USD MSRP

Tags
Sony Vpl Vw500es
Gear in this thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off