Sony 40S4100 won't stay on setting Full Pixel for Screen Size - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
Old 06-12-2009, 01:50 PM - Thread Starter
dorlow's Avatar
Join Date: Jun 2009
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi, I notice that the setting "Full Pixel" looks better than "normal" for picture. Normal cuts off the top and bottom of the picture. "Full pixel" always looks great. But everytime I change it to "full pixel," it changes back to "normal" after I turn the tv off and back on. How do I get it to stick?
dorlow is offline  
Sponsored Links
Old 06-12-2009, 04:20 PM
AVS Addicted Member
jjeff's Avatar
Join Date: Nov 2007
Location: Minneapolis MN
Posts: 11,099
Mentioned: 9 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 627 Post(s)
Liked: 222
This is the wrong forum to ask this question on. You want the LCD forum, but I have the W4100 and have had mine set to "full Pixel" and haven't had to touch it from day one. Not sure what's up with yours
jjeff is offline  
Old 06-13-2009, 02:16 AM
AVS Special Member
sneals2000's Avatar
Join Date: May 2003
Location: UK
Posts: 7,411
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 205 Post(s)
Liked: 108
I have the 40W4000 and 40W2000 UK models and both remember the setting (which only applies for 1080i/p inputs) and is input specific (you have to set it for each HDMI and Component input - it is default on VGA I think and can't be changed)
sneals2000 is offline  
Sponsored Links
Thread Tools

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off