JVC RS1 may have the Vertical Stretch needed after all? R we that lucky? - Page 2 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #31 of 37 Old 01-19-2007, 06:50 PM
Member
 
evilution's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by coldmachine View Post

I've been on the phone to JVC and the stated the CIH is on the cards, It will be pesonally delivered to all owners by Elvis, just after he stops flipping burgers in the Area 51 McDonalds.

Chris Dallas..... Nice to see you attack someone else who questions the fallability of the HD-1. Are all you guys Scientologists or Mooneys? This machine has become a religion and woe betide any blasphemers

Quote:
Originally Posted by noah katz View Post

coldmachine has earned a spot on my Ignore list.

I encourage others to do the same so I don't have to be annoyed by his utterances in quoted replies.

Thanks

huh?
evilution is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 37 Old 01-20-2007, 02:18 PM
AVS Club Gold
 
paulnpcom's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 110
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by noah katz View Post

coldmachine has earned a spot on my Ignore list.

I encourage others to do the same so I don't have to be annoyed by his utterances in quoted replies.

Thanks

finally, something on which we ALL agree

paul
paulnpcom is offline  
post #33 of 37 Old 01-20-2007, 04:21 PM
AVS Club Gold
 
JimmyR's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Runco Island CA.
Posts: 4,605
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by tvted View Post

Thanks for clarifying Mike. It was my conflating of Mark's and JimmyR's posts and confusing the issue. Plus this document on the cine4home page has a photo of the backplate which clearly indicates an RS232 port.
Sorry for the misinfo all.
ted

Ted, where is the misinfo ?
I said the LUT (look up table) input behind the plate would not be an RS232 type. Never said the the RS1 does not have an RS232 port which of course it has.
JimmyR is offline  
post #34 of 37 Old 01-20-2007, 06:06 PM
AVS Special Member
 
tvted's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Toronto, Canada
Posts: 3,582
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by JimmyR View Post

Ted, where is the misinfo ?
I said the LUT (look up table) input behind the plate would not be an RS232 type. Never said the the RS1 does not have an RS232 port which of course it has.

It was *my* misinfo suggesting that there was *no* RS 232 on it.
What? A smart fella like you doesn't know what "conflating" means?
It was the secret plate thingy.

*I'm* the Bozo on this bus and I'm stickin' with that story.
*You* as usual, are the scent of roses.

Its obvious I shouldn't have started posting again.
ted
tvted is offline  
post #35 of 37 Old 01-20-2007, 07:02 PM
AVS Club Gold
 
JimmyR's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Runco Island CA.
Posts: 4,605
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Yeah, the scent of something alright.
Not having a clue what "conflating" means instantly pushed my guilt and insecurity buttons ..damn now what, I'm wrong about something ...again ?
Please quit speaking Canadiaish, Ted but never stop posting.
JimmyR is offline  
post #36 of 37 Old 01-21-2007, 01:53 AM
Senior Member
 
benthx's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Perth Australia
Posts: 419
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello Chris

Check you PM.

Ben

Home Theatre Experience.........thats whats its all about!

Dont tell me it cant be done...there is ALWAYS a way.
benthx is offline  
post #37 of 37 Old 01-23-2007, 07:08 PM
AVS Club Gold
 
Nasty N8's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Lake in the hills IL
Posts: 1,136
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by kits View Post

If RS1 can't do vertical stretch THIS MIGHT BE THE CHEAPEST SOLUTION to do vertical stretch.

Since the output from this goes to the scaler in RS1, the picture quality will hopefully not be messed up.

Anyone tried such setups?

I called and asked they said it would not do what we need for a lens it will upconvert any source to 1080p and make it fit a display but not remove the black bars and such.

Nate

www.NastyPerformance.com

10,000 Watts, custom built speakers, 10' CIH screen = Holy Crap
Nasty N8 is offline  
Reply Digital Hi-End Projectors - $3,000+ USD MSRP

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off