Sony Bravia and HDMI issue - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 04-11-2012, 12:21 PM - Thread Starter
rekiki56's Avatar
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anyone having trouble with the left half of their screen going to an orange/red color with a fuzzy reception. New HDMI box installed and that's been happening. Comcast came out and put component cables on but it is still happening. I say it is not the TV because the old box never did that. Any suggestions? Thanks
rekiki56 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 Old 04-12-2012, 08:01 AM
AVS Special Member
HDMI Guy's Avatar
Join Date: May 2007
Posts: 1,509
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 121 Post(s)
Liked: 31
Do you anything else to connect to the TV? Like a DVD player or VCR? Try that and see if the problem goes away.
HDMI Guy is offline  
Sponsored Links
Reply HDTV Technical

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off