JVC DLA-RS1 Owner's Thread - Page 293 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #8761 of 8762 Old 09-27-2014, 04:11 AM
AVS Special Member
 
usualsuspects's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,968
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 26
Ha Ha, I used my VW60 for 5 years and only put 20,000 hours on it before it started to have issues, damn consumer junk never lasts
usualsuspects is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #8762 of 8762 Old 10-08-2014, 08:14 AM
Newbie
 
Chuck27's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: RR #1, Hillsburgh, Ontario, Canada
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Has anyone experienced a partial remote failure in that it would accept the signal to turn on but not accept the signal to turn off?

I solved it by unplugging the projector for a few minutes but in my experience such solutions are a stop-gap and I'm expecting it to come back again.

Not complaining, that's the only issue I've had and I've owned the PJ since 2007.

Thanks,
Chuck

_________________________________________
Acreage makes great sound insulation
Chuck27 is offline  
Reply Digital Hi-End Projectors - $3,000+ USD MSRP

Tags
Jvc Dla Rs1 Projector

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off