hd converter box with component out? - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 07-07-2012, 11:02 AM - Thread Starter
Member
 
Somis's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 59
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello-
I'm just north of LA, and decided to cut the cable and do OTA. I have a PJ, and need a converter box that has component out. The only ones I can find do composite out. Anybody have any ideas?

TIA

Somis
Somis is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-07-2012, 01:07 PM
AVS Forum Special Member
 
domino92024's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3,671
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 126 Post(s)
Liked: 216
Quote:
Originally Posted by Somis View Post

Hello-
I'm just north of LA, and decided to cut the cable and do OTA. I have a PJ, and need a converter box that has component out. The only ones I can find do composite out. Anybody have any ideas?

TIA

Somis

http://www.amazon.com/Samsung-DTBH260F-HDTV-Terrestrial-Receiver/dp/B000JV6TQY/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1341686683&sr=1-2&keywords=HD+tuner

Check other AVS forums.
domino92024 is offline  
Old 07-07-2012, 02:59 PM
AVS Forum Addicted Member
 
Ratman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Collingswood, N.J.
Posts: 17,546
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1289 Post(s)
Liked: 1028
Quote:
Originally Posted by domino92024 View Post

Check other AVS forums.

Such as this one:
http://www.avsforum.com/t/179095/the-official-avs-hdtv-stb-synopsis
Ratman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off